Kako mi je cijena trenutno presmiješna, a nemam love za dokup i igru, čekam da se vratimo na stare razine ( 20+ )
Sve ostalo mi je banana
Znam kako rade i što rade tako da znam da vrijedi puno ali…
Uglavnom cijelo tržišta je palo i ne očekujem skori rast , barem ne još godinu dana…
A kad tad će doći i vrijeme za prodaju leda…
Zaboga,trži se na 4.5 buka, a PE=35, a kriza je pred vratima.
Po meni sve iznad 5000 kn je precijenjeno..
Treba uzeti u obzir da nema konsolidiranog izvješća, LEDO ima firmi u Srbiji, Mađarskoj…
Treba uzeti u obzir da nema konsolidiranog izvješća, LEDO ima firmi u Srbiji, Mađarskoj…
[/quote]
Tko nam jamči da konsolidirano izvješće neće još više pokvariti bilancu ?
Tko zna što je unutra ?
[/quote]
to ce veleuvazeni kolega Pobjeda najbolje znati.
on je prije tjedan-dva objasnjavao da iako sve pada,a po njemu ce jos sve to dublje,
njegov instinkt ne vara i da su
Ledo po 11 000kn i KNZM po 250 odlicne prilike koje se ne propustaju.
ne znam zasto ga nema daans, jel’ prodaje ili kupuje?
[undecid]
[/quote]
Tko zna što je unutra ?
[/quote]
nije problem u bilanci.
niti je problem u ledu kao firmi, problem je u Ledovoj dionici.
a i ostalim dionicama na trzistu.
uostalom, pa vidio si po FNVC na pola buka se trzi, a s dobiti, kakvom takvom radi.
a ko zna sta je u njegovim bilancama
[tongue]
[/quote]
Tko zna što je unutra ?
[/quote]
nije problem u bilanci.
niti je problem u ledu kao firmi, problem je u Ledovoj dionici.
a i ostalim dionicama na trzistu.
uostalom, pa vidio si po FNVC na pola buka se trzi, a s dobiti, kakvom takvom radi.
a ko zna sta je u njegovim bilancama
[tongue]
[/quote]
FNVC objavljuje konsolidirana izvješća.
O nivou našeg tržišta dovoljno govori to što firme kao npr.LEDO ne objevljuju konsolidirana iz.
…i to ne bubam napamet, isto su napravili i s KONZUM-om i IGH danas…nije baš najpametnije, ali s obzirom da im je prosjek ulaza debelo ispod ovih razina nije ni nelogično ako se uzme u obzir da treba isplatiti ljude koji izlaze van…sve će doći na svoje i s malo sreće ćemo već krajem rujna biti na puno višim razinama bez obzira na stanje na tržištu. Svejedno moram priznati da je ulaganje u Agrokorove (a i bilo koje druge) dionice postala čista lutrija. Iskreno mislim da imaju dobre šanse preuzeti Lentu i sviđa mi se što se radi u tišini, ali da sad imam casha ne bi ulagao u ništa pa tako ni u Ledo ni bilo koju drugu sastavnicu Agrokora jer je rizik prevelik, a nema ni likvidnosti na tržištu što bi mogle promijeniti tek dobre vijesti oko INA-e i to "famozno" preuzimanje Lente. Walmart nema šanse preuzeti Lentu zbog političke situacije i to je dobra stvar, a sve drugo je otvoreno. I ćorava koka zrno nađe zašto ne bi i Todorić [huh]
Neko si uzeo prilicno LEDO po 10k..
252 komada su prošla… ovakav promet odavno nije bio… moja pretpostavka je da Zb Aktiv ovo rasprodaje jer mora isplaćivat udjele a ledo ima previše(rasprodaje i neke druge dionice) koje ima u posjedu!
Možda i nije Zb Aktiv—vidit će se u top 10 u četvrtak i petak…