LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[thumbsup]azimut-L
korisnik od: 27.04.2008.

Zanimljivo će jutros biti na otvaranju .. neko je servirao nalog (37) da stlači cijenu !!

Ništa od pritiska Ledo i Zvijezda idu danas u bar jednu pozitivnu blokadu znači skok.[thumbsup]

šefe jesmo u dionicama?? jesmo, jesmo, cim se prica okrenula… pred mjesec dana je bilo nesto tipa… spasila vas +blokada od pada [lol] [lol] Živio ti meni i nadam se da ces puno zaradit (skupa sa mnom) na ledu[thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

hm .. malo se igrao sa brojkama i nešto izračunao pa da podijelim:
broj dioničara leda na 31.3. 2008. je 1545 a prvih 10 drži skoro 200 000 dionica…
dakle, ostatak u prosijeku drži oko 13 dionica kad bi ravnomjerno podijelili svima a to nije slučaj..

sve manje komada leda i mogao bi svaki komad biti dragocijen..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

ta

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ta

daj da vidim jesam shvatio kak treba…nema nikakvih jasnih signala osim otpora na 14000…..približno točno?

Svaka čast onima koji se guraju za kunu ,dvije što više na asku… valjda ljudi ne shvaćaju trend i osnovni princip trgovanja… trebali bi čim prije izaći iz ove dionice … ali po nenekoj super diskontnoj cijeni!

svatko radi kako misli da je njemu najbolje a ja mogu reči da sam prošle godine previše izgubio prodavši ga prerano zbog kupovine HT-a. (najviše sam lede prodao – budala, mislivši ako je najviše skočio da više neće značajnije).
pametan uči na tuđim greškama ali bolje i na svojoj nego nikada…[smiley]

ćini mi se da ima skriveni na kupnji.
ako se ne varam 50-tak kom.

ta

da, još ovo…
oscilatori još ne daju sell signal.
no, otpor je tu…

za razliku od atpl, ovdje se ne nazire klin, što je dobro.

dosadašnje današnje trgovanje u rasponu 13600-13900 ojačava trend rasta prema 14000.

dosadašnje današnje trgovanje u rasponu 13600-13900 ojačava trend rasta prema 14000.

e sada smo stvarno ojačali…
[wink]

Da nije jučer bilo onog namjernog petljanja oko crobexa Ledo i Zvijezda bi još jučer završili u blokadi[thumbsup] [color=blue]Ovako su namjerno zbunili ulagače[/color] i kupuju Ledo i Zvijezdu na niskim cijenama.[thumbsup]

a šta li ti tek radiš s ovom naopakom pločom….šef je car. [cool]

New Report

Close