LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

valentine: ” nije katastrofalan, on je jednostavno loš, koliko god vi navlačili da je odličan[lol] ” kako ***obrisano***valentino nauci kolko su dva io dva pa ondapiši, izvjesce je IZVRSNO, povecali prihode u inzemstvu duplo, smanjili gubitak duplo, ***obrisano***

Sinko, trebaš jesti više palente da naučiš čitati izvješća, gubitak je duplo manji samo jer su uduplali stavku zaliha nedovršene proizvodnje koja umanjuje rashorem inače bi gubitak bio nešto iznad 20 milja kuna…

***obrisano***

Gle možeš ti vrijeđati, ali da ti Todorić ne gura kao i Belje, ne bi tu bilo baš nikakvog rasta. Gubitak je smanjen ali netagnuto, čak je veći nego prošle godine, ali Toda je maher kako sve kriti.
[/quote]

Sve si reko nemoram komentirati [lol]

SAM PROTIV SVIH

Izvješće je odlično za prvi kvartal, značajno je smanjenje gubitka a razlog je dijelom u promociji zdrave prehrane(smrznuto je zdravo) a TU JE I evropsko prvenstvo—rezultati će biti značajno bolji.. te na kraju svega—ledo slavi ovo ljeto 50 obljetnicu postojanja i sigurno će se potruditi da ostvre fenomenalan rezultat…

Pogledajte stanje na tržištu— samo zahvaljujući ovom izvješću nismo u minusu, danas… sve se crveni..
Izvješće je fenomenalno ma šta mi govorili o tome…

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

***obrisano*** Gle možeš ti vrijeđati, ali da ti Todorić ne gura kao i Belje, ne bi tu bilo baš nikakvog rasta. Gubitak je smanjen ali netagnuto, čak je veći nego prošle godine, ali Toda je maher kako sve kriti.

nisam vidio da Todoric ni prodaje ni kupuje dionice Leda..
ali dobro, valjda tako mora biti svaka dionica ima svog pljuvača.
promijenilo se ovdje vise nickova u toj ulozi, obicno naglo usute kad kupe.
ali blago tebi, ako si takav maher pa ti ni Todoric nije ravan.
bilo je takvih koji sve kuze i sve znaju i na 4000 i na 6000kn..ali dobro..

Ledo, ko Ledo, svaki FI bolji od drugog, to je vec tradicija.naravno ovo je sezonska djelatnost gdje hladni pogon u 1. i 4. kvartalu uvijek mora uzeti svoj danak i onom kome to nije jasno, nema mu pomoci.
vdkt i ledo nemaju ama bas nista zajednicko.

ali ono sto je vecini promaklo..opet nekosolidirano izvjesce!
[wink]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Koje nitko nikada nije vidio, to su tzv. fame, pusti priču a ono što ponoviš 100 puta postaje istina.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[thumbsup] Konačno Ledo krenuo u + hoćemo li danas uhvatiti razinu 14.000 ?[pray][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

MiG29:

Koje nitko nikada nije vidio, to su tzv. fame, pusti priču a ono što ponoviš 100 puta postaje istina.

Na ZSE piše da nije konsolidirano!!!!
inače, svako neka tumači na svoj način izvješće ali po meni je jako solidno i već par godina samo napreduju a i tržište trenutno nagrađuje ovo izvješće—dok većina dionica BILJEŽI MINUS, ledo je trenutno u plusu.. mudrome dosta……

ali ono sto je vecini promaklo..opet nekosolidirano izvjesce! [wink]

Mize, nemoj s tim konsolidiranim, please… vec cu pomisliti da si netko drugi…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

@sakai

ne znam sta je u konsolidiranom..
mozda je i minus..
ali ako je zakon da trebaju izdati konsolidirano, neka ga izdaju!!
samo na to sam htio ukazati, nista u vezi cijene.

@valentine

to su tvrtke koje uredno posluju,a nikakve fame..

btw, znam sta je u konsolidiranom i znam ko je polupao 30 kom sa aska, ali nema veze..ovo je pravna drzava gdje nema insajdera i gdje konsolidirana i nekonsolidirana izlaze na vrijeme..

ma nek’ ide taj Ledo na 5.stranicu di mu je imjesto i vidimo se za FI 2Q
[sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@sakai
ne znam sta je u konsolidiranom.. mozda je i minus..

@valentine

.. btw, znam sta je u konsolidiranom i znam ko je polupao 30 kom sa aska, ali nema veze..

..ehm??? Jedno od toga je sigurno!

…Sinko, trebaš jesti više palente da naučiš čitati izvješća, gubitak je duplo manji samo jer su uduplali stavku zaliha nedovršene proizvodnje koja umanjuje rashode inače bi gubitak bio nešto iznad 20 milja kuna…

Ne vidim u čemu je problem, ako su zaista zalihe takve kako piše u izvješću, onda je RDG u redu i gubitak je zaista prepolovljen. Jer da nema tih zaliha ne bi bilo ni troškova koji su nastali u njihovoj proizvodnji pa bi gubitak opet bio prepolovljen.
Dakle, pitanje je samo jel postoji manipulacija zalihama radi “štimanja” rezultata, to prepuštam vama.

Također, pretpostavljam da bi bio problem da im se zalihe pokvare i da ih moraju otpisati, al inače porast zaliha u predsezoni zbog veće očekivane prodaje u sezoni?? Potpisujem!

30.4.2008. top 10:

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.486 4,76 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 3.066 1,39 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 2.647 1,20 Skrb. račun
[color=blue]6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.317 0,60 Skrb. račun + 22[/color]
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 451 0,20 Skrb. račun – 5
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. MAZAREKIĆ IVAN 397 0,18 Osnovni račun
Ukupno: 90,11

evo top 10 na kraju četvrtog mjeseca i na jubilarnoj 400-oj stranici foruma leda….

New Report

Close