30.4.2008
Prvi kvartal 1Q., nerevidirano, nekonsolidirano
Vaš link [wink]
Ovo izvješće ja za mene odlično—značajan pomak i smanjenje gubitka koji se ostvaruje u prvom kvartalu…
Ledo iz kvartala u kvartal samo napreduje u poslovanju—značajni uspjeh…
skroz druga ekipa na ovom foruma u usporedbi s prije tri mjeseca… tko se jos sjeca rasprave o precjenjesti leda tada?
ekipa je ista, samo neki odustali od pisanja, jer je tema zatrovana glupostima[cool]
skroz druga ekipa na ovom foruma u usporedbi s prije tri mjeseca…
tko se jos sjeca rasprave o precjenjesti leda tada?
pa precijenjen je debelo .
evo zašto:
p/bv=6.5 (Ledo je leader u prehrambenoj industriji)
p/e=40 (dobro, tu nije leader , ali je pretjerano)
Jako veseli povecanje prihoda iz vana oko 100%.Izvijestaj odlican
Izvještak nije katastrofalan, on je jednostavno loš, koliko god vi navlačili da je odličan[lol]
GERONIMO:
”
Jako veseli povecanje prihoda iz vana oko 100%.Izvijestaj odlican
”
Izvještak nije katastrofalan, on je jednostavno loš, koliko god vi navlačili da je odličan[lol]
Molio bih argumente kolega ako ih imate.***obrisano***
Argumente isto kao što si i ti stavio, ono što ti odgovara.[thumbsup]
***obrisano***
Gle možeš ti vrijeđati, ali da ti Todorić ne gura kao i Belje, ne bi tu bilo baš nikakvog rasta. Gubitak je smanjen ali netagnuto, čak je veći nego prošle godine, ali Toda je maher kako sve kriti.
nije katastrofalan, on je jednostavno loš, koliko god vi navlačili da je odličan[lol]
***obrisano***
valentino nauci kolko su dva io dva pa ondapiši, izvjesce je IZVRSNO, povecali prihode u inzemstvu duplo, smanjili gubitak duplo, ***obrisano***
NOVA LEDOVA NAGRADNA IGRA
Rođendanski raspoložen, Ledo je pripremio posebnu nagradnu igru: “50 BODOVA ZA 50 GODINA”. U ovogodišnjoj slavljeničkoj nagradnoj igri sudjeluju svi sladoledi na štapićima, traje od 14.4.2008. – 20.9.2008, a nagrada je samo jedna – 1.000.000 kn !!!
Jel igrate ? [wink]
Uz put imam ozbiljnu zamjerku na distribuciju Ledo proizvoda – zadnjih par mjeseci pravo je umijeće naći King kokos [angry]