LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad1111 korisnik od: 09.08.2007. lokacija: broj poruka: 1089 direktorica financija leda rekla mi da su ih revizori upozorili na vjerojatnost skore potrebe izrade konsolidiranog izvještaja leda (ledo matica, ledo d.o.o. čitluk, ledo d.o.o.ljubljana, ledo kft hungary, ledo sh.p.k priština, ledo d.o.o. crna gora) zvao prije par minuta. pošto kupio, poto prodao. i prije o konsolidiranom p/e pa i sada. Ajooj eto nam još jedne blokade [cry][bye]

Dobro Šefe o čemu ti ,to bi trebala biti dobra vijest jer će se vidjet kako firma stvarno stoji,stvarno pretjeruješ sa svakodnevnim provokacijama

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

direktorica financija leda rekla mi da su ih revizori upozorili na vjerojatnost skore potrebe izrade konsolidiranog izvještaja leda (ledo matica, ledo d.o.o. čitluk, ledo d.o.o.ljubljana, ledo kft hungary, ledo sh.p.k priština, ledo d.o.o. crna gora)
zvao prije par minuta.
pošto kupio, poto prodao.
i prije o konsolidiranom p/e pa i sada.

radi se o novom ZTDu koji je na snazi od 01.04.2008.
koga zanima:

Konsolidirano godišnje izvješće društva
Članak 250.b

(1) Uprava vladajućeg društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, ovisna društva kojega imaju sjedište u toj zemlji ili izvan nje, mora glavnoj skupštini podnijeti pisano konsolidirano godišnje izvješće društva ako su jedno ili više o njemu ovisnih društava društva kapitala.
(2) U konsolidiranom godišnjem izvješću društva mora se korektno prikazati najmanje razvitak i rezultat poslovanja te financijsko stanje društava uključenih u konsolidaciju uzetih kao cjelina uz opis glavnih rizika i nesigurnosti kojima su izložena. To mora biti uravnotežen prikaz i potpuna analiza razvoja, rezultata poslovanja i financijskog položaja društava uključenih u konsolidaciju uzetih kao cjelina u skladu s opsegom i složenošću njihova poslovanja….

daklem kolege, ove godine na Skupštini će sve biti jasno.
[thumbsup]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Bio je ledo u blokadi puno puta, padao i vraćao se
Iskreno ne vjerujem da se neće vratiti na razine od 18-20k, ali pitanje je kad
Mirovinci su ulazili unutra po tim cijenama, nama dragi g Bahovec je dokupljivao….
Uglavnom treba sačekati crobex na 5000 pa vidjeti gdje je ledo, a tada eventualno paničariti
Kada će to biti, ja mislim u ovoj godini teško, u idućoj vjerojatno
Koliko vidim većina dionica je od daleko od ath, pa ne vidim razlog zašto bi i todorićeve dionice bile
toga pošteđene
Uglavnom ovo netko namjerno radi da zaplaši mlade investitore kojih se previše skupilo nakon ipoa tha
Kada ih većina izgubi lovu ili zaradi nešto sitno s velikim rizikom i ode s burze tada ćemo prema gore

nema brige za ledo

Jel zna netko kada je glavna skupština i koji je prijedlog za dividendu

evo dečki ovako…
obzirom da su me neki višekratno optužili za drukanje, a to mi uistinu nikad nije bila namjera, poduzeo sam radikalne korake.
napominjem da sam prijašnju brojčicu konsolidiranog pe dobio od povjerljive osobe- tko zna, možda je i ona (osoba) bila prevarena.

razgovarao jutros s direktoricom financija i računovodstva.
glavni infosi:
-frikom je agrokorov ( to smo znali);
– ledo d.o.o. crna gora je također agrokorov ( to ne piše na korp webu!)
ledo je nedavno kupio i makedonskog sladoledara.

od preostalih ledovih firmi (kosovo, slovenija, bih, mađarska), najbolje posluje bih.

točne podatke o konsolidiranoj dobiti nije mi htjela kazati.
nakon malo časkanja išla je,kao, pitati čovjeka koji vodi korporativne financije i bubnila brojku od ca 30%
većoj konsolidiranoj dobiti od dobiti matice.
brojku nije htjela reći, ali to bi ukupno bilo ca 90 milja za 2007.
za 2008. u konsolidirano upada i novokupljena makedonija.

pošto kupio, po toliko i prodao.
i prije i sada.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ledo – 4,18 %.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

uzgred,
imaju griješku rashoda u izvještaju, koja ne mijenja ni za lipu ukupni rezultat.

prave brojke (zadnji kvartal):
aop 041 – 117.447.000
aop 045 – 68.558.000

Svaka čast na trudu kolega vlad1111

Kako mi je promakla vijest o kupnji sladoledara u makedoniji
Jel ima tko kakav link na obavijest ili sl.

Kada je skupština i tko ima namjeru ići ?

8.4.2008. top 10:

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.224 4,64 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.102 1,86 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 2.647 1,20 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.024 0,47 Skrb. račun
8. DAMJANIĆ LORENCO 445 0,20 Osnovni račun
9. MAZAREKIĆ IVAN 397 0,18 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,30
Ispao iz top 10 PBZ d.d. koji je jučer imao 382 komada—znači prodao 4 ili više komada… drugih promjena nema

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

scoop1:

50 lav: ” Inače, računovođe mogu “kreativno” ušminkat(umanjit) dobit.. ” istina, ali mogu i povećati dobit zašto LEDO ima tako nisku trenutnu i tekuću likvidnost? pozdrav

[shocked][shocked]

je ti išta znaš o fin analizi??

KI/KO=1,71
u cro uvjetima sve iznad 1,5 je pjesma.

(KI-Z)/KO=[color=blue]1,26[/color]
sve iznad 1 je izvanredno.

tekuća likvidnost 1,71 – iznad 2 je ‘pjesma’ , sad ti možeš pričati o cro uvjetima
trenutna likvidnost NOVAC/KO je 0,04, a iznad 1 se uzima za dobro, dakle nije uopče dobro

1,26 šta navodiš je koliko znam ubrzana likvidnost i ona je zadovoljavajuća

pozdrav

evo dečki ovako…
obzirom da su me neki višekratno optužili za drukanje, a to mi uistinu nikad nije bila namjera, poduzeo sam radikalne korake.
napominjem da sam prijašnju brojčicu konsolidiranog pe dobio od povjerljive osobe- tko zna, možda je i ona (osoba) bila prevarena.

razgovarao jutros s direktoricom financija i računovodstva.
glavni infosi:
-frikom je agrokorov ( to smo znali);
– ledo d.o.o. crna gora je također agrokorov ( to ne piše na korp webu!)
ledo je nedavno kupio i makedonskog sladoledara.

od preostalih ledovih firmi (kosovo, slovenija, bih, mađarska), najbolje posluje bih.

točne podatke o konsolidiranoj dobiti nije mi htjela kazati.
nakon malo časkanja išla je,kao, pitati čovjeka koji vodi korporativne financije i bubnila brojku od ca 30%
većoj konsolidiranoj dobiti od dobiti matice.
brojku nije htjela reći, ali to bi ukupno bilo ca 90 milja za 2007.
za 2008. u konsolidirano upada i novokupljena makedonija.

pošto kupio, po toliko i prodao.
i prije i sada.

jedino me muči sad to sa ledo crna gora(pa pisali su da su ga kupili i to baš ledo matica)!!
Inače, bitno je da se ima što konsolidirati a dobit kolika bude–poželjno da je trend porasta(uglavnom fundamenti su niži i dobit je veća)!!

Zabrinjava me što nisu frikoma i kako veliš ledo crna gora pod Ledo maticom nego su izdvojeni i u sklopu agrokora.. te kad je tribao kupit u Rumunjskoj drugog sladoledara htio je kupit todorić za agrokor a ne za ledo maticu?!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

@lav
zato je kupio makedonskog za ledo.

@ scoop
ledo je super likvidan.
ti to znaš i ne trebaju ti takve insinuacije.

New Report

Close