kurosava: ” U petak redovni promet nije bio ni blizu gornjim brojkama. To ili je prošlo pod prijavljeni promet ili je neka blok transakcija prošla, ali je ja nisam skužio. ” Pa ja sam rekao da je ovo trgovanje od četvrtka i srijede(kad su nastupile ovakve velike promjene u top 10-tada je bio velik promet)… TEk danas će se vidit trgovanje od petka(T+3)!!!
Imate pravo kolega, moja greška.
LEDO nije dužan izbaciti konsolidirano izvješće, tako da tko zna kada ćemo ga vidjeti, možemo samo pogađati brojeve
tko zna možda još posluju u gubitku, pa ne žele pokazati izvještaje?!
pozdrav
LEDO nije dužan izbaciti konsolidirano izvješće, tako da tko zna kada ćemo ga vidjeti, možemo samo pogađati brojeve tko zna možda još posluju u gubitku, pa ne žele pokazati izvještaje?! pozdrav
teško[smiley]
2.4.2008.top 10:
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.224 4,64 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.122 1,87 Skrb. račun smanjili za 10 komada
5. PBZ D.D. 2.647 1,20 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
[color=blue]7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 923 0,42 Skrb. račun povećali 15 komada[/color]
8. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
9. MAZAREKIĆ IVAN 397 0,18 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,26
PBZ D:D: pod brojem 9.prodao par komada i ispao iz top 10!!!!
Ledo 5 komada na prvoj prodaji i samo 1 na prvoj kupnji znači istovar.
došao sam do saznanja da Agrokor pregovara u Poljskoj za preuzimanje maloprodajnig lanca trgovina[thumbsup]
Dunlop korisnik od: 11.11.2007. lokacija: broj poruka: 338 malibu: ” Ti stvarno imaš nekakvih problema,isti post ti je i na Zvijezdi, ” nema problema nego ga muci neineteligencija…uz ovakvu letargicnost na trzistu i male promete on prica o iskrcavanju Pa tko vam onda prodaje Ledo i ruši cijenu ja ? Ako sam ja taj onda će još dosta pasti.[bye]
LEDO je dionica koja ima jaku volatilnost, i koja može odletiti gore 30% u par dana, a isto tako može i u dva dana se vratiti nazad na isto. Tako da. Tko ima vremena neka ne brine.
Pa tko vam onda prodaje Ledo i ruši cijenu ja ? Ako sam ja taj onda će još dosta pasti.[bye]
pa problem je u tome sta se cijena na tako malom postotku pada ne rusi nego je to normalno dnevno osciliranje koje se moze jednom transakcijom vratiti u plus.
eto, nisam to niti rekao a vec je to i napravljeno i vec je cijena 13000 i pad od samo 1,5%, ali to isto tako nista ne znaci kao niti taj pad od 3%, samo tebi to nikako da postane jasno
došao sam do saznanja da Agrokor pregovara u Poljskoj za preuzimanje maloprodajnig lanca trgovina[thumbsup]
nisam nista cuo ali me ne bi cudilo niti najmanje…
ako je dosao do kraja pregovora oko migrosa valjda je osigurao i lovu za to i sad ta lova stoji “besposleno”…
ne bi se cudio dobrim vjestima o nekom preuzimanju jer neiskoristen kapital je skup.
alfa8: ” došao sam do saznanja da Agrokor pregovara u Poljskoj za preuzimanje maloprodajnig lanca trgovina[thumbsup] ” nisam nista cuo ali me ne bi cudilo niti najmanje… ako je dosao do kraja pregovora oko migrosa valjda je osigurao i lovu za to i sad ta lova stoji “besposleno”… ne bi se cudio dobrim vjestima o nekom preuzimanju jer neiskoristen kapital je skup.
Ne, doslo je do kraja pregovora jer nije osigurao lovu za Migros.
Zato nije niti kupio..
No cash no game, Blackstone nije htio dati cash, odnosno ne koliko je Toda mislio da trebaju dati..
Ne, doslo je do kraja pregovora jer nije osigurao lovu za Migros.
Zato nije niti kupio..
No cash no game, Blackstone nije htio dati cash, odnosno ne koliko je Toda mislio da trebaju dati..
pa nije sve valjda blackstone morao osigurati…
nesto je valjda i todo upiknuo
Dunlop: ” alfa8: ” došao sam do saznanja da Agrokor pregovara u Poljskoj za preuzimanje maloprodajnig lanca trgovina[thumbsup] ” nisam nista cuo ali me ne bi cudilo niti najmanje… ako je dosao do kraja pregovora oko migrosa valjda je osigurao i lovu za to i sad ta lova stoji “besposleno”… ne bi se cudio dobrim vjestima o nekom preuzimanju jer neiskoristen kapital je skup. ” Ne, doslo je do kraja pregovora jer nije osigurao lovu za Migros. Zato nije niti kupio.. No cash no game, Blackstone nije htio dati cash, odnosno ne koliko je Toda mislio da trebaju dati..
Nije Poljska nego Rusija.
I to je bio backup plan za migros.
Do kraja ljeta će to biti realizirano.
A do tada tko ima love neka dokupi tko hoće prodati neka proda, radite kaj hoćete ali nemojte pričati bedastoće.
Ledo je odlična firma, novi sladoledi su tu, a slodeled jedu svi pa i moj deda[lol] [lol] [lol]