LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

G. Baron, *** obrisano *** Onaj pad Leda od 60% prije ste pozabili?

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

kurosava: ” Kakvih sve idiota se skupilo na ovoj dionici to je čudo. Objavi se izvješće u kojem je povećanje dobiti od 57% u odnosu na prošlu godinu i još puno dobrih stvari i dionica padne za 10 %. Samo kod nas. ” Da ponovim da je rasao LEDO 40% prije GFI-a. Možda ga je to zeznulo. I još pri tome izvješće nije kako se očekivalo.[undecid]

Ali je prije toga rasta pao sa 15k na 9500 u 2 tjedna tako da ova vaša konstatacija nije na mjestu. Vadite stvari iz konteksta. Takav pad je bio nerealan, a kasniji rast je logična stvar.

G. Baron, *** obrisano *** Onaj pad Leda od 60% prije ste pozabili?

Istina, pad od 55%, ali onda rast od 40% dok su druge dionice još na 40% pada od ATH.
Realno, fondovi su digli cijenu, a nitko više ne kupuje. Zakon spoljnih posuda.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Jel se što o dividendi? Hoce li je biti i kolika bi trebala biti?

Zahvaljujem…

koliko vidim ovako na brzinu, ova dobit nam daje P/E preko 42
sad će neki reći da to nije konsolidirano, neka u nadi je spas [pray]

pozdrav

dobro da sam se tek probudio!

pogledo izvješće i ono, pa di gori? [lol]

Jel se što o dividendi? Hoce li je biti i kolika bi trebala biti? Zahvaljujem…

*** obrisano ***

nema dividende, ali po kupnji se vidi da ni fundamenti ne igraju ulogu baš nikakvu

kako odluče tako će i biti, isto vrijedi i za Tisak

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ledo ovo ledo ono,
kao ledo ne valja zato svi tu i pišu.
Kada se pogleda koliko je likova počelo tu pisati u zadnjih dva mjeseca onda mi je sve jasno:
svi žele ledo.[lol]

Sam vi čekajte baš me interesira kak će biti nakon Rusije.[cool]

Kolega Lav50 Vam je jučer stavi promjene u TOP10. Nemojte se bojati za ovu dionicu kad ZABA skrbnički kupuje. Free float je svakim danom sve tanji. [thumbsup]

Mučno mi je uopče šta komentirat,kakvih ulagača sve ima,Dobit Leda porasla 57,2 posto,
i sad se prodaje kao da firma pred bankrotom,a to je rijetko likvidna dionica u kojoj je tako mali free float,kad tad će doći u čvrste ruke pa ćemo vidjet za koju godinu na kojoj će se razini kupovat

Ja neznam šta se vi koji niste u Ledu toliko opterećejete sa njim,svi djelite neke “pametne” savjete i pljujete po njemu a svi bi te ga kupili, čista jal i zloba

@scoop1

Ti si tupio da čekaš da padne na 13k i da je to tebi dobar ulaz a pošto još nisi kupio,a sad ledo nevalja,svaka čast,pozdrav i tebi

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Zuti:

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LEDO-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls

Dosta dobro.
da nekazem izvrsno.
Ogromno povecanje casha, uz skoro nikakvo povecanje duga..
Na prvi pogled ljudi ce gledati samo dobit i takve jednostavne stvari.
Po meni kvaliutetno izvjesce..
Vrlo kvalitetno..
Bruto marza je istina bog malo pala, na 45% sa nekih 48-49% no ocekujem povecanje cijena za ovu sezonu../

Bit ce dobro..

Slažem se… pa ovo jest dosta solidno, samo očekivanja su očito bila veća(polazim od sebe—ja sam očekivao veću dobit i falio sam u prognozama neto dobiti)!
kao što jedan profesor veli: računovođe su najkreativniji ljudi na svijetu…
Inače, svake godine obaraju rekorde i posluju solidno uz tedenciju takvog poslovanja(veće stope rasta) bar još dvije godine…
Napominjem free float je manji, steže se obruč a veliki dokupljuju—mudrome dosta…

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

meni je od pada i rasta cijene važnije da zaba skuplja i da se smanjuje free float makar skupljali još godinu dana prije nego je dignu u visine…. al da muljaju s izvješćem – muljaju

New Report

Close