G. Baron, *** obrisano *** Onaj pad Leda od 60% prije ste pozabili?
kurosava: ” Kakvih sve idiota se skupilo na ovoj dionici to je čudo. Objavi se izvješće u kojem je povećanje dobiti od 57% u odnosu na prošlu godinu i još puno dobrih stvari i dionica padne za 10 %. Samo kod nas. ” Da ponovim da je rasao LEDO 40% prije GFI-a. Možda ga je to zeznulo. I još pri tome izvješće nije kako se očekivalo.[undecid]
Ali je prije toga rasta pao sa 15k na 9500 u 2 tjedna tako da ova vaša konstatacija nije na mjestu. Vadite stvari iz konteksta. Takav pad je bio nerealan, a kasniji rast je logična stvar.
G. Baron, *** obrisano *** Onaj pad Leda od 60% prije ste pozabili?
Istina, pad od 55%, ali onda rast od 40% dok su druge dionice još na 40% pada od ATH.
Realno, fondovi su digli cijenu, a nitko više ne kupuje. Zakon spoljnih posuda.
koliko vidim ovako na brzinu, ova dobit nam daje P/E preko 42
sad će neki reći da to nije konsolidirano, neka u nadi je spas [pray]
pozdrav
Jel se što o dividendi? Hoce li je biti i kolika bi trebala biti? Zahvaljujem…
*** obrisano ***
nema dividende, ali po kupnji se vidi da ni fundamenti ne igraju ulogu baš nikakvu
kako odluče tako će i biti, isto vrijedi i za Tisak
Ledo ovo ledo ono,
kao ledo ne valja zato svi tu i pišu.
Kada se pogleda koliko je likova počelo tu pisati u zadnjih dva mjeseca onda mi je sve jasno:
svi žele ledo.[lol]
Sam vi čekajte baš me interesira kak će biti nakon Rusije.[cool]
Kolega Lav50 Vam je jučer stavi promjene u TOP10. Nemojte se bojati za ovu dionicu kad ZABA skrbnički kupuje. Free float je svakim danom sve tanji. [thumbsup]
Mučno mi je uopče šta komentirat,kakvih ulagača sve ima,Dobit Leda porasla 57,2 posto,
i sad se prodaje kao da firma pred bankrotom,a to je rijetko likvidna dionica u kojoj je tako mali free float,kad tad će doći u čvrste ruke pa ćemo vidjet za koju godinu na kojoj će se razini kupovat
Ja neznam šta se vi koji niste u Ledu toliko opterećejete sa njim,svi djelite neke “pametne” savjete i pljujete po njemu a svi bi te ga kupili, čista jal i zloba
@scoop1
Ti si tupio da čekaš da padne na 13k i da je to tebi dobar ulaz a pošto još nisi kupio,a sad ledo nevalja,svaka čast,pozdrav i tebi
Zuti:
”
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LEDO-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls
”
Dosta dobro.
da nekazem izvrsno.
Ogromno povecanje casha, uz skoro nikakvo povecanje duga..
Na prvi pogled ljudi ce gledati samo dobit i takve jednostavne stvari.
Po meni kvaliutetno izvjesce..
Vrlo kvalitetno..
Bruto marza je istina bog malo pala, na 45% sa nekih 48-49% no ocekujem povecanje cijena za ovu sezonu../
Bit ce dobro..
Slažem se… pa ovo jest dosta solidno, samo očekivanja su očito bila veća(polazim od sebe—ja sam očekivao veću dobit i falio sam u prognozama neto dobiti)!
kao što jedan profesor veli: računovođe su najkreativniji ljudi na svijetu…
Inače, svake godine obaraju rekorde i posluju solidno uz tedenciju takvog poslovanja(veće stope rasta) bar još dvije godine…
Napominjem free float je manji, steže se obruč a veliki dokupljuju—mudrome dosta…