LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LEDO-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LEDO-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls

Dosta dobro.
da nekazem izvrsno.
Ogromno povecanje casha, uz skoro nikakvo povecanje duga..
Na prvi pogled ljudi ce gledati samo dobit i takve jednostavne stvari.
Po meni kvaliutetno izvjesce..
Vrlo kvalitetno..
Bruto marza je istina bog malo pala, na 45% sa nekih 48-49% no ocekujem povecanje cijena za ovu sezonu../

Bit ce dobro..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Po meni jadno –
trži se na 6 bukova
P/E je 42 [bye][bye]

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

ovo izvješće je čista muljaža… ostali troškovi iz osnovne djelatnost povećani za 100 milijuna…. kakvi su to troškovi…. niti u jednoj ozbiljnoj firmi ostali troškovi ne čine više od polovice rashoda

Ocekivao sam puno bolje.[sad]

SAM PROTIV SVIH

Ocekivao sam puno bolje.[sad]

Kao i ovi koji sad prodaju…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Isisana lova za akviziciju. No way da je manji prihod u 4q nego prošle godine. Samo ja sam povečo potrošnju ledoletta za 1000%. [shocked]

Show me the Money!

Ledo već u minusu – 5,65 %.[bye] podatak sa burze a ne navlačenje svatko si može provjeriti istinitost.[bye][bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Kako god, ovo lupanje po bidu je iracionalno..ocekujem odbijanac i stabilizaciju na 13k+[embarass]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Kao Viro je loše 90 mil dobiti, Ingra je super 70 mil, a što je sa ledom od 69, očekivali se preko 100[bye]

*** obrisano ***Objavi se izvješće u kojem je povećanje dobiti od 57% u odnosu na prošlu godinu i još puno dobrih stvari i dionica padne za 10 %. Samo kod nas.

*** obrisano ***Objavi se izvješće u kojem je povećanje dobiti od 57% u odnosu na prošlu godinu i još puno dobrih stvari i dionica padne za 10 %. Samo kod nas.

Da ponovim da je rasao LEDO 40% prije GFI-a. Možda ga je to zeznulo.
I još pri tome izvješće nije kako se očekivalo.[undecid]

@kurosava

takve kakve spominješ je uvijek bilo na ovoj dionici[embarass]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close