Dosta dobro.
da nekazem izvrsno.
Ogromno povecanje casha, uz skoro nikakvo povecanje duga..
Na prvi pogled ljudi ce gledati samo dobit i takve jednostavne stvari.
Po meni kvaliutetno izvjesce..
Vrlo kvalitetno..
Bruto marza je istina bog malo pala, na 45% sa nekih 48-49% no ocekujem povecanje cijena za ovu sezonu../
Bit ce dobro..
ovo izvješće je čista muljaža… ostali troškovi iz osnovne djelatnost povećani za 100 milijuna…. kakvi su to troškovi…. niti u jednoj ozbiljnoj firmi ostali troškovi ne čine više od polovice rashoda
Ocekivao sam puno bolje.[sad]
Kao i ovi koji sad prodaju…
Isisana lova za akviziciju. No way da je manji prihod u 4q nego prošle godine. Samo ja sam povečo potrošnju ledoletta za 1000%. [shocked]
Ledo već u minusu – 5,65 %.[bye] podatak sa burze a ne navlačenje svatko si može provjeriti istinitost.[bye][bye][cry]
Kako god, ovo lupanje po bidu je iracionalno..ocekujem odbijanac i stabilizaciju na 13k+[embarass]
Kao Viro je loše 90 mil dobiti, Ingra je super 70 mil, a što je sa ledom od 69, očekivali se preko 100[bye]
*** obrisano ***Objavi se izvješće u kojem je povećanje dobiti od 57% u odnosu na prošlu godinu i još puno dobrih stvari i dionica padne za 10 %. Samo kod nas.
*** obrisano ***Objavi se izvješće u kojem je povećanje dobiti od 57% u odnosu na prošlu godinu i još puno dobrih stvari i dionica padne za 10 %. Samo kod nas.
Da ponovim da je rasao LEDO 40% prije GFI-a. Možda ga je to zeznulo.
I još pri tome izvješće nije kako se očekivalo.[undecid]
@kurosava
takve kakve spominješ je uvijek bilo na ovoj dionici[embarass]