LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

insider”
daj mi objasni ovo s izvješćem..svi znaju, ili bar bi trebali, da je 3 kv. udaran a zadnji zanemariv za to ne razumijem kaj se svi hvatate za to izvješće. ako će biti nešto izvaredno bilo bi ljepo da se to podjeli ak nije problem ” Tko želi kupit neka kupi tko ne želi neka ne kupi. Što manje strvinara tu to bolje za nas koji smo unutra. Mogu samo reći da je cijena više nego bolesno jeftina, a sada kako tko želi. Čekaj izvješće ili kupi/prodaj sada. ja šutim iz razloga da se ekipa koja je po mojem mišljenje nepoželjna se ne skuplja tu, bez obzira kaj bi možda lupali po ask-u ali im nije namjera dugoročna nego isključivo traydanje, a takve ne volim zato jezik za zube i vidimo se uskoro za par dana. Do tada kako ko voli.
[/quote]
nemo ovo veze s izvjescem, al ako bas hocete, isto tako nema veze sto je treci q udaran, bitno je da poprave zadnji kvartal u odnosu na zadnji iz 2006, a to su popravili ziher!!
ovdje se radi o “deckima koji su kupovali ledo i na 20 i to over 500 kom i za koje su svi pricali da su ludi” vidjet cemo za par mjeseci ko je lud[thumbsup]

IDEMO AP AP

ma nemojte tako sada svi i ja nisam skupio kolko sam htio jer sam mislio da će i niže al kaj je tu je makar još uvijek smatram da bu veselo jer ako dode ispod 12000 ja znam da bum ga se rješio. Bez uvrede svima samo iskreni komentarjer oko 19 % u ovakava vremena i to u ovako kratkom roku … neznam baš dal se isplati kockat

posteno!

IDEMO AP AP

luki007:

Nije mi jasno kako neki uvijek nasjednu ![thumbsup]

i ja se cudim , kako su nasjeli i prodali na 9,5k[thumbsup]

I ja bi volio znati tko mi je prodao Ledo na 9502kn …[smiley]

na 4300 sve prodajem...

biti će zanimljivo pratiti top 10 ovih dana

tork: ” Mislim da ce biti suza na ovoj dionici. ” Pa mislim da već plaču oni koji su ga prodali prije par dana a i oni koji ga nisu kupili [bye]

Mislim da nisu zakasnili.

Neron:

tork: ” Mislim da ce biti suza na ovoj dionici. ” da, radosnica!![cry][cry]

Da, pogotovo oni koji su kupovali po 14.490,00 danas.
Vec sad mogu kupiti brat bratu 1000 kuna jeftinije i to 27 komada.
Kupnja Cijena
1 13.101,00
4 13.100,00
2 13.006,00
2 13.004,00
4 12.851,00
Cijena Prodaja
13.399,00 1
13.400,00 1
13.480,00 13
13.490,00 12
13.850,00 2

[/quote]

kolega kolko je naloga proslo po cijenama iznad 14000, a kolko je ljudi plakalo dok je ista dionica padala sa 14 na 10000 u isto tako kratkom roku, zato ipak sam skloniji misljenju da i ovaj eventualni rast od 10-15% vecina percipira kao good njuz!!![cool]

Glory, glory, Man United!!

Ja se cudim zasto bi itko mislio da ce mu pomoc ako se naslađuje dok necija dionica pada..i onda isto cudenje u kontra smjeru, kada raste slicnom trasom kao sto je padala..[undecid]
Hrvatski jal[cry]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Ekipa se komeša po lipu i kunu na kupnji!
U nadi je spas.
[lol] [lol]

Je sad placu sto ga nisu kupili po 10000 svi trejderi [lol]
Nazalost nisam ni ja, ali jako mi je drago da se vratio gore, pozdrav svim Ledašima !

Neće valjda konačna cijena danas završiti na 13200, nekako sve ide u tom smjeru[embarass]…

Even if it's free, you can always buy it cheaper.

13502 je bilo na bidu ili na asku ? hvala

13502 je bilo na bidu ili na asku ? hvala

Ask.

Neće valjda konačna cijena danas završiti na 13200, nekako sve ide u tom smjeru[embarass]…

prikriveno drukas na dole, budi bar faca pa drukaj ko šef[proud]
13 200 , sasvim ok rezultat za danas!

IDEMO AP AP

New Report

Close