LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LEDO zadnja 13.000 kuna

kad se vrati na 16 bit cu zadovoljan… nazalost dokupljivo sam na 14 (spustao ulaz kao sprajc) [sad]

Glory, glory, Man United!!

13.897 kuna, kao da je besplatan se kupuje po asku

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

????
Da besplatan je i to jako!
Bar za sada!

valentine: ” 13.897 kuna, kao da je besplatan se kupuje po asku ” ???? Da besplatan je i to jako! Bar za sada!

U ovakvim situacijama obično bude tobogančić, a ovdje je na cc 15000. Sve u svemu interesantno i uzbudljivo!

Mislim da ce biti suza na ovoj dionici.

Mea parvitas.

Pa mislim da već plaču oni koji su ga prodali prije par dana a i oni koji ga nisu kupili [bye]

da, radosnica!![cry][cry]

Glory, glory, Man United!!

Prosjek 2,1 dionica po transakciji. Očito da netko pumpa!

valentine:

????
Da besplatan je i to jako!
Bar za sada!

Na temelju čega je besplatan?
I na temelju čega je porastao preko 40 % u par dana?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja mislim da su ovo zadnji dani za jeftinu kupovinu Agrokorovih dionica/ Leda,Tiska,Jamnice,Konzuma ( guzva na kupnji ),Belja,Zvjezde….. u ponedeljak je skupstina Konzuma ( izvanredna )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ocigledno jaki igraci znaju nesto sto ih tjera da tak mjako kupuju.A vi prodavajte.

vlalonca: ” valentine: ” 13.897 kuna, kao da je besplatan se kupuje po asku ” ???? Da besplatan je i to jako! Bar za sada! ” Na temelju čega je besplatan? I na temelju čega je porastao preko 40 % u par dana?

Vi ste tu već jako dugo.
Mislim da je to pomalo bedasto pitanje.
Poraslo jer braća, bratići, dečki i cure, obitelji i slični lupaju po ask-u.
Zašto?
Vidjet ćete!
A i obratite pozornost na druge todine dionice.
Lijepi pozdrav

(ovo bedasni nije bila namjera vrijeđanja i unaprijed se ispričav ako se tako osječate)

Ajmemeni što se praši na ledu, ljudi što reći na ovo pa jeli to moguće[thumbsup]
Veliki pozdrav svim ledašima, sretan onaj ko ga je ubo po 10 k, a bogme i više.
Dečki jedino čega se bojim je da će ponovno previše nesigurnih ući u ledo, a onda na prvo trzanje slom. Nadam se da neće doći do toga il da dižem kredit[cool]

New Report

Close