LEDO zadnja 13.000 kuna
kad se vrati na 16 bit cu zadovoljan… nazalost dokupljivo sam na 14 (spustao ulaz kao sprajc) [sad]
13.897 kuna, kao da je besplatan se kupuje po asku
????
Da besplatan je i to jako!
Bar za sada!
valentine: ” 13.897 kuna, kao da je besplatan se kupuje po asku ” ???? Da besplatan je i to jako! Bar za sada!
U ovakvim situacijama obično bude tobogančić, a ovdje je na cc 15000. Sve u svemu interesantno i uzbudljivo!
Mislim da ce biti suza na ovoj dionici.
Pa mislim da već plaču oni koji su ga prodali prije par dana a i oni koji ga nisu kupili [bye]
valentine:
”
”
????
Da besplatan je i to jako!
Bar za sada!
Na temelju čega je besplatan?
I na temelju čega je porastao preko 40 % u par dana?
Ja mislim da su ovo zadnji dani za jeftinu kupovinu Agrokorovih dionica/ Leda,Tiska,Jamnice,Konzuma ( guzva na kupnji ),Belja,Zvjezde….. u ponedeljak je skupstina Konzuma ( izvanredna )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ocigledno jaki igraci znaju nesto sto ih tjera da tak mjako kupuju.A vi prodavajte.
vlalonca: ” valentine: ” 13.897 kuna, kao da je besplatan se kupuje po asku ” ???? Da besplatan je i to jako! Bar za sada! ” Na temelju čega je besplatan? I na temelju čega je porastao preko 40 % u par dana?
Vi ste tu već jako dugo.
Mislim da je to pomalo bedasto pitanje.
Poraslo jer braća, bratići, dečki i cure, obitelji i slični lupaju po ask-u.
Zašto?
Vidjet ćete!
A i obratite pozornost na druge todine dionice.
Lijepi pozdrav
(ovo bedasni nije bila namjera vrijeđanja i unaprijed se ispričav ako se tako osječate)
Ajmemeni što se praši na ledu, ljudi što reći na ovo pa jeli to moguće[thumbsup]
Veliki pozdrav svim ledašima, sretan onaj ko ga je ubo po 10 k, a bogme i više.
Dečki jedino čega se bojim je da će ponovno previše nesigurnih ući u ledo, a onda na prvo trzanje slom. Nadam se da neće doći do toga il da dižem kredit[cool]