LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Todorićevima dionicama tek ćemo vidjeti prava iskrcavanja s razlogom.[sealed]

Na Todorićevima dionicama tek ćemo vidjeti prava iskrcavanja s razlogom.[sealed]

zašto i tko?

Shvatit ćeš kupnja pada i potop sljedi.[bye]

Kolega,nemojte šutit i onda reći ako se to desi “rekao sam vam”.Podijelite infoe s nama,budite kolegijalni pa makar to bilo i na PM!

zašto i tko?

Čovjek je na bidu[wink]

Grangers
korisnik od: 10.10.2007.

wunderkind:
” zašto i tko?

Čovjek je na bidu[wink]

Varaš se danas dojava o bombi u Todorićevoj trgovini u Subotici kad se to pročuje širom srbije tko će više u Todorićeve trgovine širom srbije? Nitko normalan a to znači gubitci na svim Todorićevim dionicama jer sljedi pad prodaje i prihoda što opravdano ruši cijenu njegovih dionica.[bye]

ma kakve informacije on ima…da ima informacije išo bi se pripremit kako zaradit na tim informacijama a ne nama tu mahat sa suznim očima….informacije su točni i organizirani podaci koji se čuvaju ko oko, a ne nešto što se piše po forumima ispred smajlića.

Grangers
korisnik od: 10.10.2007.

wunderkind:
” zašto i tko?

Čovjek je na bidu[wink]

Varaš se danas dojava o bombi u Todorićevoj trgovini u Subotici kad se to pročuje širom srbije tko će više u Todorićeve trgovine širom srbije? Nitko normalan a to znači gubitci na svim Todorićevim dionicama jer sljedi pad prodaje i prihoda što opravdano ruši cijenu njegovih dionica.[bye]

ovo me podsjeća na ono s mišem u konzumu! [lol] [lol] [lol]

a mene na granu i potraga za majmunima[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

moje mišljenje je da novac ne poznaje granice a još manje natezanje šačice ljudi bi ili ne bi
Možda se kosovo i osjeti trenutno ili još možda koje malo vrijeme ali na neki duži period nikako
Trenutno smo u banani kao i svi koji nas okružuju, ali vjerujem da dolazi bolje vrijeme
Kada se riješimo dnevno mjesečnih par problema sve će se opet vratiti na svoje mjesto
Bitno je da naše firme dobro rade da planiraju širenja, da nema nekih velikih afera…
Za ledo nema brige ljeto je blizu

Danas zanimljivo na Ledu, lijep promet – završio [color=blue]+2,29 [/color]
Bid nadjačao ask [thumbsup]

Sutra burza ne radi, a drugi tjedan Ledo ulazi u sustav CROBEX-a. Morati će ga kupovati index fondovi i ko je jamio je jamio ovako jeftino. [bye] svima koji inače koriste ovog cmizdru

New Report

Close