Evo jedan tekst sa Poslovnog: http://www.poslovni.hr/70666.aspx
I izdvajam mali dio vezan uz “neuspjeh” sa Migrosom, koji treba imat na umu:
“Iako Todoriću vjerojatno nije svejedno što je potencijalno veliki i izazovan posao ovako završio, na tržištu ima komentara kako možda to i nije loše, ponajprije iz vizure financijske težine ovoga zalogaja. Istodobno, posve je sigurno da će se vrlo brzo aktivirati rezervne mete na ino tržištima. U poslovnim krugovima već se nagađa kako se fokus koncerna prebacuje na Rumunjsku, Rusiju ili Grčku.”
. U poslovnim krugovima već se nagađa kako se fokus koncerna prebacuje na Rumunjsku, Rusiju ili Grčku.”
Nemojmo samo opet počet, daj malo odmora, opet ćemo svakakve navuči. [shocked]
Htio sam rec da je poanta – nije proslo ovo, proc ce nesto drugo..
Makar, moram se slozit, bolje drzat low profile[undecid]
Danas baš kao što sam priželjkivao-solidan promet(preko 2 miljona), porast cijene te stabilizacija tržišta i Leda!
Ne triba nam pesimizam ali ni euforija..
Sačekajmo stabilni rezultate za 2007.godinu–mislim da ćemo se ugodno iznenaditi..
jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool]
Moja procjena kraj trećeg mjeseca početak četvrtog mjeseca bi mogli znati GFI… [proud]
aljmas: ” jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool] ” Moja procjena kraj trećeg mjeseca početak četvrtog mjeseca bi mogli znati GFI… [proud]
dobra ti je procjena[thumbsup]
jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool]
ledu je ljeto udarni dio sezone, u zadnjem kvartalu slijedi tradicionalni gubitak, reda velicine 40 milja kuna po mojoj procjeni.
aljmas: ” jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool] ” ledu je ljeto udarni dio sezone, u zadnjem kvartalu slijedi tradicionalni gubitak, reda velicine 40 milja kuna po mojoj procjeni.
bitno je da ga smanje!!
a mislim da jesu! a ako jesu onda je sved super, jer se usporedjuju pojedini kvartali s pojedinim, 4. s 4.[thumbsup]
deimos:
”
aljmas: ” jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool] ” ledu je ljeto udarni dio sezone, u zadnjem kvartalu slijedi tradicionalni gubitak, reda velicine 40 milja kuna po mojoj procjeni.
”
bitno je da ga smanje!!
a mislim da jesu! a ako jesu onda je sved super, jer se usporedjuju pojedini kvartali s pojedinim, 4. s 4.[thumbsup]
Gubtak neće biti toliki—uglavnom je smanjen i radili su bolje nego prošli 4.kvartal…
Uglavnom mislim da ćemo se ugodno iznenaditi!!!
P.S.vrime će pokazati da li sam imao dobre informacije..