LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

matrix90:
” … te naravno factility managment.

Ako možeš pojasnit, ja bi isto htio znati

Evo jedan tekst sa Poslovnog: http://www.poslovni.hr/70666.aspx

I izdvajam mali dio vezan uz “neuspjeh” sa Migrosom, koji treba imat na umu:

“Iako Todoriću vjerojatno nije svejedno što je potencijalno veliki i izazovan posao ovako završio, na tržištu ima komentara kako možda to i nije loše, ponajprije iz vizure financijske težine ovoga zalogaja. Istodobno, posve je sigurno da će se vrlo brzo aktivirati rezervne mete na ino tržištima. U poslovnim krugovima već se nagađa kako se fokus koncerna prebacuje na Rumunjsku, Rusiju ili Grčku.”

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

. U poslovnim krugovima već se nagađa kako se fokus koncerna prebacuje na Rumunjsku, Rusiju ili Grčku.”

Nemojmo samo opet počet, daj malo odmora, opet ćemo svakakve navuči. [shocked]

Show me the Money!

Htio sam rec da je poanta – nije proslo ovo, proc ce nesto drugo..
Makar, moram se slozit, bolje drzat low profile[undecid]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Danas baš kao što sam priželjkivao-solidan promet(preko 2 miljona), porast cijene te stabilizacija tržišta i Leda!

Ne triba nam pesimizam ali ni euforija..
Sačekajmo stabilni rezultate za 2007.godinu–mislim da ćemo se ugodno iznenaditi..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool]

Moja procjena kraj trećeg mjeseca početak četvrtog mjeseca bi mogli znati GFI… [proud]

50,

aljmas: ” jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool] ” Moja procjena kraj trećeg mjeseca početak četvrtog mjeseca bi mogli znati GFI… [proud]

dobra ti je procjena[thumbsup]

IDEMO AP AP

ledu je ljeto udarni dio sezone, u zadnjem kvartalu slijedi tradicionalni gubitak, reda velicine 40 milja kuna po mojoj procjeni.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

aljmas: ” jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool] ” ledu je ljeto udarni dio sezone, u zadnjem kvartalu slijedi tradicionalni gubitak, reda velicine 40 milja kuna po mojoj procjeni.

bitno je da ga smanje!!
a mislim da jesu! a ako jesu onda je sved super, jer se usporedjuju pojedini kvartali s pojedinim, 4. s 4.[thumbsup]

IDEMO AP AP

deimos:

aljmas: ” jel mi možete reći kada će ti rezultati za 2007.[cool] ” ledu je ljeto udarni dio sezone, u zadnjem kvartalu slijedi tradicionalni gubitak, reda velicine 40 milja kuna po mojoj procjeni.

bitno je da ga smanje!!
a mislim da jesu! a ako jesu onda je sved super, jer se usporedjuju pojedini kvartali s pojedinim, 4. s 4.[thumbsup]

Gubtak neće biti toliki—uglavnom je smanjen i radili su bolje nego prošli 4.kvartal…
Uglavnom mislim da ćemo se ugodno iznenaditi!!!
P.S.vrime će pokazati da li sam imao dobre informacije..

Evo da se malo usporedi tko je kupovao a tko prodavao u zadnjih tjedan dana.

New Report

Close