INSAJD lako je trkeljat gluposti i mlatiti praznu slamu. Pročitaj malo bolje kad i kaj sam pisao. Al dobro bumo vidli… da se više ne zamaramo.
zg 28 ti si vrlo zanimljiv lik, malo si upao s prstima u pekmez pa se sad vadiš, al dobro, nego nisi mi odgovorio na pitanje!! kazez da si znao za migros u prvom 2007. da si znao sve o ledu, kako to da si ga prodao na 11k???
” Meni je frend iz agrokora rekao da ga kupujem po 21500 jer će iduće godine koštati 30000, a i da njemu kupim 10 kom da drugi neznaju Kolega ja vjerujem da onaj tko ima neke informacije drži ih za sebe a ne objavljuje na forumu Ja znam ponešto o ledu što većina nezna ali samo zbog prirode posla koji radim i ne pada mi napamet pisati o tome Evo i ja vidim dosta novih nickova, ali ne znači da sam novi u ledu ( imam viro i nitijedan post tamo, imao sam adris i ernt preko godine i nisam niti slova napisao ) tako da mislim da se ne treba nervirati zbog novih pisaca Bit će dobro pogotovo za ledo, samo ne treba biti nestrpljiv, ako neće do 6 mj preko 20k, možda iduće ili za 2 godine ali vjerujem da bude
Teško je kazati za buduće kretanje cijene, no perspektivna dionica zbog budućih inv koje su pozamašne, te naravno factility managment.
Evo da podijelim sa vama mišljenje i saznanja:
1.PBZ Global ušao u 1.mjesecu u Ledo sa preko 10 miljona kuna!!!
[color=blue]Koja je prosječna cijena i ukupan promet Leda u 1.mjesecu?[/color]
2.PBZ CO mirovinski fond ušao sa 379 komada(oko 7 miljona kuna) u Ledo u 1.mjesecu!!!
Dakle, mali ulagači nisu sami ulazili na visokim razinama kao što se špekuliralo…
[thumbsup]
Ukupan promet u siječnju 54 miljona kuna i cijena se kretala u rasponu 17000- 21500…
Ova dva navedena su utukli više od 17 miljona kuna a 2 skrbnička ZG banke više od 10 miljona kuna u ledo?! Znači više od polovice su kopovali veliki igrači a ne naivni i nestrpljivi mali ulagači..
Onda se počne napadati o navlačenju kad je cijena počela padati—tko je ove fondove navukao?![wink]
kupan promet u siječnju 54 miljona kuna i cijena se kretala u rasponu 17000- 21500…
Ova dva navedena su utukli više od 17 miljona kuna a 2 skrbnička ZG banke više od 10 miljona kuna u ledo?! Znači više od polovice su kopovali veliki igrači a ne naivni i nestrpljivi mali ulagači..
Onda se počne napadati o navlačenju kad je cijena počela padati—tko je ove fondove navukao?![wink]
ma kakvo navlacenje..prica o navlacenju je po meni puuuuno prenapuhana. nesto mi stalno sjeckaju postove kad pricam o toj temi a valjda sad nece…
pogledajte malo broj postova, broj citanja i ljudi koji su na njemu pisali. moj zakljucak je kad sve te brojke stavis na pravo mjesto ispada da vrlo malo ljudi koji nisi pisali ovdje je i procitalo bilo sta na ovoj i drugoj temi.
trenutno 2962 posta i 23680 citanja. ste ce reci da svaki ko je ista napisao samo 10 puta i otvorio ovu temu to ti je vec taj broj. a ja sam sam je otvorio sigurno 100 puta do sada ako ne i vise…znaci vise manje citaju oni koji i pisu a takvih nema puno i vecinom svi i imaju ledo. tako da je uopce nonsens misliti da je cijena skocila na 21500 zbog pisanja ovdje ili jos gore da je kao insajd navlacio ekipu kako neki baljezgaju. pa koga je to mogao navuci. mozda 5 ljudi.
ali netko tko nema odredjenu dionicu nema niti nekog prevelike zelje niti posjecivati tu temu..tako da netko tko stalno prica o drukerima po meni ima ozbiljnih problema sa matematikom (da ne kazem nesto teze) i paranojom posljedicno..isto tako i ovi sta misle da drukaju i da ce time nesto postici…to je gore od borbe sa vjetrenjacama i za tako nesto bi bilo potrebno neko puno teze oruzje od bilo kojeg foruma.
svaka cast poslovnom, zbilja je najposjeceniji i puno stvari se da nauciti ali drukati preko forumu je za mene nemoguce i dobro da je tako…
Poklopilo me na bidu, pozdrav Ledoljupcima [thumbsup]
zg28: ” INSAJD lako je trkeljat gluposti i mlatiti praznu slamu. Pročitaj malo bolje kad i kaj sam pisao. Al dobro bumo vidli… da se više ne zamaramo. ” zg 28 ti si vrlo zanimljiv lik, malo si upao s prstima u pekmez pa se sad vadiš, al dobro, nego nisi mi odgovorio na pitanje!! kazez da si znao za migros u prvom 2007. da si znao sve o ledu, kako to da si ga prodao na 11k???
Opet ne čitaš sve postove.
Nisam ga prodao na 11 malo niže to je prvo
a druguo, rekla mi dobra vila da kupim mlinar i Tisak
Misliš da sam se zeznuo?
netko se dobro isipava na prodaji na 15k. Čim se malo smanji količina odmah se isipava nova količina. barem 10-ak komada. Stvarno je nekome stalo da cijena ne krene gore, ali i bolje tako da u rastu cijene ne pokupimo sa sobom žohare, kao i zadnji puta
i Tisak
i ti to povezujes sa migrosom????
INSAJD: ” zg28: ” INSAJD lako je trkeljat gluposti i mlatiti praznu slamu. Pročitaj malo bolje kad i kaj sam pisao. Al dobro bumo vidli… da se više ne zamaramo. ” zg 28 ti si vrlo zanimljiv lik, malo si upao s prstima u pekmez pa se sad vadiš, al dobro, nego nisi mi odgovorio na pitanje!! kazez da si znao za migros u prvom 2007. da si znao sve o ledu, kako to da si ga prodao na 11k??? ” Opet ne čitaš sve postove. Nisam ga prodao na 11 malo niže to je prvo a druguo, rekla mi dobra vila da kupim mlinar i Tisak Misliš da sam se zeznuo?
jako vidim vidim sto pises, ako se nisi zeznuo, profitirao nisi sigurno, ledo je otišao s 9 na 21, 125%, al dobro nema veze, nema smisla vise ovakva rasprava, jedino je sigurno, ledo nebus vise vidio po 11k[thumbsup]
netko se dobro isipava na prodaji na 15k. Čim se malo smanji količina odmah se isipava nova količina. barem 10-ak komada. Stvarno je nekome stalo da cijena ne krene gore, ali i bolje tako da u rastu cijene ne pokupimo sa sobom žohare, kao i zadnji puta
Ovo si u pravu, s tim da ih vise ne daje po bidu kao sto je zadnji put u 13:30 napravio.
Sad mu te desetice po malo zobaju na asku.
TRANSAKCIJE – LEDO-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
2611 14:26:32 15.000,00 8 120.000,00
2512 14:13:30 15.000,00 1 15.000,00
2411 13:50:27 15.000,00 3 45.000,00
2410 13:50:27 15.000,00 5 75.000,00
2390 13:47:39 15.000,00 5 75.000,00
Jako me živciraju ove razlike od 100 200 kn, ajmo gore ili dolje za min 500
Evo znam da ledo idući tjedan počinje sa punjenjem sladoleda za ugostitelje[cool][kiss]
Lagano počinje[rolleyes]
Za tjedan dva očekujem početak ludila u pogonu i punjenje tržišta sladoledom
Sjela mi neka lova dvoumim se ledo ili nešto drugo , sve je jako povoljno
O cijeni leda treba pričati tek nakon imanja dionice preko godinu dana
Za sada se super držimo i valja tako nastaviti