Ja se nemam razloga vama opravdavati. Sami ste svjesni da ga neću odobriti i sad me pitate zašto.
Inače, ja sam najpoznatiji druker od svih. Svi nickovi koji po vama drukaju su u stvari moj alter ego, ako niste kojim slučajem znali
jos jednom ponavljam kad ti navodis da znas sto ce se dogadjat s dionicom unaprijed godinu dana sto si prodao ledo na 11???
tolko o tvojim informacijama “iznutra”[thumbsup]
Nijednu dionicu nisam kupio a da o njoj nisam znao sve šta će se događat bar godinu unapred. A ti???
Kolega nemojte nas zamarati [rolleyes]
dobra kontra kolega dunlop, nego pitam ja sveznajuceg zg 28, kako to da jamnica nije rasla cijelu godinu, nego bas mjesec dana prije migrosa?? vjerojatno po tvom u jamnici o tome nisu nista znali a ti si znao u 1. mjesecu 2007?? il si mozda netko iz obitelji[thumbsup]
Mozda radi u Migrosu na blagajni, pa je cuo kaj se prica [proud]
dobra kontra kolega dunlop, nego pitam ja sveznajuceg zg 28, kako to da jamnica nije rasla cijelu godinu, nego bas mjesec dana prije migrosa?? vjerojatno po tvom u jamnici o tome nisu nista znali a ti si znao u 1. mjesecu 2007?? il si mozda netko iz obitelji[thumbsup]
ma vraga on zna. ni todoric nije znao da bi on znao…
nego sta nam je sa mig-om..nista se ne javlja
U Ledu sam dugo ( tak ce i ostati ) ali da su nam ga srusili……..Nije mi drago.Nadam se dobrim rezultatima i brzom povratku ka 2…..
a i cijena nam se na dionici malo po malo popravlja!!Najbolje ponude [ LEDO-R-A ]
zadnja 14 990
Kupnja Cijena
1 14.511,00
1 14.510,00
4 14.500,00
2 14.450,00
3 14.410,00
Cijena Prodaja
14.996,99 2
14.997,00 1
15.000,00 4
15.432,98 4
15.433,00
[thumbsup
izgleda da je i fondovima frka vec. akcije na milijon fondova BEZ ULAZNE NAKNADE…
iscrpila ih dugotrajna kriza. fali svjezeg kapitala..nikako da se zamasnjak zavrti u drugu stranu..