LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

munjeviti:

ništa to ne valja.
pa majku mu staru, trži se na 6 bukova.
ima milijardu prihoda, a dobit će biti blizu 100 milijuna,a vrijedi preko 3 milijarde..

pa petrokemija ima prihode preko 2,5 milijarde, a ide ispod buka ??

Ne pratim petricu ali kolika je njezina dobit proteklih godina i da li stalno raste?

raste, raste ,

vidi !

Dobit (zadnja 4 kvartala)

2006-3q -117 987 000.00 Kn
2006 -84 380 000.00 Kn
2007-1q -42 157 000.00 Kn
2007-1h -59 595 000.00 Kn
2007-3q 14 612 000.00 Kn

očekuje se na kraju godine cca 50 000 000 dobiti

[thumbsup]

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Ajde da se jedanput složimo. (Makar bum ga ja čeko niže od vas… Sigurno)

Strpljen – spašen.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ajde da se jedanput složimo. (Makar bum ga ja čeko niže od vas… Sigurno) Strpljen – spašen.

Vidjet ćemo.
Nisam još ni krenuo u kupnju.

moji stoje već jedno tjedan dana[smiley]

INSAJD: ” zg28: ” Nekuzim kolega daj molim vas recite nam vi kolko je to Ledo bio prije Migrosa. ” bio je 19 500 ath, zavrsio dan 18 800u 10 mjesecu kad nitko nije imao pojma o migrosu, prouci malo prije nego zauzmes napadacki stav pitanjem[thumbsup] ” Isto jel čitaš ti postove po redu. Ja sam znao u 1. 2007

ma ti si super, sto si ga prodao onda na 9, kazem ti, to sto ti znas neki su vec zaboravili!!! ponavljam za sve, da si bio povlasteno obavjesten, onda bi MORAO znat da se ledo na 9 tek sprema za eksploziju, jer vec sam napisao, ti koji su ga digli s 6 na 9 oni su ga podigli i na 21 500!!

IDEMO AP AP

nema ni kupnje ni prodaje. Za kupnju još mogu shvatiti da čeka uloviti što bolju poziciju i ušičariti 100-200 kn. Ali tko sada misli prodati taj stvarno nema veze o ničemu. Čini se da su banke ispucale margine i da sada nema velike nanake prodaje osim ako ne krene novi val padanja svih cijena.

Kaj sam kupio bum ti reko MLINAR uf baš sam se zaheno. Pogledaj si kolko se dalo na njemu zaradit i dvaput sam ga šorto. Ak ne vjeruješ pogledaj kad sam i šta pisao na temu njega.

Nebitno je to ja ti sam kažem da je Ledo kontra toga kaj ti misliš počeo rast puno ranije zbog Migrosa i nemoj trkeljat gluposti o kojima nemaš pojma. Nijednu dionicu nisam kupio a da o njoj nisam znao sve šta će se događat bar godinu unapred. A ti???
Kaj misliš od kada si ti kupio Ledo i stavio si taj znakić da je onda Ledo počeo razmišljat kaj će i kak dalje.

Daj molim te se saberi i otrijezni malo. Ledo bez Migrosa 20000. da i to bumo vidli

nema ni kupnje ni prodaje. Za kupnju još mogu shvatiti da čeka uloviti što bolju poziciju i ušičariti 100-200 kn.

ma kosovo nas zeza..standby stanje zivo. niko nista. da nema eriksona danas bi promet bio smjesno mali.
pritajili se investitori i cekaju rasplet krize

Nebitno je to ja ti sam kažem da je Ledo kontra toga kaj ti misliš počeo rast puno ranije zbog Migrosa i nemoj trkeljat gluposti o kojima nemaš pojma. Nijednu dionicu nisam kupio a da o njoj nisam znao sve šta će se događat bar godinu unapred. A ti???
Kaj misliš od kada si ti kupio Ledo i stavio si taj znakić da je onda Ledo počeo razmišljat kaj će i kak dalje.
Daj molim te se saberi i otrijezni malo. Ledo bez Migrosa 20000. da i to bumo vidli

malo me brinu tvoji kapaciteti…
da je rastao puno ranije nego kazes onda bi i druge njegove dionice isto tako rasle puno ranije a to se nije desilo nego su i belje i zvijezda i mlinar poceli rasti istodobno pred koji mjesec INTENZIVNO i sve drugo su bedastoce.
nemoras biti sherlok holmes da to izdetektiras.
izletio si se bezveze a sad se izvlacic na neke tajne informacije koje vise nitko ne moze provjeriti.
kao, “ja sam znao nesto sta vi niste i imam insajd iznutra i raslo je zbog toga. majke mi”

@vlalonca

Poštovani,

Unatoč tome što ste svjesni da vam neću pustiti post, vi ga stalno stavljate i tratite svoje i moje vrijeme.

Suricata suricatta

Da li netko može ovdje staviti promet Leda u 1.mjesecu 2008.godine? Treba mi i prosječna cijena?
Po mogućnosti i link!
Neke podatke slažem i računam pa kolege, pomozite…

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

odlicne su ti informacije i kapaciteti,kazerm ti stvarno si nevjerojatan tip, samo si lose znao sto ce se dogadjati s ledom, sto si ga prodao na 9 ili 11 k kad tako sve znas? eto, ja sam znao sa 6 da krece i jos uvijek igra ta prića, ti koji su ga digli na 21 500 budu i dalje!!
da ti ne radis za udbu, kgb…vidim o svim dionicama sve znaš, samo , nekako sve znas onda lad se to vec dogodi!! za mlinar si rekao da nema nista od toga kad je vec pola foruma pisalo, za ledo nisi bome nista pisao do ovoga, jako zanimljivo!!!

IDEMO AP AP

New Report

Close