” Evo ja ćuti odgovoriti zato jer će mu PE biti sa izlaskom godišnjeg izviještaja, ako cijena ostane na razini 14000 biti 26 cca -zato što je monopolista na područiju bivše Juge -zato što brend nije uračunat u multipla -zato što će sljedeće godine isto povećati prihode i dobit a najvjerojatnije i one tamo -I na kraju usporedi kolika je dobit leda u postocima na njegovu dugotrajnu imovinu a kolika je dobit dionice koju imaš ti u svom porfelju pa ćeš se neugodno iznenaditi.Takav povrat na kapitalnu imovinu nema nijedna dionica u Hrvatskoj,ako me razumijete kolega . I za kraj svima koji pluju po ovoj dionici počnite malo konstruktivnije pljuvati jer ispadate smiješni osim ako to neradite iz neke druge koristi.[cool]
a kako da te on razumije kad decko racuna p/e i misli da je svu pamet svjeta popio, a ne zna on da to sto on zna neki su vec zaboravili
[thumbsup]
Nekuzim kolega daj molim vas recite nam vi kolko je to Ledo bio prije Migrosa U 10 mj. se tržio po 19 500, jel se tada možda nešto znalo o Migrosu ?
Pa to ti pričam ti si tek znao u 10 mjesecu. Ja ti kažem da su prije tebe znali ljudi ravno 10 mjeseci evo ja.
Ja sam napisao, ali ti nečitaš da sam ja kupovao zbog strane akvizicje još u 1 mjesecu 2007, kada mi je frend iz agrokora rekao da kupim i njemu.
zg28: ” Nekuzim kolega daj molim vas recite nam vi kolko je to Ledo bio prije Migrosa. ” bio je 19 500 ath, zavrsio dan 18 800u 10 mjesecu kad nitko nije imao pojma o migrosu, prouci malo prije nego zauzmes napadacki stav pitanjem[thumbsup]
Isto jel čitaš ti postove po redu. Ja sam znao u 1. 2007
Warren: ” Većina dionica se korekcijom vratila na razine od proljeća prošle godine. Ako je suditi po tome LEDO bi mogao kliznuti na 6000kn. Ne vjerujem da će se to dogoditi, ali na 10000 vrlo lako ukoliko skoro ne dođe do globalnog oporavka burze. ” Iskreno bi volio da padne na 10000 pa da sve prebacim u Ledo ali na žalost taj film nećeš gledati kao ni ja jer je i na 14000 jako podcijenjen.
Kojeg globalnog oporavka burze?
Želite li možda da Vam posudim 200 kuna da si odete kupit naočale?
Pa dajte malo pogledajte svijet oko nas, i to ne samo svijet već kaj je najgore i belex. Čak i srbija manje pada nego mi, a europa i Azija i Ameri su solidni cijelo vrijeme.
Ako bi slijedili njih (ostatak svijeta) onda bi crobex morao otići na 4600 i to samo radi oporavka.
Zato Vas molim da prestanete trabuljat gluposti jer pišete ko da ste beba u pelenama.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Šta hoćete više?
A to što Vi i razni likovi ovdje prodajete dionice za badava to je Vaš problem, ja nebudem, istina kada vidim abactrade glava me zaboli, ali mi ne pada na pamet ovo prodavat.
Pozdrav i molim Vas odite gnjaviti one na http://www.forum.hr tamo je mijesto ovakvima kao Vi.
ličan:
”
Nekuzim kolega daj molim vas recite nam vi kolko je to Ledo bio prije Migrosa U 10 mj. se tržio po 19 500, jel se tada možda nešto znalo o Migrosu ?
”
Pa to ti pričam ti si tek znao u 10 mjesecu. Ja ti kažem da su prije tebe znali ljudi ravno 10 mjeseci evo ja.
Ja sam napisao, ali ti nečitaš da sam ja kupovao zbog strane akvizicje još u 1 mjesecu 2007, kada mi je frend iz agrokora rekao da kupim i njemu.
Ma nebitno tko i kada je znao za Migros??
Psihološki djeluje negativno na cijenu neuspješno preuzimanje i to je glavni razlog pada uz paniku koja je zavladala na tržištu kapitala…
Neka se Ledo očisti od špekulanata—stvaramo dobre temelje za budućnost..
Sada se treba pokazati i biti jak kada cijena pada—po muci se junaci poznaju.. Tko misli dugoročno i zna koliko vrijedi ledo neka bude podrška na bidu… [proud]
Slažem se sa vama skroz. Samo me nervira da neki ljudi misle da se svijet počeo okretati kad su oni saznali za njega. To kaj je neko na forumu ili jeftinim novinama, ko po meni ima dugu jezičinu izlanuo neznači da se tek tada znalo.
Neka se Ledo očisti od špekulanata—stvaramo dobre temelje za budućnost..
ma… to je koda bi zemljani pod cisto od prasine..kolko god cistis ona je stalno tu.
spekulanata je uvjek bilo na svim dionicama i na svim cjenama i tu nema spasa. usporavaju rast dionice, ali sta cemo…
scoop1: ” scoop1: ” svim novopečenim Ledašima mali poklon, svaka škola se skupo plaća! ” dakle kao što rekoh svaka škola se skupo plaća, pa vi vjerujte ljudima s puno postova kojima je jedini cilj dobiti neku reputaciju na forumu što se tiće skupoće dionica, slažem se s time da buduća očekivanja budu uračunata u trenutnu cijenu dionice, no koliko buduća? da li vam je jasno da ako je LEDO na P/E 40 to znaći da je cijena dionice jednaka zaradama po toj dionici u budućih 40 godina?! ajde još k tome realno razmislite zašto bi cijene dionica sada trebale početi rasti? ajde budite realni, da li stvarno mislite da uz sve lokalne i globalne okolnosti za to ima neke veće šanse? svi bi mi voljeli da odjednom nestanu svi problemi i ekonomija procvjeta, sve raste, ali treba stvari sagledati realno pozdrav Glas Razuma ” Evo ja ćuti odgovoriti zato jer će mu PE biti sa izlaskom godišnjeg izviještaja, ako cijena ostane na razini 14000 biti 26 cca -zato što je monopolista na područiju bivše Juge -zato što brend nije uračunat u multipla -zato što će sljedeće godine isto povećati prihode i dobit a najvjerojatnije i one tamo -I na kraju usporedi kolika je dobit leda u postocima na njegovu dugotrajnu imovinu a kolika je dobit dionice koju imaš ti u svom porfelju pa ćeš se neugodno iznenaditi.Takav povrat na kapitalnu imovinu nema nijedna dionica u Hrvatskoj,ako me razumijete kolega . I za kraj svima koji pluju po ovoj dionici počnite malo konstruktivnije pljuvati jer ispadate smiješni osim ako to neradite iz neke druge koristi.[cool]
Potaknut stanjem Leda na tržištu i kretanjem njegove cijene, odlučio sam kupiti određenu svotu, te smatram kako je ovo [color=black]DUGOROČNO[/color] kvalitetna i nadasve pametna investicija.
Potaknut stanjem Leda na tržištu i kretanjem njegove cijene, odlučio sam kupiti određenu svotu, te smatram kako je ovo [color=black]DUGOROČNO[/color] kvalitetna i nadasve pametna investicija.
pa lupi po asku onda [smiley]
kolko vidim prva transakcija je bila po bidu i cini mi se da ce ovo biti jos jedan od onih dosadnih dana..mali promet sa laganim klizom prema DOLE [angry]
ništa to ne valja.
pa majku mu staru, trži se na 6 bukova.
ima milijardu prihoda, a dobit će biti blizu 100 milijuna,a vrijedi preko 3 milijarde..
pa petrokemija ima prihode preko 2,5 milijarde, a ide ispod buka ??
matrix90: ” Potaknut stanjem Leda na tržištu i kretanjem njegove cijene, odlučio sam kupiti određenu svotu, te smatram kako je ovo [color=black]DUGOROČNO[/color] kvalitetna i nadasve pametna investicija. ” pa lupi po asku onda [smiley] kolko vidim prva transakcija je bila po bidu i cini mi se da ce ovo biti jos jedan od onih dosadnih dana..mali promet sa laganim klizom prema DOLE [angry]
Strpljen-spašen.
ništa to ne valja.
pa majku mu staru, trži se na 6 bukova.
ima milijardu prihoda, a dobit će biti blizu 100 milijuna,a vrijedi preko 3 milijarde..
pa petrokemija ima prihode preko 2,5 milijarde, a ide ispod buka ??
Ne pratim petricu ali kolika je njezina dobit proteklih godina i da li stalno raste?