vlalonca
korisnik od: 24.10.2007.
Grangers:
” tip top: ” Onaj tko kupuje na ovim cijenama neće dugo vidjeti zaradu!!!!!bye ” Jebate pa šta je ovo, sad su nam i sa Pounja došli prodavat pamet LOL
”
Da da žele nižu cijenu i sada će pošto poto drukati protiv leda.
A niti znaju o čem pričaju niti znaju koliko je LEDO bio prije ikakvih pričanja o migros-u.
Ma nema veze, samo neka paničari prodaju i ostave ledo na miru
Nije to drukanje nedugo prije bio je na 10000 kunića.[bye][bye][bye][bye][bye]
14.201,01 1 15:51:24
14.250,00 2 15:51:24
14.250,99 3 15:51:24
14.300,00 1 15:51:24
14.350,00 3 15:51:24
14.400,00 2 15:51:24
Kako su se namjestili za ovu transakciju. Dugo je bid stajao nepromijenjen da bi pred ovu transakciju stalo naguravanje u kratkom vremenu. Baš me zanima da li brokeri koji rasprodaju portfelje nakon pucanja margina javljaju ekipi kak da se postavi
[wink] Možda pretjerujem, a opet, možda i ne…
…A niti znaju o čem pričaju niti znaju koliko je LEDO bio prije ikakvih pričanja o migros-u. Ma nema veze, samo neka paničari prodaju i ostave ledo na miru
Nekuzim kolega daj molim vas recite nam vi kolko je to Ledo bio prije Migrosa.
Nekuzim kolega daj molim vas recite nam vi kolko je to Ledo bio prije Migrosa
U 10 mj. se tržio po 19 500, jel se tada možda nešto znalo o Migrosu ?
vlalonca korisnik od: 24.10.2007. lokacija: broj poruka: 366 Grangers: ” tip top: ” Onaj tko kupuje na ovim cijenama neće dugo vidjeti zaradu!!!!!bye ” Jebate pa šta je ovo, sad su nam i sa Pounja došli prodavat pamet LOL ” Da da žele nižu cijenu i sada će pošto poto drukati protiv leda. A niti znaju o čem pričaju niti znaju koliko je LEDO bio prije ikakvih pričanja o migros-u. Ma nema veze, samo neka paničari prodaju i ostave ledo na miru Nije to drukanje nedugo prije bio je na 10000 kunića.[bye][bye][bye][bye][bye]
Kolega to je drukanje,LEDO je prije skoro 8 mijeseci bio 10,200 kn 26.6.200.Ako firma posluje dobro stoviše odlično i dobit i zarada se drastično povečava nevidim razloga da dionica pada nego je normalno da raste,
cijena se ruši radi širenja nepotrebne panike i ulagača koji ne misle duže držati dionicu nego se nadaju brzoj zaradi,ja svoje dionice nemislim ionako prodavat,neka stoje ako treba i par godina,a uopće ne sumljam da ću na njima dobro zaraditi
zg28:
26.10.2007 18.800kn
bio je 19 500 ath, zavrsio dan 18 800u 10 mjesecu kad nitko nije imao pojma o migrosu, prouci malo prije nego zauzmes napadacki stav pitanjem[thumbsup]
kakve veze ima koliko je LEDO bio prije Migrosa, koliko su bile razne druge dionice prije korekcije?
korekcija je sustigla i LEDO sa malim zakašnjenjem, bio je na ‘aparatima’ za održavanje na životu dok se pregovaralo s Migrosom i sad samo prati tržište, mora nadoknaditi zaostak u padu
a tržište roni, pa će roniti i LEDO, kaj se čudite, ronit će dok se situacija ne stabilizira, a to nije na vidiku, pa ne završavaju ovakve globalne krize od danas do sutra
zato uvijek možete šortati!
pozdrav
Glas Razuma
Grangers:
”
tip top: ” Onaj tko kupuje na ovim cijenama neće dugo vidjeti zaradu!!!!![bye] ” Jebate pa šta je ovo, sad su nam i sa Pounja došli prodavat pamet [lol]
”
Da da žele nižu cijenu i sada će pošto poto drukati protiv leda.
A niti znaju o čem pričaju niti znaju koliko je LEDO bio prije ikakvih pričanja o migros-u.
Ma nema veze, samo neka paničari prodaju i ostave ledo na miru
Samo P / E, i faktor Todorić koji izvlaći lovicu![bye]
kakve veze ima koliko je LEDO bio prije Migrosa, koliko su bile razne druge dionice prije korekcije? korekcija je sustigla i LEDO sa malim zakašnjenjem, bio je na ‘aparatima’ za održavanje na životu dok se pregovaralo s Migrosom i sad samo prati tržište, mora nadoknaditi zaostak u padu a tržište roni, pa će roniti i LEDO, kaj se čudite, ronit će dok se situacija ne stabilizira, a to nije na vidiku, pa ne završavaju ovakve globalne krize od danas do sutra zato uvijek možete šortati! pozdrav Glas Razuma
ajmo ovako !! jel ti imas ledo uopce??? zar ne vidis da ljude ovdje nekako i ne zanima tvoje misljenje, bolje receno drukanje, koji je tvoj motiv pisanja uopce ovdje??? daj nam nesto smisleno reci, vidim da pojma nemas o nicemu, da ista znas o konsolidiranom, koje nije neko sveto pismo za saznat, jer geronimo je odavno napravio svoje proekcije, koje su poprilicno tocne, ne bi pricao ovakve gluposti!!
raspitaj se, educiraj i sto ti ja sve znam prije nego krenes u napad na nekoga, evo ja te cekam spreman s argumentima i bacam ti rukavicu! da cujem zasto to ledo ne vrijedi, zasto bi ta dionica morala past ??? Jel mozda znas tko stoji iza skrbnickog racuna zabe, tko kontrolira njen rast, tko je i podigao ledo s 6 na 20, tko ce ga podici s 14 na over 30??? e pa ja znam da ti ne znas, inace ne bi pisao tako!!!
Decki, mi koji smo dulje u ledu, jer vi primjecujete, kako su ovdje izronili svakojaki novi nickovi, e pa to su vam sve oni koji su pljuvali po ledu na 6 i 9 k pa sad mole boga da jos malo padne da i oni omaste brčine!!!pouzdano znam za jednog takvog!!!!!
dokle god ledo radi kako radi, a radi fenomenalno, nikoga ne treba brinut cjena ove dionice, nevazno je jel trnutno 15 ili 20 k, kad burza dode na svoje i ledo ce, dakoako daleko od tih brojki!! kolaju neke price gradom da su gubitak u zadnjem qvartalu smanjili na minimum, godisnje izvjesce ce biti preko 50 % bolje od prošlogodišnjeg, pametnome dosta..i da mala napomena, gospon Ivica nikako ne voli vidjeti ledo ispod 20[thumbsup]
A sto se tice migrosa, nije prošao nije prošao, blekston je uprskao stvar, pušioničari , al nema veze vec se naveliko prica o ukrajini i rusiji, pa treba te pare potrošit negdje, zar ne??
i jos nesto, 22 000 novih škrinjica samo sto nije pušteno u pogon , a sto ce biti u njima, gle iznenadjenja….SLADOLED [thumbsup]
a dotićni gospon koji sustavno pokusava srusit i otrovat topic s todoricevim dionicama, zaista moze šefovat samo sebi, gdje ti je stil covjece, pucas nam na forum neke plačko smješkiće, ko fol ti je zao a po 10 puta drmas isti clanak!! povrača mi se od takvih!!! daj se opredjeli, više ce te ljudi poštovat na taj naćin , makar i negativno pisao.!! Ugledaj se malo na zg 28!
kakve veze ima koliko je LEDO bio prije Migrosa, koliko su bile razne druge dionice prije korekcije?
korekcija je sustigla i LEDO sa malim zakašnjenjem, bio je na ‘aparatima’ za održavanje na životu dok se pregovaralo s Migrosom i sad samo prati tržište, mora nadoknaditi zaostak u padu
a tržište roni, pa će roniti i LEDO, kaj se čudite, ronit će dok se situacija ne stabilizira, a to nije na vidiku, pa ne završavaju ovakve globalne krize od danas do sutra
zato uvijek možete šortati!
pozdrav
Glas Razuma
Tek 21 poruka i već tako lijepo napada i huška. Ajde ti meni reci kako se to “šorta” kod nas. Kod nas short-selling uopće nije moguć. To ovdje hrpica bisernih mladića stalno spominju taj izraz za kojeg niti ne znaju što znači. Kad naučite što to znači javite se. Insajd, pametniji popušta – pusti ih neka ogađuju…Nema smisla da mu repliciraš kad vidiš da je došao provocirati. Ima čovjek pravo – ništa ne valjaju todorićeve dionice…
Dragi INSAJD
ne napadam ja nikoga, samo iznosim svoje mišljenje kao i ti i svi ostali, a vrijeme će pokazati tko je u pravu!
Dakle moje mišljenje je da će LEDO još padati, ne zato jer je loša firma, već zato što smo u globalnoj krizi, inflacija raste, time gospodarstvo usporava, manje se troši, ljudi nisu spremni ulagati itd.
A još kod ove dionice dodatno što je previše ‘nadrukana’, te ima puno malih ulagača koji nervozno reagiraju.
Nemam LEDO, kada dođe do 11.000kn onda ću ga kupiti, naravno ako dođe, ako ne nikome ništa. Imam svoje targetirane cijene na kojima sam spreman ući. Nije LEDO jedina dobra firma u hrvata.
Razumijem da vas sve boli gledati kako LEDO pada, ali takva su vremena, nije vrijeme za dionice!
Što prije se pomirite to bolje za vas.
Ovo tvoje ostale rekla-kazala informacije neću komentirati,a vi ostali učite na tuđim greškama.
Eto bio sam iskren, nadam se da to nije problem.
pozdrav svima
Na dan 18.2.2008.(trgovanje u srijedu-dan prije objave neuspjeha migrosa)
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.099 4,59 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.465 2,03 Skrb. račun prodali 3 komada
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 791 0,36 Skrb. račun kupili 2 komada
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 477 0,22 Skrb. račun
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,37
Dakle, ništa specijalno uoči odluke o neuspjehu preuzimanja na dan trgovanja u srijedu… Sa velikim zanimanjem ću pratiti kako su se ponašali Top 10 dioničari u naredna 2 dana kad se završilo u blokadi!