a jel znas kolko su love ljudi povukli u zadnjih tjedan dana iz investicijskih fondova? (evo jos jedno pitanje za raspravu)
a jel znas kolko su love ljudi povukli u zadnjih tjedan dana iz investicijskih fondova? (evo jos jedno pitanje za raspravu)
pa pise ti unutra da nisu puno…kakvu bi ti sad raspravu otvorio?
11.2.2008. Top 10 :
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.499 2,04 Skrb. račun prodali 1 komad
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 768 0,35 Skrb. račun Kupili 4 komada
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 477 0,22 Skrb. račun
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,33
Da li su ovo marginaši pod 7.zagrebačka banka?
Gdje je Zb Aktiv? —on mora imati par tisuća komada[shocked]
Napokon jedna konkretna analiza koja ima glavu i rep i argumentirana je čvrstim pretpostavkama. Pohvalno za g. Petrova.
Da li su ovo marginaši pod 7.zagrebačka banka? Gdje je Zb Aktiv? —on mora imati par tisuća komada[shocked]
ljudi kakav zb aktiv, iza skrbnickog zabe su veliki decki koji to sve odrađuju, ne samo ledo vec cijeli agrokor!!!!
50 lav:
”
Da li su ovo marginaši pod 7.zagrebačka banka? Gdje je Zb Aktiv? —on mora imati par tisuća komada[shocked]
”
ljudi kakav zb aktiv, iza skrbnickog zabe su veliki decki koji to sve odrađuju, ne samo ledo vec cijeli agrokor!!!!
Ja sam to pitanje postavio jer tražim odgovor… Pa gdje je Zb Aktiv? Na dan 31 .12.2007.u Ledu ima 3,4% imovine i to im je dionica top 5 ulaganja!!!!!!!! To bi trebalo biti preko 4000 komada Leda–koje posjeduje ZB aktiv?!
Gdje su im marginaši? –priča se da više ne uzimaju Ledo, razlog ispunjena kvota… Zna li itko išta o ovim stvarima?
To što sam naveo ne mora biti točno ali čuo sam takve stvari pa me zanima da li ima išta u svemu tome…
TheStyx: ” a jel znas kolko su love ljudi povukli u zadnjih tjedan dana iz investicijskih fondova? (evo jos jedno pitanje za raspravu) ” pa pise ti unutra da nisu puno…kakvu bi ti sad raspravu otvorio?
ma taj je clanak smijurija…clanak govori o smanjenju vrijednosti (koja moze doci od smanjenja cijena), a ne o odljevanju… a pitao sam kolko je povuceno (ne kolko je smanjena imovina) u zadnjih sedam dana… nauci koja je razlika… zaista nije tesko
ma taj je clanak smijurija…clanak govori o smanjenju vrijednosti (koja moze doci od smanjenja cijena), a ne o odljevanju… a pitao sam kolko je povuceno (ne kolko je smanjena imovina) u zadnjih sedam dana… nauci koja je razlika… zaista nije tesko
ja zbilja ne razumijem jer ti imas problema sa citanjem i razumjevanjem.
quote”Neto imovina svih domaćih dioničkih fondova tijekom siječnja smanjila se za 2,28 milijardi kuna (15,37 posto), na 12,56 milijardi, pokazuju podaci Hanfe. Ulagači su iz dioničkih fondova tijekom siječnja približno povukli “samo” 0,9 milijardi kuna”
znaci kaze da je imovina smanjena za 2,28 mlr kuna a ulagaci su izvukli 0,9 mlr kuna. e sad mi nije jasno koji dio ti nije jasan. pa ako su povukli 0,9mlr to definitivno mora povuci i smanjene cijena.
eto tvoj odgovor pokazuje razinu tvog znanja… pa zar ne vidis da se odljev aproksimira temeljem pada vrijednosti imovine… a ta aproksimacije je netocna jer ja imam prave brojke… opet da nauci koja je razlika izmedju aproksimacije i pravog broja… zaista nije tesko
eto tvoj odgovor pokazuje razinu tvog znanja… pa zar ne vidis da se odljev aproksimira temeljem pada vrijednosti imovine… a ta aproksimacije je netocna jer ja imam prave brojke… opet da nauci koja je razlika izmedju aproksimacije i pravog broja… zaista nije tesko
u tocnosti brojki nisam ulazio. eto ja sam im vjerovao ali to niti nije bila tvoja teza. ti si rekao da je clanak smijurija jer ne govori kolko je novca izvuceno nego kolko je sad vrijednost fondova a tamo ljepo pise kolko je novaca IZVUCENO a ne kolko je trenutno vrijednost fondova a jos onda meni stavis u usta da sam ja rekao da je aproksimaicija tocna. pa aproksimacija po definiciji nije tocna.
ali za jednu analizu je vjerovatno dovoljno tocna..
ali toliko rijeci bez veze. ako si imao prave brojke mogao si ih staviti a ne cuvati kao zmija noge pa bi bio puno uvjerljiviji
a mislim pa koja je tvoja svrha ovdje. imas prave brojke a sutis kao zaliven. sta je potrebno da covjek od tebe izvuce korisne informacije ako su uopce korisne.
mora te se isprovocirati na ono sta si trebao reci i bez provokacije.