LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poklopilo me i danas na 16xxx kao što je jučer jedan kolega predvidio… više cash-a nemam te samo mogu promatrati..

Sjetimo se da je puno ulagača ušlo ispod 10 000 kuna pa kad stisne marđini još uvijek mogu pobjeći sa 50 % što na drugim dionicama teško , a pitanje do kad će i Ledo izdržat.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]

Svjestan sam toga, među njima sam i ja.. ulazio sam ja i na 16000-20000…
Ja sam uvjerenja da će Ledo izdržati a vrime će pokazati da li sam u pravu..[undecid]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Hm ne sviđa mi se ovo, baš sam mislio nedavno izvesti ženu na super večeru, ali mislim da ćemo ipak na ćevape obzirom na situaciju, nadam se da nećemo past na burek kako je krenulo.[tongue]
Šalu na stranu, dragi Ledaši pa danas je prodano nekoliko dionica pogledajte promet, po meni su to trayderi, paničari ili pojedinci pritisnuti mukom s kreditima. Kako god Crobex je na cca 4100, a pogledajte koliko je Ledo vrijedio prošle godine u vrijeme kada je Crobex bio toliki.
Mislim da se todine dionice obzirom na ovu katastrofu na burzi dobro i drže. Ako ova kataklizma nastavi i dalje padat će naravno i Ledo to je neizbježno samo pitanje što će biti s drugim dionicama, bojim se da će sve otići u pzm ako Ledo padne na npr 11k.
Ja u svakom slučaju ne prodajem, love za dokup više nemam što mi je neizmijerno žao jer je ovo prilika desetljeća za nakupit se brdo jeftinih dionica.
Mislim da nema mjesta panici na ovoj dionici vratit će se prije nego 99% drugih na stare razine kada se trend preokrene, a do tada uživajte u slatkim ledo proizvodima i ne gledajte burzu mislim da to nakon svega nema nikakvog smisla.[thumbsup]

50,

Poklopilo me i danas na 16xxx kao što je jučer jedan kolega predvidio… više cash-a nemam te samo mogu promatrati..

Šef:

Sjetimo se da je puno ulagača ušlo ispod 10 000 kuna pa kad stisne marđini još uvijek mogu pobjeći sa 50 % što na drugim dionicama teško , a pitanje do kad će i Ledo izdržat.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]

Svjestan sam toga, među njima sam i ja.. ulazio sam ja i na 16000-20000…
Ja sam uvjerenja da će Ledo izdržati a vrime će pokazati da li sam u pravu..[undecid]

Da kolega mogao si još mrvicu sačekati……

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Stanje na dan 8.2.2008. Top 10 :

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.500 2,04 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun PRODAO 1 KOMAD
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 764 0,35 Skrb. račun KUPILI 7 KOMADA
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 477 0,22 Skrb. račun
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,33

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

INSAJD: ” decki ja osobno NE VJERUJEM u te price, ledo je najzdravija i najbolja todina firma, tako da od toga nema ništa!!!! ” ne kužim od kuda toliki optimizam ??? , daj argumente, brojke … vikat kako je ovo najbolja dionica a to ne potkrijepit sa argumentima je debilana. Ja mislim da Ledo nemože preko 25.000 ni u najluđoj priči

plati decko, pa ces mozda i dobit odgovor, neke stvari nisu besplatne i pazi kako razgovaras samnom!!

IDEMO AP AP

Drugari, mislim da se mi držimo ko bonbon.
Eno Ingra dotakla 36k, a ATH na 60.
Neka tako bude i dalje. A što se mene tiče neka se i ruši, trend pokazuje zastavicu prema dolje što bi reklo da će se jednom i promjeniti i krenuti gore [smiley] Samo me nemojte pitati kad. [smiley]

Show me the Money!

Saladin:

INSAJD: ” decki ja osobno NE VJERUJEM u te price, ledo je najzdravija i najbolja todina firma, tako da od toga nema ništa!!!! ” ne kužim od kuda toliki optimizam ??? , daj argumente, brojke … vikat kako je ovo najbolja dionica a to ne potkrijepit sa argumentima je debilana. Ja mislim da Ledo nemože preko 25.000 ni u najluđoj priči

plati decko, pa ces mozda i dobit odgovor, neke stvari nisu besplatne i pazi kako razgovaras samnom!!

Šteta @Insajd s obzirom na svoj sveukupni broj postova da ovako oštro odgovaraš na drugačija razmišljanja.il’ si preopak ili …………….??????’

Ma kolega svojnov9 pa zar ne vidiš da se insajd zeza[cool]
Ovdje su sve sami optimisti, tonemo skupa do kraja s osmjehom na licu[thumbsup]
Šalu na stranu ljudi ovo postaje stvarno ozbiljno, nemojte se prepucavati na pojedinoj dionici da li je skup ledo nije vrijedi ovoliko ili onoliko, pada sve ali bas sve. Istinski se bojim pravog kraha burze, a ako ovako nastavi ne smijem ni pomisljat sto ce se desiti i kada ce biti oporavak, stvar je vec sada prilično ozbiljna bojim se da izmice kontroli. Jedino što me tješi da se dionice poput leda jamnice konzuma mogu u trenu vinuti u orbitu kad to netko bude zelio (kupite 20 tak dionica i eto vas vec na 20k), međutim što s ostalim dionicama i crobexom u cjelini?

vrijednost pada kada odlučite prodati po cijeni kupca.

ja svoje ledice ne prodajem. mali free f. , odlična tvrtka . nema sila ovih ili onih fondova

ako se u budućem razdoblju sa crobexom skljokaju u nesvijest dižem margin

koliko nas uopće ima?

Kako je s 4000 došao do 20000 tako može i obrnuto, ali kako je došao od 4000 do 20000 tako može i od 10000 do 30000

Sačekajmo još jednu godinu pa da vidimo [cool]

Kako je s 4000 došao do 20000 tako može i obrnuto, ali kako je došao od 4000 do 20000 tako može i od 10000 do 30000

Sačekajmo još jednu godinu pa da vidimo [cool]

[thumbsup][thumbsup][pray]

INSAJD: ” Saladin: ” INSAJD: ” decki ja osobno NE VJERUJEM u te price, ledo je najzdravija i najbolja todina firma, tako da od toga nema ništa!!!! ” ne kužim od kuda toliki optimizam ??? , daj argumente, brojke … vikat kako je ovo najbolja dionica a to ne potkrijepit sa argumentima je debilana. Ja mislim da Ledo nemože preko 25.000 ni u najluđoj priči ” plati decko, pa ces mozda i dobit odgovor, neke stvari nisu besplatne i pazi kako razgovaras samnom!! ” Šteta @Insajd s obzirom na svoj sveukupni broj postova da ovako oštro odgovaraš na drugačija razmišljanja.il’ si preopak ili …………….??????’

Zato sam ja i prestao pisati jer u dva navrata kad sam pokusao zapoceti raspravu, odmah dodje lavina drukera… a ako im odgovoris onda te moderatori poklope…

New Report

Close