LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlalonca: ” Gdje je nestao gospodin Svojnov? http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1c48f0ae-962c-420e-9893-51ba5cab90f8&open=sec ” Evo me kolega krivo mi je ali……..

sto ti je krivo?

IDEMO AP AP

50,

Netko je poklopio mnoge na kupnji— ponosni sam kupac 1 dionice?! Što mislite može li me poklopiti i na 16xxx sa par komada?
Da li netko može postat članak u kojem Todorić govori o Migrosu? -prvenstveno vi zagrebčani–skenirajte ako nema linka? unaprijed zahvaljujem! [shocked]

Mislim da bi mogao biti te sreće……

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

ne zaboravite da gospodin nestle e želi ledo ,a za cijenu i ne pita….

Ali Agrokor drži 78,85% dionica, pa se zato pita todu a ne nestle.
Sa 21% preostalih dionica ne mogu ništa nego biti gosti na skupštini dioničara.

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

Che:

Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin? Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]

Bogme, tu smo negdje. [thumbsup]

Prvo ili drugo ? [undecid]

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

Stanje 7.2.2008. Top 10:

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.500 2,04 Skrb. račun prodali 12 komada
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.163 0,53 Osnovni račun prodao 1 komad
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 757 0,34 Skrb. račun kupili 2 komada

8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 477 0,22 Skrb. račun
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,33

Ništa značajno u vlasničkoj strukturi!
Ovo su loši dani na tržištu kapitala pa sam odlučio sebe i svoju obitelj nagraditi sa Ledovim sladoledom i Ledo Šlagom!
Uživajte u Ledovim proizvodima i investirajte u Ledo na duži period i sve će biti u redu…[proud]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Pa dobro čemu istresanje po bidu na Ledu ???

Pogledajte da nas niko ne tiska sa mega nalozima prema dolje – čemu sad sa 7 dionica rušit cijenu ???
Ak nekom treba lova za doktora javite na PP

Ja Ledo ne ispuštam iz ruku [thumbsup]

pa sta to uopce treba reci? pad cijene dionice uzrokovan situacijom na trzistu kapitala mene ne dira uopce. naravno da bi bilo puuuno ljepse da je u zelenom. al ko nam je kriv sta svaki dan gledamo burzu umjesto da pogledamo za 2 godine pa ce nam ti grafovi biti zanimljivi samo kao jedna povjesna crtica kad ga budemo gledali na 3 puta vecim cjenama..”a vidi pocetkom 2008 je sa 20 000 pao na 17000″

čemu sad sa 7 dionica rušit cijenu ???

Netko je dobio margin call i pravio se da mu je mob na vibri
[bye][bye]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Pa dobro čemu istresanje po bidu na Ledu ???

Pogledajte da nas niko ne tiska sa mega nalozima prema dolje – čemu sad sa 7 dionica rušit cijenu ???
Ak nekom treba lova za doktora javite na PP

Za 5 godina ćemo se ovome smijati na Ledu a neki će plakati…[cry]
Kvalitetna firma uz dugoročno ulaganje — dobit zajamčena!

decki ja osobno NE VJERUJEM u te price, ledo je najzdravija i najbolja todina firma, tako da od toga nema ništa!!!!

ne kužim od kuda toliki optimizam ??? , daj argumente, brojke … vikat kako je ovo najbolja dionica a to ne potkrijepit sa argumentima je debilana. Ja mislim da Ledo nemože preko 25.000 ni u najluđoj priči

Cookie Monster

Blokada… Jedino realno objašnjenje– margin call i prisilna prodaja.. sve drugo mi graniči sa zdravim razumom i dugoročnim ulaganjem! Bez panike, ekipa.. ovo je mali promet i veliki pad cijene-strpljenje..
pozdrav-odoh u šetnju![shocked]

Sjetimo se da je puno ulagača ušlo ispod 10 000 kuna pa kad stisne marđini još uvijek mogu pobjeći sa 50 % što na drugim dionicama teško , a pitanje do kad će i Ledo izdržat.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close