LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najbolja vijest je ta da će platiti 3,2 milijarde a ne 4

SAM PROTIV SVIH

ne zaboravite da gospodin nestle e želi ledo ,a za cijenu i ne pita….

pa o ovome bih ja imao nesto za reci, recimo da sam nacuo u kaficu da je nestle ponudio izmedu 25 i 35 k po dionici, opet napominjem dsa prica nije provjerena i da ne stojim iza toga, samo san cuo tako, al znate ono di ima dima ima i vatre[thumbsup][thumbsup]

uostalom toda ih je vec jednom isprasio, kad su bahato prisli i htjeli otjerat ledo s trzista!!!

IDEMO AP AP

Ako poduplaju ponudu možda možemo i razgovarati, ali samo to i ništa više[bye]

Mislim da ste otišli u krivom smjeru.LEDO je Todi najzdravija firma i troši mu najmanje energije u postizanju odličnih rezultata i mislim da mu nije na kraj pameti odreći ga se.ako sam u krivu pitam Vas ksj se u tom slučaju događa s nama malima?

pa nek dodje na burzu i nek si kupi par desetaka tisuca po asku i nek bude sretan i sa manjinskim paketom. opet ce dobro zaraditi..

bez brige ledo je zadnja firma koju bi todo dao …

[thumbsup]

decki ja osobno NE VJERUJEM u te price, ledo je najzdravija i najbolja todina firma, tako da od toga nema ništa!!!!

IDEMO AP AP

17.100,00 1 15:17:27
17.100,09 1 15:15:11

Svaka vam čast. [thumbsup]

Netko je poklopio mnoge na kupnji— ponosni sam kupac 1 dionice?! Što mislite može li me poklopiti i na 16xxx sa par komada?
Da li netko može postat članak u kojem Todorić govori o Migrosu? -prvenstveno vi zagrebčani–skenirajte ako nema linka? unaprijed zahvaljujem! [shocked]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Završno stanje…

Kupnja Cijena
2 – – 17.013,00
1 – – 17.011,00
1 – – 17.010,00
15 – -17.000,00
1 – – 16.800,00

Cijena Prodaja
17.050,00 – – 5
17.996,00 – – 6
17.997,00 – – 2
18.297,00 – – 2
18.300,00 – – 1[cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Gdje je nestao gospodin Svojnov?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1c48f0ae-962c-420e-9893-51ba5cab90f8&open=sec

Evo me kolega krivo mi je ali……..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

New Report

Close