LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo malo interesantnih stvari,glavni konkurent Todoriću u kupnji Migrosa, Kohlberg Kravis & Roberts je vlasnik kompanije U.N RO-RO čiji brod upravo gori ispred Pule,oni su tako ušli na tursko tržište lani kupivši tog brodara za 1.3 milijarde dolara,mislim da je njima dosta ulaganja u Tursku[lol]

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

vlalonca: ” robertus: ” na koliko prodaješ majstore??? vlalonca: ” Ja upravo stavio nalog na prodaju! Tako je najbolje[lol] [lol] [lol] ” ” Pošto ne prodajem ledo pa makar mi netko stavio nož sada pod vrat, a dosadno mi je bilo, onda sam odlučio stavit nalog na prodaju. Stavio sam na 150 000,00 Pa kad uleti uleti.. [lol] [lol] [lol] [cool][cool] ” kolega pa zar vam je target tako nisko???[shocked][shocked]

za korekciju je to vise nego solidno..i bez Migrosa[wink]
kad cijene krenu gore, kolega ce revidirati target, jedino sto dotad lose izgleda na ukupnoj k/p.[pray]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

INSAJD:
svaka cast ledašima na karakteru, doista ste sjajni, drzimo se i nedajmo jeftino!!!!![thumbsup][thumbsup]
E da su i druge tvz.likvidne dionice ovako čvrste , di bi nam bio kraj !
O
vak sve puno trtaroša !

Sva sreća da sve ovisi o nama malim…..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

svojnov9:
Zašto se neupitaš dali će Todi možda sačekat sa objavom dok neprođe ova korekcija………hm.
svasta. jel ti mislis da ce onaj koji kupuje cekati pravi trenutak ili onaj koji prodaje???
i Koc ima svoj pogodan trenutak, kuzis..koji se bas i mora poklapati sa todinim.

Ok kolega onda ćeš se sam uvjerit kroz koji dan…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Pa kolege daj mi molim Vas recite jedno pragmatično razmišljanje——ako je neka dionica kao LEDO rasla u jednoj vremenskoj jedinici( GODINI) cca 350% pa nije li nešto što baš i nije nenormalno njena korekcija za prihvatljivih 40-50%, tako da bi ona mogla biti i ispod 16k a biti će i niže ako migros neprodje–[bye]

Gdje je nestao gospodin Svojnov?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1c48f0ae-962c-420e-9893-51ba5cab90f8&open=sec

Lijepo je vidjet kako se prorijeđuju nalozi na prodaji.

Možda korekcija nije gotova ali ledo nešto zna a znamo i mi!

Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin?
Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]

Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin? Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]

Bogme, tu smo negdje. [thumbsup]

Show me the Money!

Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin? Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]

Joj da to znamo gdje bi nam bio kraj.

Ali tko je on da može biti bahat i spustiti cijenu na 3.2 mlrd ili ako samo njega žele???

Zato mislim da je to sigurno pa gotovo!
Živio todo i njegov minus tj. zaduženje! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Nije gotovo još ništa. Samo što je dionica Migrosa pala već nekih 20% zbog špekulacija o preuzimanju na 4 milijarde $.
Ima tu još puno posla, nema ništa posebno novo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nemojte dizati euforiju jer nema ništa novo. Nitko ne očekuje da će deal od oko 3,5-4 mlrd. $ biti gotov nakon dva sastanka. Dobro stojimo, ali nemojte dizati euforiju jer završi li loše biti će opet očaja kao i sada.

New Report

Close