Evo malo interesantnih stvari,glavni konkurent Todoriću u kupnji Migrosa, Kohlberg Kravis & Roberts je vlasnik kompanije U.N RO-RO čiji brod upravo gori ispred Pule,oni su tako ušli na tursko tržište lani kupivši tog brodara za 1.3 milijarde dolara,mislim da je njima dosta ulaganja u Tursku[lol]
vlalonca: ” robertus: ” na koliko prodaješ majstore??? vlalonca: ” Ja upravo stavio nalog na prodaju! Tako je najbolje[lol] [lol] [lol] ” ” Pošto ne prodajem ledo pa makar mi netko stavio nož sada pod vrat, a dosadno mi je bilo, onda sam odlučio stavit nalog na prodaju. Stavio sam na 150 000,00 Pa kad uleti uleti.. [lol] [lol] [lol] [cool][cool] ” kolega pa zar vam je target tako nisko???[shocked][shocked]
za korekciju je to vise nego solidno..i bez Migrosa[wink]
kad cijene krenu gore, kolega ce revidirati target, jedino sto dotad lose izgleda na ukupnoj k/p.[pray]
INSAJD:
svaka cast ledašima na karakteru, doista ste sjajni, drzimo se i nedajmo jeftino!!!!![thumbsup][thumbsup]
E da su i druge tvz.likvidne dionice ovako čvrste , di bi nam bio kraj !
O
vak sve puno trtaroša !
Sva sreća da sve ovisi o nama malim…..
svojnov9:
Zašto se neupitaš dali će Todi možda sačekat sa objavom dok neprođe ova korekcija………hm.
svasta. jel ti mislis da ce onaj koji kupuje cekati pravi trenutak ili onaj koji prodaje???
i Koc ima svoj pogodan trenutak, kuzis..koji se bas i mora poklapati sa todinim.
Ok kolega onda ćeš se sam uvjerit kroz koji dan…
Pa kolege daj mi molim Vas recite jedno pragmatično razmišljanje——ako je neka dionica kao LEDO rasla u jednoj vremenskoj jedinici( GODINI) cca 350% pa nije li nešto što baš i nije nenormalno njena korekcija za prihvatljivih 40-50%, tako da bi ona mogla biti i ispod 16k a biti će i niže ako migros neprodje–[bye]
Gdje je nestao gospodin Svojnov?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1c48f0ae-962c-420e-9893-51ba5cab90f8&open=sec
Lijepo je vidjet kako se prorijeđuju nalozi na prodaji.
Možda korekcija nije gotova ali ledo nešto zna a znamo i mi!
Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin?
Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]
Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin? Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]
Bogme, tu smo negdje. [thumbsup]
Da li to samo umišljam ili se skoro sa sigurnošću može reći da je Migros Todin? Ako jeste, bogme nedam Ledo pa makar se morao zaduživati za preživljavanje[cool]
Joj da to znamo gdje bi nam bio kraj.
Ali tko je on da može biti bahat i spustiti cijenu na 3.2 mlrd ili ako samo njega žele???
Zato mislim da je to sigurno pa gotovo!
Živio todo i njegov minus tj. zaduženje! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Nije gotovo još ništa. Samo što je dionica Migrosa pala već nekih 20% zbog špekulacija o preuzimanju na 4 milijarde $.
Ima tu još puno posla, nema ništa posebno novo.