Kolega Vlad naravno da me veseli što niži ulaz a što se tiče dionice da joj ne vjerujem nebih ni ulazio u nju.Vjeruj mi da pet-deset mišljenja neće povući stampedo a ako povuče uvjek ima izlaza za mudre(dokup ili što već…)Pozdrav i bez panike pogotovo za Ledo…[thumbsup]
svojnov9:
zmrklic: ” Bravo LEDAŠi nema prodaje, a ti svojnov bojim se da ces ostati kratkih rukava [lol] ” Mislim da neću ali sa todom se nije zezat…[undecid]
Hee cuj, ukoliko dodze do objave da nema migrosa, mogo bi i ulovit, kad se balast bude istrasao, ali kako se cuje da je Migros dobijen teško. Da si reko 17500, ne bi ništa reko, NHF [thumbsup]
Zašto se neupitaš dali će Todi možda sačekat sa objavom dok neprođe ova korekcija………hm.
svaka cast ledašima na karakteru, doista ste sjajni, drzimo se i nedajmo jeftino!!!!![thumbsup][thumbsup]
na koliko prodaješ majstore??? vlalonca: ” Ja upravo stavio nalog na prodaju! Tako je najbolje[lol] [lol] [lol] ”
Pošto ne prodajem ledo pa makar mi netko stavio nož sada pod vrat, a dosadno mi je bilo, onda sam odlučio stavit nalog na prodaju.
Stavio sam na 150 000,00
Pa kad uleti uleti.. [lol] [lol] [lol] [cool][cool]
svaka cast ledašima na karakteru, doista ste sjajni, drzimo se i nedajmo jeftino!!!!![thumbsup][thumbsup]
E da su i druge tvz.likvidne dionice ovako čvrste , di bi nam bio kraj !
O
vak sve puno trtaroša !
robertus: ” na koliko prodaješ majstore??? vlalonca: ” Ja upravo stavio nalog na prodaju! Tako je najbolje[lol] [lol] [lol] ” ” Pošto ne prodajem ledo pa makar mi netko stavio nož sada pod vrat, a dosadno mi je bilo, onda sam odlučio stavit nalog na prodaju. Stavio sam na 150 000,00 Pa kad uleti uleti.. [lol] [lol] [lol] [cool][cool]
kolega pa zar vam je target tako nisko???[shocked][shocked]
vlalonca: ” robertus: ” na koliko prodaješ majstore??? vlalonca: ” Ja upravo stavio nalog na prodaju! Tako je najbolje[lol] [lol] [lol] ” ” Pošto ne prodajem ledo pa makar mi netko stavio nož sada pod vrat, a dosadno mi je bilo, onda sam odlučio stavit nalog na prodaju. Stavio sam na 150 000,00 Pa kad uleti uleti.. [lol] [lol] [lol] [cool][cool] ” kolega pa zar vam je target tako nisko???[shocked][shocked]
Kaj se mora nije teško!
To mi je dovoljno za sada.
Tko zna možda pred kraj godine povučem nalog i malo ga povečam.
Treba biti strpljiv.
Kada pogledaš da je neki prosjek 30 godina tu (možda više ali nije bitno) šta je 10 godinau našim životima. Imat ćemo 40 i dalje radit i sve, a gdje će onda ledo biti????
Zašto se neupitaš dali će Todi možda sačekat sa objavom dok neprođe ova korekcija………hm.
svasta. jel ti mislis da ce onaj koji kupuje cekati pravi trenutak ili onaj koji prodaje???
i Koc ima svoj pogodan trenutak, kuzis..koji se bas i mora poklapati sa todinim.
daj vjeko pusti im ovo, nek vide bikovi da i međedi vole ledo, i da ih samo nagovaraju na prodaju, da oni pokupuju.
evo da ne kazete da lazem, slika govori vise od tisucu slova[thumbsup]
evo malo LEDO uzitaka!![thumbsup]
Svaka čast kolega!
Sutra kupujem sladoled pa ću bar uživati u njemu ako na burzi ne ide tako dobro…[cool]