LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad1111: ” zmrklic: ” vlad1111: ” eto kako svi lijepo rušite GROBEX.[rolleyes] ” Nisam prodao da bi kupio, dakle ja nisam srusio. ” ali kupuješ nisko i vučeš paničare na još veću paniku. ne zamjeram ti, koristiš trenutak. a naš Grobex tone. ” Ne kuzim, pa oni na kupnji brane crobex, oni koji prodaju ruse

branio bi ga kad bi skidao s aska.
ali, naravno, u ovim situacijama to nitko ne čini.
čeka se što niže…
a kad te poklopi, cijena pala za koji postotak…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

svojnov9, 06.02.2008. u 12:55
” ali kupuješ nisko i vučeš paničare na još veću paniku. “

Ja bih rekao da nema nikoga na kupnji pa taman i na niskoj da bi onda vidio paniku.
Ovako imamo likvidnost.

[/quote]
Bravo,točno tako mislim da će još dole ovih dana tako da ga čekam od 15..-16.. ,a izašao sam na 18928 jučer znajući za predstojeću korekciju iako je Toda sposoban za obranu.Nadam se niskom ulazu kako bi za par mjeseci bio mnjogo zadovoljan.Pozdrav kolegama sa porukom”….sve ćemo preživjeti”.[thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Bravo LEDAŠi nema prodaje, a ti svojnov bojim se da ces ostati kratkih rukava [lol]

K/P 299/322 [thumbsup]

persuader: ”
vlad1111, 06.02.2008. u 13:32
” ali kupuješ nisko i vučeš paničare na još veću paniku. “” Ja bih rekao da nema nikoga na kupnji pa taman i na niskoj da bi onda vidio paniku. Ovako imamo likvidnost.
Bravo,točno tako mislim da će još dole ovih dana tako da ga čekam od 15..-16.. ,a izašao sam na 18928 jučer znajući za predstojeću korekciju iako je Toda sposoban za obranu.Nadam se niskom ulazu kako bi za par mjeseci bio mnjogo zadovoljan.Pozdrav kolegama sa porukom”….sve ćemo preživjeti”.[thumbsup]
[/quote]
ajde,
bar si lijepo priznao da te veseli rušenje cijene.[sealed]

Ja upravo stavio nalog na prodaju!
Tako je najbolje[lol] [lol] [lol]

Bravo LEDAŠi nema prodaje, a ti svojnov bojim se da ces ostati kratkih rukava [lol]

pa ako je mala količina uvijek može uletit na istoj razini nazad u najgorem slučaju….

ja sam recimo imao nešto malo kešovine pa sam se onako za ukras okitio s jednim ledekom ( na prekrasnih 20k) čisto da ne propustim veselje oko migrosa kad ono umjesto veselja ….. [rolleyes][shocked] al sve je to za ljude, trebat će se sada ipak strpiti neko vrijeme, ni sam više ne znam koje bi to vrijeme moglo biti niti što očekivati… čudna su vremena došla…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

@evogaopet
vrijeme je za promjenu potpisa.

Mislim da neću ali sa todom se nije zezat…[undecid]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

@evogaopet

vrijeme je za promjenu potpisa.

da to mi već netko reče , ali nedam se [lol] [lol] [lol] kad ga promjenim to će biti znak moga potpunog klonuća duhom [lol] [wink]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

na koliko prodaješ majstore???

Ja upravo stavio nalog na prodaju! Tako je najbolje[lol] [lol] [lol]

zmrklic: ” Bravo LEDAŠi nema prodaje, a ti svojnov bojim se da ces ostati kratkih rukava [lol] ” Mislim da neću ali sa todom se nije zezat…[undecid]

Hee cuj, ukoliko dodze do objave da nema migrosa, mogo bi i ulovit, kad se balast bude istrasao, ali kako se cuje da je Migros dobijen teško. Da si reko 17500, ne bi ništa reko, NHF [thumbsup]

New Report

Close