LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo malo marketinga:

PBZ: dječja štednja “Sparki” – štednja s okusom sladoleda!

Zagreb, 01. veljače 2008. – Privredna banka Zagreb u svoju ponudu uvodi poseban proizvod namijenjen djeci – dječju štednju PBZ Sparki. Riječ je o oročenoj štednji u kunama koja se ugovara i glasi na ime djeteta, a može ju ugovoriti roditelji ili zakonski skrbnik koji potom sami određuju dinamiku i iznose naknadnih uplata.

Povodom lansiranja dječje štednje PBZ Sparki, Privredna banka Zagreb je u suradnji s Ledom d.d. lansirala i poseban sladoled SPARKI kako bi se u komunikaciji na primjeren, ali i sasvim novi i za banku netipičan način približila djeci i zainteresirala ih za štednju od najranije dobi. PBZ je pripremila i nagradnu igru „Štedim kao zmaj.“ Nakon sakupljenih 10 naljepnica iz sladoleda Sparki i ugovorene dječje štednje, Privredna banka Zagreb do 31.12.2008. svakom djetetu poklanja Maestro karticu s likom Sparkija i na njoj 50kn s kojima dijete raspolaže odmah po primitku kartice.

Uz stimulirajuću promjenjivu kamatnu stopu, pogodnosti PBZ Sparki štednje su i mogućnost uplate trajnim nalogom ili drugim distribucijskim sredstvima te isplata kamate istekom roka oročenja. Početni iznos štednje je minimalno 200 kn dok visine kamatnih stopa ovise o iznosu depozita i roku oročenja (od 4,2 posto do 5,2 posto godišnje), a minimalni rok oročenja je 6 mjeseci. Za vrijeme trajanja oročenja naknadnim uplatama iznos oročenja može preći u viši kamatni razred.

kamatna stopa (%)
Dječja štednja (KN) 6 mj. 12 mj. 24 mj. 36 mj. 48 mj. 60 mj. i više
200,00 – 3.999,99 4,20 4,30 4,40 4,50 4,60 4,70
4.000,00 – 49.999,99 4,30 4,40 4,50 4,60 4,70 4,90
50.000,00 – 199.999,99 4,40 4,50 4,60 4,70 4,80 5,00
200.000,00 i više 4,45 4,55 4,65 4,75 4,90 5,20

IZVOR: ugledao na HTV 1 reklamu i skinuo sa web stranice PBZ-a!
[thumbsup]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Evo i ja danas ušao,čini mi se da je ova cijena od 18.4xx vrlo povoljna za ulaz jer mislim da je ovo jedna od najačih dionica i najperspektivnijih firmi u Hrvatskoj bez obzira na Migros,nego s obzirom na Agrokor i njegove planove širenja i dosadašnje rezultate poslovanja.
Posebno je važno da isplaćuje malu dividendu,a većinu prihoda ulažu u modernizaciju i akvizicije.
Samo se treba strpiti i da imam još keša sve bi uložio u LEDO.

danas je prosla samo jedna dionica po 18407- ja sam cekao na kupnji!!
prosla je jedna, 2 ostale, sutra cekam nize[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Idem i ja danas na crtu obrane s [thumbsup]

ja stavljam na 16xxx

Postanite Eu-robovi

4 kom stavljena kupnja na 17xxx, zadnji cash [thumbsup]

Evo i ja pokušajem zadati nalog na 17xxx, prodao sam nešto![cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

ja stavljam na 16xxx

Naucio sam u ovim padovima, da ako pretjerujes ne ulovis
[thumbsup]

Evo danas ulovio INGr na 38000, da sam lovio na 35000 popusio bi

eto kako svi lijepo rušite cijene.rolleyes]
doduše, pad leda na GROBEX ima samo posredan utjecaj…širi paniku.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

eto kako svi lijepo rušite GROBEX.[rolleyes]

Nisam prodao da bi kupio, dakle ja nisam srusio.

vlad1111: ” eto kako svi lijepo rušite GROBEX.[rolleyes] ” Nisam prodao da bi kupio, dakle ja nisam srusio.

ali kupuješ nisko i vučeš paničare na još veću paniku.
ne zamjeram ti, koristiš trenutak.
a naš Grobex tone.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

persuader, 06.02.2008. u 11:02
” ali kupuješ nisko i vučeš paničare na još veću paniku. “

Ja bih rekao da nema nikoga na kupnji pa taman i na niskoj da bi onda vidio paniku.
Ovako imamo likvidnost.

Show me the Money!

zmrklic: ” vlad1111: ” eto kako svi lijepo rušite GROBEX.[rolleyes] ” Nisam prodao da bi kupio, dakle ja nisam srusio. ” ali kupuješ nisko i vučeš paničare na još veću paniku. ne zamjeram ti, koristiš trenutak. a naš Grobex tone.

Ne kuzim, pa oni na kupnji brane crobex, oni koji prodaju ruse

New Report

Close