LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uzeo jos par komada na 18xxx[thumbsup]

nekako mi sve izgleda kao dolazak novog tsunamija kakav smo gledali prije desetak dana.
Sada i svijet pada, a mi smo padali i dok je kod njih bilo debelo zeleno, pa nije teško pretpostaviti kako će nama biti sljedećih dana

50,

robertus: ” jesi siguran??? 50 lav: ” Uspoređujući Leda sa ostalim dionicama danas mogu samo reći—LEDO JE ZAKON! Odlično se drži premda nije neki promet ali mi je drago što nije velik pritisak na prodaju tj.malo je tko spreman prodati po ovim cijenama..[thumbsup] ” ” Kao što si vidio, dok sam ja postao netko je lupio tj.prodao dionice! Čak uduplao cijeli promet–do tog trenutka je bilo oko 400 000 kn prometa…?

ljudi se boje!!
sta je tu je, crobex 4400, ledo 18400!!! nijti jedna dionica se ovako ne drzi!!!

IDEMO AP AP

nije strah u pitanju. već gole činjenice. Cijeli dan cijena ide gore dolje, a onda drastično istresanje.
Ti barem znaš kako gledam na ovu dionicu INSAJD

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.512 2,05 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.164 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 755 0,34 Skrb. račun prodali 3 komada
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 477 0,22 Skrb. račun
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,33

Stanje se neznatno promijenilo! [undecid]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

evo od danas i mene k vama, da i ja malo navijam[smiley].

I'LL BE BACK

nekako mi sve izgleda kao dolazak novog tsunamija kakav smo gledali prije desetak dana.
Sada i svijet pada, a mi smo padali i dok je kod njih bilo debelo zeleno, pa nije teško pretpostaviti kako će nama biti sljedećih dana

i meni se tako cini

Pa kud može niže od ovoga..Pa u ovo vrijeme dionice rastu..

Evo i ja danas ušao,čini mi se da je ova cijena od 18.4xx vrlo povoljna za ulaz jer mislim da je ovo jedna od najačih dionica i najperspektivnijih firmi u Hrvatskoj bez obzira na Migros,nego s obzirom na Agrokor i njegove planove širenja i dosadašnje rezultate poslovanja.
Posebno je važno da isplaćuje malu dividendu,a većinu prihoda ulažu u modernizaciju i akvizicije.
Samo se treba strpiti i da imam još keša sve bi uložio u LEDO.

igorbaki
korisnik od: 30.10.2007.
broj poruka: 98

Pa kud može niže od ovoga..Pa u ovo vrijeme dionice rastu..

Može niže kao i druge dionice i za INU se govori da se brani cijena da neće niće niže , a ona stalno klizi . Da ne govorim koliki je rast imao Ledo , a koliki INA.[tongue]

Psi laju a karavana dalje ide, sve je to jadno dok ne dođe proljeće i ne zazeleni, meni poznata osoba lijepo počistila fond i čeka da padnemo na dno, pa kupnja. Fondovi ne kupuju, a s čime će kada odlaze ulagači? A naš se Ledo super drži.[proud][cool]

Evo i ja danas ušao,čini mi se da je ova cijena od 18.4xx vrlo povoljna za ulaz jer mislim da je ovo jedna od najačih dionica i najperspektivnijih firmi u Hrvatskoj bez obzira na Migros,nego s obzirom na Agrokor i njegove planove širenja i dosadašnje rezultate poslovanja.
Posebno je važno da isplaćuje malu dividendu,a većinu prihoda ulažu u modernizaciju i akvizicije.
Samo se treba strpiti i da imam još keša sve bi uložio u LEDO.

Dobro došao kolega!
Možda i cijena bude niža za dokupiti…[undecid] Ledo mi čini 47 % portfelja ali sa tendencijom da se poveća u slučaju pada dionice…
Ukoliko je vaše strpljenje duže od 5 godina itekako će vam se isplatiti!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

New Report

Close