Ma cijena nije uopće realna,ona je daleko,prema svim pokazateljima(kao i sve Todine dionice) daleko precijenjena. No međutim,tržište određuje cijenu i dokle god Toda bude trebao raznorazne kredita a za koje u Zalog daje svoje dionice do tada će i njegove dionice kotirati jako,jako visoko. Osobno me ne bi iznenadilo da ledo za par mjeseci bude na 30-40tis kn,Belje na cca 600kn,Tisak na 3000 kn etc,etc,etc…Znači,ova i sve ostale NJEGOVE dionice i ubuduće će imati rast kakav ON bude htio,a da li je taj rast realan-ČISTO sumnjam
Ma cijena nije uopće realna,ona je daleko,prema svim pokazateljima(kao i sve Todine dionice) daleko precijenjena. No međutim,tržište određuje cijenu i dokle god Toda bude trebao raznorazne kredita a za koje u Zalog daje svoje dionice do tada će i njegove dionice kotirati jako,jako visoko. Osobno me ne bi iznenadilo da ledo za par mjeseci bude na 30-40tis kn,Belje na cca 600kn,Tisak na 3000 kn etc,etc,etc…Znači,ova i sve ostale NJEGOVE dionice i ubuduće će imati rast kakav ON bude htio,a da li je taj rast realan-ČISTO sumnjam
ajde nemojte vise pisat sto nije realno a sto je, jel znas konsld izvjesce pa da tako pricas??????!!!
znam da si ga frknu na 14 k , a kupovo na 8, al na 8 fundamenti nisu bili nista bolji, a toda ne dize dionice za kreditni rejting, istina i ja sam tako mislio, al sta ti mislis da su oni koji su mu dali kredit glupi pa ga izdaju na temelju vrijednosti firme po trzisnoj kapitalizaciji??? pa zar je ledo prije 3 mjeseca vrijedio u pola manje ili sada vrijedi duplo vise nego u 9. mjesecu??? mozda cjenovno po dionici, ali za one koji izdaju kredite to nema puno veze, oni uzmu finan izvjestaje pogledaju firmu u cjelosti i jos ako si toda sve moze!!!
zato prestanite pricat o nekakvom pumpanju cijene, jer ledo NIJE napumpan citaj ( konsolidirano)
[proud][proud][thumbsup]
Tisak nije precjenjen kolega!
Tvoje mišljenje premda se ne slažem sa nekim dijelovima… Ako dionica je debelo precijenjena zašto je u prošloj godini ZB Aktiv ušao ?- na dan 31.12.2007.ima skoro 100 miljona kuna u ledu!!!
Zašto Obvezni mirovinski fond PBZ Co ulazi na 18 000 sa 7 000 000 kuna! Zašto ne možete razumit da prikazuju manju dobit?-kreativno računovodstvo… [angry] [lol]
Da još napomenem—zašto je ILIRIKa JI dionički fond ulazio po 11 000 12000 itd. i to sa 6 000 000 kuna?! [lol]
Da još napomenem—zašto je ILIRIKa JI dionički fond ulazio po 11 000 12000 itd. i to sa 6 000 000 kuna?! [lol]
pusti iliriku, bitni su oni iza skrbnickog zabe, a ti imaju tolko para da cijeli LEDO mogu kupiti!!!
ja bih iskreno najvise htio da sad svi koji nisu dugorocni izadju iz leda i da se ocisti od svih koji su tu zbog migrosa, i onda polako gore!!
Moram se ubaciti, Ledo svakako nije precijenjen, da sad ne idemo u analize, onaj tko se ozbiljno bavi burzom to sasvim sigurno zna, bolje rečeno multiple mu nisu više nategnute nego kod ostatka ili bar većine likvidnih firmi u Crobexu. Ako je Ledo precijenjen onda je cijelo tržište precijenjeno (i to može biti ali idemo u korak s tržištem dok ne pukne).
Jedino bih možda komentirao Belje na tu temu koje ima trocifrene multiplikatore i bogme , bez obzira na perspektivu , što je previše previše je napumpano je da ne može bit gore, no takvo nam je tržište.
Za kraj iskreno mi je žao što nisam sve , ali baš sve novce za burzu ulupao u Ledo, sad bih bio duplo bogatiji, ma šta duplo petoduplo.
I dosta vise tog crnila i mracnjaka, onog americkog smo otjerali, zar vas jos ima??
ovdje su uvijek vladali pozitivci, a i dalje ce biti tako!!! Stoga, treba nam vise postova tipa “ide to ap ap”[thumbsup][thumbsup]
Stanje na dan 4.2.2008. TOP 10 :
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.512 2,05 Skrb. račun prodali 2komada
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.164 0,53 Osnovni račun Prodao 2 komada
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 758 0,34 Skrb. račun kupili 6komada
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 477 0,22 Skrb. račun prodali 35 komada
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,33
Osobno me ne bi iznenadilo da ledo za par mjeseci bude na 30-40tis kn,Belje na cca 600kn,Tisak na 3000 kn etc,etc,etc.
eto, bar si realan. a reci mi zasto onda trazis dlaku u jajetu to mi NIKADA nece biti jasno.
uzmimo taman da i jesu precjenjene kao sto mnogi ponavljaju. PONAVLJAJU da, jos nitko nije nista podastro nego samo ponavljaju bedastoce od prethodnika…
nikako mi nece biti jasno zasto neko trazi dlaku, jer taman i da je sve istina o tom todinom baloncicu, ja bih stavio jednak znak vjerovatnosti da ce se taj balon raspasti (ili jos bolje, malo ispuhati) i da ce neka druga firma propasti. e pa ako je tako (a neka netko pobije) sta nije bolje onda staviti lovu tu nego u nekakav ht (sva sreca prodo ga po 390 cim sam dobio nalog za registraciju). gledam ih tamo na tom podforumu kako skupljaju mrvice i nadaju se nekoj dividendici. u medjuvremenu sta sam prodao ht i kupio belje, na belju sam cak i u korekciji zaradio barem 3 puta vise nego sta je ta njihova crkavica od dividende. a gdje je jos potencijala za rast ht. ja ga bogme ne vidim. a takvih dionica ima dosta koje tabure i direktori firmi nemaju bas neku viziju, ni pare ni zelje za nekim sirenjem i rastom.
a ovdje ide netko traziti dlaku u jajetu [shocked]
” e ovo me zabolilo [cry]
Hehe prijatelju pa svi to znamo zar ne, nemamo što skrivati ili prešućivati, no to nije razlog da belje ne naraste još ohoho, pa eto ko voli riskirati nek izvoli.
Ja u svakom slučaju biram Ledo i samo Ledo , definitivno No1 na ovim prostorima a bogme i šire
[thumbsup]
Poštovani, post koji ste već stavili na temu LEDO prebačen je pod Bez cenzure – Općenito. Usto, stavili ste ga na više tema tako da nema straha da će proći nezapaženo
Pozdrav!