Koliko imovine je utukao dionički fond ZB Aktiv u LEDO i pri kojim cijenama?
Po onome šta ja znam riječ je o nekoliko 10-etak miljona kuna?![undecid]
pa ti si pricao o sinergiji Leda i Migrosa.
ne da mi se vise
poanta je bila u tome da jos nisam na ovom forumu vidio objektivnu sliku/analizu Leda vec samo drukanje
ako nisi vidio objektivnu sliku onda pogledaj kolko je raslo od 5mj prosle godine npr.
za pocetak.ako mislis da vise nece rasti nemoj kupiti i slusati drukere ali ja na tvome mjestu nebih niti drugima nista savjetovao. jel ti znas jos kakvu firmu u hrv. koja ima tolke prihode, na tako velikom trzistu i sta je najbolje od svega prostora za rast je i previse.
ali bitno da imas velike oci od straha od drukera. to ti najbolje govori da neznas procjeniti sam pa se bojis da ne padnes pod utjecaj drugih i zeznes se na dionici.
na tvoju srecu se to nemoze desiti na todoricevim dionicama.
pa ti si pricao o sinergiji Leda i Migrosa.
ne da mi se vise
poanta je bila u tome da jos nisam na ovom forumu vidio objektivnu sliku/analizu Leda vec samo drukanje
KOLEGA MALO KONSTRUKTIVNIJE!!! SUDIŠ DRUGIM KOLEGAMA A POGLEDAJ SVOJE POSTOVE O LEDU—KOJI SU TVOJI ARGUMENTI?
Ja preferiram čuti dobre i loše strane te sagledat širu sliku o svemu… [embarass]
Forum je tu da izmijenimo svoja razmišljanja i pomognem jedni drugima—pa evo recite sve loše što znate o ledu??[shocked]
STANJE NA DAN 1.2.2008. TOP 10 :
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.514 2,05 Skrb. račun KUPILI 2 KOMADA
5. PBZ D.D. 2.713 1,23 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.166 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 752 0,34 Skrb. račun KUPILI 5 KOMADA
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 512 0,23 Skrb. račun PRODALI 5 KOMADA
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,35
Iza čega se krije ZB Aktiv? Da li je po brojem 2. ili možda 4.? Među prvih 10 mora biti…. Kolege molio bih pomoć i želio bih znati!
iza skrbnickih racuna zabe se krije netko jakooooooooooo mocan[thumbsup]
po meni se isti kriju iza zabe i hpba[proud][proud][proud]
ljudi sve je to nebitno, bitno je da ledo strahovito vrijedi!!!
a ovakvi postovi styx, pa to zaista samo truje ove stranice, pazi covjeka pljuje po ledu na sve strane, a niti jedan dokaz, niti jedna analiza, niti jedan vjerodostojni podatak, a s druge strane trazi vjerodostojne podatke da mu se prikazu???[shocked][shocked]
Plati momak, nema đabe ni kod stare babe!!!
ali odakle ti pravo da podcjenjujes dionicu koja je jedina probila ath od korekcije u 11 mjesecu, koja je rasla 120% od 9 mjeseca, a isti takvi kao ti su pisali na 9 k da ledo vrijedi 5!!!
ma nema frke , kad dode do 30, onda ces drukat da padne na 25, tako to ide, nikad zadovoljni!!
Ovo sto ti radis je cisti hrvatski jal, za propustenim, ako je tebi crkla krava, onda nek i nama crkne!!! ovdje nitko nikoga ne druka, a i da druka, ljudi koji drukaju prema gore, nekako nisu zlobni ljudi, oni zele da dionice rastu, nemaju mracnu stranu, a ti stalno nesto prebacujes i drvis, ko ti kriv sto si prerano prodao, ha pa i ja nisam kupovao na 2k pa mi zao, kupio sam na 7, al nisam drukao prije toga da ledo ne valja!!
preispitaj malo svoje ponasanje, a ako te nesto zanima imas p.m, rado cu ti odgovorit zasto mislim da ledo zasluzuje da mu pocetna znamenka bude barem 4[thumbsup]
iza skrbnickih racuna zabe se krije netko jakooooooooooo mocan[thumbsup]
po meni se isti kriju iza zabe i hpba[proud][proud][proud]
ljudi sve je to nebitno, bitno je da ledo strahovito vrijedi!!!
a ovakvi postovi styx, pa to zaista samo truje ove stranice, pazi covjeka pljuje po ledu na sve strane, a niti jedan dokaz, niti jedna analiza, niti jedan vjerodostojni podatak, a s druge strane trazi vjerodostojne podatke da mu se prikazu???[shocked][shocked]
Plati momak, nema đabe ni kod stare babe!!!
ali odakle ti pravo da podcjenjujes dionicu koja je jedina probila ath od korekcije u 11 mjesecu, koja je rasla 120% od 9 mjeseca, a isti takvi kao ti su pisali na 9 k da ledo vrijedi 5!!!
ma nema frke , kad dode do 30, onda ces drukat da padne na 25, tako to ide, nikad zadovoljni!!
Ovo sto ti radis je cisti hrvatski jal, za propustenim, ako je tebi crkla krava, onda nek i nama crkne!!! ovdje nitko nikoga ne druka, a i da druka, ljudi koji drukaju prema gore, nekako nisu zlobni ljudi, oni zele da dionice rastu, nemaju mracnu stranu, a ti stalno nesto prebacujes i drvis, ko ti kriv sto si prerano prodao, ha pa i ja nisam kupovao na 2k pa mi zao, kupio sam na 7, al nisam drukao prije toga da ledo ne valja!!
preispitaj malo svoje ponasanje, a ako te nesto zanima imas p.m, rado cu ti odgovorit zasto mislim da ledo zasluzuje da mu pocetna znamenka bude barem 4[thumbsup]
Kolega ne triba tako napadati… Realno Ledo jest skup i styx je htio možda ukazati na to… U vezi Migrosa je sve rečeno i dionica može samo RASTI na osnovu očekivanja ukoliko dođe do preuzimanja!!![proud]
Navedite vi razloge da mu početna znamenka bude 4 i ovdje na forumu—ukažite na to i drugim kolegama!!![thumbsup]
iza skrbnickih racuna zabe se krije netko jakooooooooooo mocan???
Da li možda znate kolega insajd? tko to?
Ja znam da ZB Aktiv ima dosta Leda i to u velikim količinama ga je kupovao prošle godine! posjedujem udjele Zb Aktiva pa malo pratim njihova ulaganja–pogotovo što mislim dignuti lombardni kredit![proud]
” Kolega ne triba tako napadati… Realno Ledo jest skup i styx je htio možda ukazati na to… U vezi Migrosa je sve rečeno i dionica može samo RASTI na osnovu očekivanja ukoliko dođe do preuzimanja!!![proud] Navedite vi razloge da mu početna znamenka bude 4 i ovdje na forumu—ukažite na to i drugim kolegama!!![thumbsup]
kakav migros kakvo bilo sta, UPAMTITE da LEDO nije na ovim cijenam zbog migrosa, bio je na 19 500 kad se o migrosu nista nije pricalo, ledo vrijedi, ajmo rec da su brojke konsolidiranog samo duplo bolje nego maticnog poduzeca[proud]
iskreno ja sam 99% siguran da je migros rijesen u nasu korist, al nisam ledo kupio zbog migrosa, pogledajte crobex, pogledajte ledo, pa ljudi ovdje i da ste htjeli niste mogli izgubiti!! kako tumacite onda konzervativne mirovinske fondove koji su ulazile u ledo na ovim cijenama, al ajde pustimo njih oni su ionako dugorocni ulagaci, kako komentirate postupke zabe koja je utukla barem 30 milijuna kuna na ledo iznad 18 k, 10 milijuna iznad 20 k, hajte ljudi !! znaju oni zasto kupuju, pa nije ovo ingra da uprava prodaje ili nesto slicno gdje je free float toliki da ni rokfeler ne bi mogao kontrolirati cijenu.
al ono najbitnije je da LEDO najvecim djelom raste jer je
1.fenomenalna firma
2.fenomenalni ljudi su “zaduzeni” da bude visoko i jos puuuuno vise
3.todoricev je
.
.
.
27.MIGROS
Htio sam reći da ledo svu dobit ne prikazuje!!!![thumbsup]
Ledo čuvajte za unuke….[cool]
Da na nasu zalost to je moguce kod nas.
Htio sam reći da ledo svu dobit ne prikazuje!!!![thumbsup]
Ledo čuvajte za unuke….[cool]
To sam htio utvrditi—znači Ledo ima perspektivu… pogotovo što će vjerojatno biti prisiljen sve više prikazivati tj.dobit će rasti![thumbsup]
Dakle, dionica jest skupa i precijenjena po onome što prikazuju ali puno je toga što se ne vidi u računu dobiti i gubitka pa kad to uzmeš u obzir ova cijena i jest realna!!![proud]