LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam jedno (ironično) pitanje u vezi “stare” teme Leda i Migrosa. Primjer jedna: Jel netko moze objasniti zasto je cijena dionice Microsofta u trenutku objave plana da namjerava preuzeti Yahoo pala 6%. Primjer dva. Kako objasnjavate veliki pad cijene dioncia BHP Bilitona u trenutku objave plana preuizimanja Rio Tinto… Ovo je samo pouka za neiskusne koji tek ulaze na tržište kapitala da ne vjeruju drukerima…
a se prvi put sammo
imam ja jedan ironican odgovor!!!
snalazis se s dionicama ko slon u staklani!!, o cemu ti govoris, ne ce ledo preuzet migros, vec agrokor, i na tu objavu cijena moze ici jedino gore, vidjeli ste kad se samo spomenulo preuzimanje prije mjesec i pol kako se reagiralo, u samo 15 minuta na ledu je bilo 4 milijuna prometa, po asku naravno!!!

IDEMO AP AP

Kakvo je ovo zatišje na Ledu?

Insajd,

imaš PM

ja se slazem da dionica LEda vrijedi puno, ali nemojmo pretjerivati… Migros barem u kratkom roku ne bi trebao znaciti za Ledovu dionicu nista…. I to stranci koji imaju Ledo dobro znaju

a ti nemoj pretjerivati onda. ja sam sebi postavio svoje targete a cut cemo se za koji mjesec pa cemo vidjeti ciji je odgovor katastrofa.
jos kad bih samo skuzio poantu tvog posta bilo bi mi lakse al ovako ne znam jel kazes hoce li rasti, nece rasti, da ljudi kupuju da ne kupuju ili ih samo onako majcinski upozoravas da ima svakakvih ljudi na svijetu.

ja se slazem da dionica LEda vrijedi puno, ali nemojmo pretjerivati… Migros barem u kratkom roku ne bi trebao znaciti za Ledovu dionicu nista…. I to stranci koji imaju Ledo dobro znaju

To što se rezultati preuzimanja Migrosa neće možda znatno odraziti na prvih par izvješća ne znači ništa za cijenu dijonice. Kada se ti rezultati budu mogli brojčano vidjeti u izvješćima onda će to već biti odrađen rast uračunat u cijenu , a cijena će i dalje rasti na osnovu nekih novih budućih očekivanja…. ne treba previše filozofije čak ni pčetniku da to shvati, pa cijena većine dijonica se zasniva na budućim očekivanjima… as simple as that kolega !

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

tvrditi da izmedju Microsofta i Yahoo nema sinergije u trenutku kad Balmer govori o novom razdoblju softwareske industrije ako Microsoft preuzima Yahoo je da ne velim kaj.. Isto vrijedi za BHP i Rio Tinto….

a malo o sinergijama si procitaj npr. knjigo od kotlera i slicne gdje ti pise kolko tih sinergija kod spajanja i preuzimanja uspije. razocarat ces se.
sad sam vec zaboravio brojke ali mislim da je bilo da cak 7 od 10 preuzimanja ne prodje dobro. imas primjer nokie i siemensa gdje bas nije bilo nesto posebno sinergicno.
ali sta ledo i belje imaju s tim?
vrlo malo slicnosti..
a uostalom mozemo mi pricati kolko hocemo. cut cemo se za koji mjesec kad ce trziste pokazati svoje i to ce biti jedino relevantno pa da vidimo ko koga navlaci a ko koga zavlaci.

pa ti si pricao o sinergiji Leda i Migrosa.
ne da mi se vise
poanta je bila u tome da jos nisam na ovom forumu vidio objektivnu sliku/analizu Leda vec samo drukanje

Ajde sada umjesto da lupaš kakvi stranci imaju Ledo dionice.Molim konkretan odgovor ili prestani iznositi neistine.

SAM PROTIV SVIH

Ako neka dionica nema stranaca ili ih ima u tragovima onda je to Ledo

SAM PROTIV SVIH

pa ti si pricao o sinergiji Leda i Migrosa. ne da mi se vise poanta je bila u tome da jos nisam na ovom forumu vidio objektivnu sliku/analizu Leda vec samo drukanje

bas mi je draga sto si ljubomoran i muka ti je gledat kako ledo raste, a ti ga nemaš!!! a ko si ti da ti ja ovdje pišem sliku /analizu, plati pa cu ti pisat i ja sve sto dobijem plaćam!!!

a sad mi navedi koji su to stranci u ledu, zar ti nije neugodno izmisljat takve gluposti???

IDEMO AP AP

pa ti si pricao o sinergiji Leda i Migrosa.
ne da mi se vise
poanta je bila u tome da jos nisam na ovom forumu vidio objektivnu sliku/analizu Leda vec samo drukanje

Prošetaj malo dučanima , ali ne konzum,pa vidi čije smrznute hrane ima najviše, po ljeti malo pogledaj koji se sladoled jede,
zaleti se do balatona ili budimpešte pa malo tamo vidi za ledo, a na povratku svrati do srbije crne gore bosne pa pogledaj kaj se jede i liže

a što se tiče financija imaš skoro sve što treba znati jedan dioničar da bi kupio dionice jedne firme
pogledaj rast dionice od prošle godine pa češ dobiti najbolju sliku koju možeš o ledu i koliko vrijedi

kolege,

nemojte oštro na Stynxa, on je samo ljubomoran što nema LEDO, a sigurno mu skupo sada ulaziti.

Čujemo da je Pounje jeftino boli glava. Stynx probaj tamo i ošini po asku[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

New Report

Close