Moram priznati da mi idu već na onu stvar ovi veći nalozi, koji ih k…c ne stavi na npr 25k ionako će doći do tam. U svakom slučaju treba biti zadovoljan, u ovim teškim vremenima Ledo se držao bolje nego itko, nakon kratkog nokauta jedan od rijetkih je koji se uspravio i vratio na staru cijenu
vidim utakmica u tijeku… navijači luđi no ikad! kolko je rezultat? [smiley]
Tebi je + 1350 po komadu min. sada trenutno
wunderkind: ” Warren: ” Samo neznaš ćemu će više narasti cijena, dionici ili nekretninama. Zato uzmi stančić odmah na kredit pa rate isplaćuj sa zaradom na dionicama. ” krajnje pametno! a možda da ih uzme par pa na korekcijama da ih prodaje? [smiley] ” [lol] [lol] [lol] [lol]
a mili moji, ova dama nije prodavali ni kad su se malo jači ustrtarili
[proud], a ovo s kreditom, pa neznam, kako su kamate krenule gore, ni sama neznam što bi…a budući da su “zlatne dionice” kupljene jaako davno, mislim da će dio ipak otići za stančić [thumbsup], kad dođe vrijeme [kiss]
Moram priznati da mi idu već na onu stvar ovi veći nalozi, koji ih k…c ne stavi na npr 25k ionako će doći do tam. U svakom slučaju treba biti zadovoljan, u ovim teškim vremenima Ledo se držao bolje nego itko, nakon kratkog nokauta jedan od rijetkih je koji se uspravio i vratio na staru cijenu
Ti se žuri negdje?[lol] [lol] [lol]
wunderkind:
”
vidim utakmica u tijeku… navijači luđi no ikad! kolko je rezultat? [smiley]
”
Tebi je + 1350 po komadu min. sada trenutno
meni je minus 1650 min. jer budala nisam onda prodo za 3 dana po 21, uvijek sam pohlepan! [lol]
janlana: ” wunderkind: ” vidim utakmica u tijeku… navijači luđi no ikad! kolko je rezultat? [smiley] ” Tebi je + 1350 po komadu min. sada trenutno ” meni je minus 1650 min. jer budala nisam onda prodo za 3 dana po 21, uvijek sam pohlepan! [lol]
Ma nisi , jer ovaj puta znaš da vrijedimo bar 25 K a uskoro možda i 30 !
s migrosom se slažem oko toga! [thumbsup]
inače znaš što mislim makar i atlantska, ingra i konzum bili u vlasništvu leda, a ne samo frikom! [lol]
s migrosom se slažem oko toga! [thumbsup] inače znaš što mislim makar i atlantska, ingra i konzum bili u vlasništvu leda, a ne samo frikom! [lol]
ko ti kriv kad ne znas brojke konsolidiranog[proud]
wunderkind:
”
s migrosom se slažem oko toga! [thumbsup] inače znaš što mislim makar i atlantska, ingra i konzum bili u vlasništvu leda, a ne samo frikom! [lol]
”
ko ti kriv kad ne znas brojke konsolidiranog[proud]
pa kad nešto ne znaš šuti i drži!
nek odrade oni koji znaju! [thumbsup]
Zna li netko kolika je bila cijena 31.12.07.,da ne idem tražiti po povjesnim podacima.
17 800[thumbsup]