Dobro jutro ekipica!
Hehe
jučer sam kupio malo ali opet neš po 18000 i drago mi je to.
mislim da je ovo pobjednik 2008 samo nažalost nisam pratio previše pa sam tek sada tu.
Sam neznam zakaj ekipa misli da je migros prošao?
kaj to već nebi objavili s obzirom na divnu situaciju da nas malo razvesele.
stoga mislim da od migrosa ništa.
ali idemo onda drugdje, svijet je velik a ledo sladak
još je ostalo 8 komada na prodaji po cijeni od 19k. prije sat i pol ih je bilo 30 komada. interesira me reakcija nakon što se oljušti ovaj nalog od 19k i da li će biti nova brana ili bi moglo gore.
Mislim da se ceka sa objavom da se burza stabilizira tako da se mogu ubrati plodovi objave i u medjuvremenu da istresu spekulante koji su samo zbog toga i ulazili u ovu dionicu
Od svih dionica sa prometom većim od milje prometa Ledo je lider u oporavku +3,56%
tako je uvijek do sad bilo i bit će.
zato volim Ledo [wink] i ne prodajem ga nikad, mada i ja nekad predosjetim da će malo skliznut dolje ali mislim da je trejdanje na Ledu grijeh
50 lav:
”
1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun kupili skoro 200komada
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.475 2,03 Skrb. račun prodali manje od 100
5. PBZ D.D. 3.028 1,38 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.167 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 709 0,32 Skrb. račun nadokupili 30-etak
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 495 0,22 Skrb. račun PRODALI 200 – ČUDNO?
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,45
Evo stanja top 10 ledo dionice! Bit će zanimljivo vidit da li se što promijenilo na sutraili u četvrtak među prvih 10![undecid]
”
ODLUČIO SAM VIDIT PROMJENE JER PAR DANA NISAM PRATIO… U sRIJEDU I čETVRTAK ĆE BITI PROMJENA PREMDA MISLIM DA NIJE TO BAŠ PREVIŠE BITNO!!!
a svi znamo sta znaci kada zaba nadokupljuje[proud]
pridružih vam se danas, kad eto -4,7%. Tužno
dobro dosla!!!
konačno dama među ledašima!![thumbsup]
Mislim da se ceka sa objavom da se burza stabilizira tako da se mogu ubrati plodovi objave i u medjuvremenu da istresu spekulante koji su samo zbog toga i ulazili u ovu dionicu
ja sam samo zbog toga ušo no baš da vidim kak će me otrest! [lol]
ninna:
”
pridružih vam se danas, kad eto -4,7%. Tužno
”
dobro dosla!!!
konačno dama među ledašima!![thumbsup]
Jel i dalje LEDO najstabilnija dionica u korekciji? Da si se prijatelju manje hvalio možda bi i bolje stajali.
BTW. sutra iz POBE počinju zvati za margin callove, što će biti rasprodaje!
INSAJD: ” ninna: ” pridružih vam se danas, kad eto -4,7%. Tužno ” dobro dosla!!! konačno dama među ledašima!![thumbsup] ” Jel i dalje LEDO najstabilnija dionica u korekciji? Da si se prijatelju manje hvalio možda bi i bolje stajali. BTW. sutra iz POBE počinju zvati za margin callove, što će biti rasprodaje!
je, on je kriv!
[lol] [lol] [lol]
BTW, kolega ides, ledo je na vecoj razini nego kad je crobex bio zadnji put na ovoj..
tako da i dalje stoji da je najbolja dionica za korekcije!
zasad..naravno.[wink]
INSAJD: ” ninna: ” pridružih vam se danas, kad eto -4,7%. Tužno ” dobro dosla!!! konačno dama među ledašima!![thumbsup] ” Jel i dalje LEDO najstabilnija dionica u korekciji? Da si se prijatelju manje hvalio možda bi i bolje stajali. BTW. sutra iz POBE počinju zvati za margin callove, što će biti rasprodaje!
naravno!!!! i dalje se hvalim ledom, najstabilnija dionica, godinu je zavrsio s 18k sad je na 17 300, gledaj ostalo!!! nitko nije narasao kao ledo i toliko zadržao tu prednost, ingrin ath je bio 61 k , ledov u to vrijeme 19,5k ingra je pala na 41, ledo na 17,3 sad ti vidi koliko je ledo jaka dionica, najjaca, a svi se nešto kunu u ingru!!![thumbsup]