LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav Biberu i Migu;
Samo bih podvukao da me od margincalla jedino drže dionice LEDA i ZVZDe. Mislim da je u ovoj situaciji najočitije da fondovi love pozicjie za ostvarivanje rasta u ovoj godini i to najvidljivije ovim blok transakcijama na LEDU i ZVZD. Od ovih dionica očekujem več početkom 2. mjeseca nove all time high-eve.[thumbsup]

hvala na pozdravima,
ali nemoj se ravnati po blok transakcijama, apsolutno nista ne znace!![wink]
novi ATH ovisi i o stanju na marketu, kao i o Migros prici.
ali opcenito, najbitnije stvari za dobru zaradu na dionici su: fokus, dobra uprava, čvrste ruke i ulazak na dobroj cijeni![thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Pozdrav Biberu i Migu; Samo bih podvukao da me od margincalla jedino drže dionice LEDA i ZVZDe. Mislim da je u ovoj situaciji najočitije da fondovi love pozicjie za ostvarivanje rasta u ovoj godini i to najvidljivije ovim blok transakcijama na LEDU i ZVZD. Od ovih dionica očekujem več početkom 2. mjeseca nove all time high-eve.[thumbsup]

hvala kolega, ne brinite bit ce jos puno ATH , samo nam treba malo mirnih voda, bez valova i mi smo sigurno prvaci 2008.

IDEMO AP AP

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.475 2,03 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.028 1,38 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.167 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 709 0,32 Skrb. račun
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 495 0,22 Skrb. račun
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,45

Evo stanja top 10 ledo dionice! Bit će zanimljivo vidit da li se što promijenilo na sutraili u četvrtak među prvih 10![undecid]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

50,

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.011 4,55 Skrb. račun kupili skoro 200komada
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.475 2,03 Skrb. račun prodali manje od 100
5. PBZ D.D. 3.028 1,38 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.167 0,53 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 709 0,32 Skrb. račun nadokupili 30-etak
8. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 495 0,22 Skrb. račun PRODALI 200 – ČUDNO?
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,45

Evo stanja top 10 ledo dionice! Bit će zanimljivo vidit da li se što promijenilo na sutraili u četvrtak među prvih 10![undecid]

ODLUČIO SAM VIDIT PROMJENE JER PAR DANA NISAM PRATIO… U sRIJEDU I čETVRTAK ĆE BITI PROMJENA PREMDA MISLIM DA NIJE TO BAŠ PREVIŠE BITNO!!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

pa zbrisao mi moderator post
valjda sam nešto krivo napisao ( neka ga onda objavi za 3 mjeseca )[pray]
Uglavnom htio sam pozdraviti kolege i zapravo komentirati današnje postove na ledu ali i drugdje
pa jel moguče dragi moji ledaši da ste se ustrtarili danas
nisam ovakvu paniku očekivao na ledu
danas smo imali školsku lekciju dioničarenja ( stvori paniku kupi jeftino pa za par dana prodaj skuplje kad stvoriš euforiju ) i nadam se da su svi nešto naučili ( kako izgubiti lovu ali i kako ju zarditi )
molim sve koji su prodavali danas da dobro prouče o čemu se tu radi ( mislim na paničare ) i da više ne trguju dionicama
kako sam i ujutro pisao u vrijeme najgoreg pada uopće se ne brinem

1. investiraj novac koji si spreman izgubiti
2.kupuj dionice o kojima nešto znaš ( ne sa foruma ili dnevnika )
3 kada padaju ti kupuj
4 nema brze zarade
5 ako si po prirodi plašljiv bježi od burze
6 jedi ledo štrukle jer su odlične, razgovaraj u mreži t coma, konzumiraj [cool] viro šrćer

mislim da su u igri bili i obveze po marginima…
a ni panika nije isključena, ima je svugdje.
evo, da sam ja želio paničariti, nisam mogao.
comline brokeri kasnili u postavljanju naloga više od 70 minuta![shocked]
nazvao ih i rekao da prestanu operirati mojim kešom.
zašto?
pa zato što nisu htjeli uraditi ono što su do sada uvijek činili: na tel poziv bi uredno, kao i danas, ušli u moj file i odmah ovjerili već zadani nalog (sam ih zadajem e-tradeom).
danas to nisu htjeli prigodom moja 4 telefonska poziva.
rekao ja gazdi da uskoro dižem sidro.
mislim da ću se odlučiti za hita brokere- ista provizija, izgleda bolja usluga
oprostite na ot.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

i došao je trenutak da Vam odam jednu tajnu
Ledo ima novi proizvod koji će povećati dobit jer su troškovi minimalni
sa ovakvim proizvodom ledo će biti najprofitabilniji sladoled na svijetu koji će uskoro lizati svi paničari na burzi

ukoliko pogledate link uvidjet ćete ptencijal leda

molim moderatora da ne obriše post prije nego pogleda link

ja sam ga probao i uopće nije loš
još da viro tako prodaje šećer

Ako se po jutru dan pozna…evo nas na 19600. [thumbsup]

Show me the Money!

čestitke ovom pametnjakovicu koji je sad prodao[angry]

IDEMO AP AP

Ovi koji prodaju su stvarno početnici…..ali opet i toj e ok.
Zar ne vidite da vam fondovi stave mrcinu od naloga ( sad 20 kom na 19.000 ) i ćekaju vas na kupnji kad ih vi preskočite na prodaji.Dajte više malo naučite trgovati a ne biti tako lake ribice.Pa to vam rade danima.
Šta će biti ako objave da je kupljen Migros?

Ovi koji prodaju su stvarno početnici…..ali opet i toj e ok. Zar ne vidite da vam fondovi stave mrcinu od naloga ( sad 20 kom na 19.000 ) i ćekaju vas na kupnji kad ih vi preskočite na prodaji.Dajte više malo naučite trgovati a ne biti tako lake ribice.Pa to vam rade danima. Šta će biti ako objave da je kupljen Migros?

evo pojačali ga na 30 kom.!!!!
ajmo plašljivci prodajte !!!!
[lol] [lol] [lol]

Four Star General

New Report

Close