luka2807: ” MiG29: ” PS-buduci da smo se neki upoznali, znam da nisu prodavali ni Biber, Geronimo,Alabama, Alamo,zmrklic, Persuarder, zaba, ljudevit, atlantik, borism i andy.iako je to nevazno, ali kad vec neke kolege zanima.. ” dodaj MIG i mene na popis… ” Nisam prodao ni komada LEDO i ZVZD..[proud]
Priznajem ja sam prodao jučer i danas ponovno kupio istu količinu.
Nikog nisam navlačio ni na prodaju ni na kupnju.
Svi mi smo ovdje samo da bi zaradili koju kunicu za čevape i pivo.[cool]
i ja sam gricnuo malo.
a mislim još, i to poprilično.
geronimo, hvala za info!
hvala kolege na podršci, oni koji baš zele znati ja sam spreman naci s s njima, otici s njima u SDA i traziti stanje ledo dionice , pa ce taj i uvidjeti da nisam prodao niti jedan ledo u posljednjih 3 mjeseca, vec samo nadokupljivao, a onda bih tom sumnjivcu htio vidjeti facu!!!
nikada nisam drukao da ljudi kupuju dionicu , a da bih ja u isto vrijeme izišao..
mig je jučer lijepo rekao i ja ponavljam !!
“sve se može kupiti i prodati , al kad prodaš obraz zbog para onda je gotovo s tobom kao čovjekom”!!!
a sutra se nadam boljem danu i uskoro jakoooo LIJEPIM vjestima
[thumbsup]
nikada nisam drukao da ljudi kupuju dionicu
Jesi,jesi mene si nagovorio i ja sam ti zahvalan[thumbsup][thumbsup]
Da li ima promjena u top 10 dioničara leda? Molio bih da netko večeras nakon utakmice rukometne reprezentacije provjeri i argumentira tj.podijeli sa nama svoje mišljenje…
Mislim da je i učetvrtak ili petak prošlo isto tako oko 200 komada na 20000–očekujem fonda nekog.. P.S.jučer je bila blok transakcija i to bi trebali vidit u četvrtak promjenu?![thumbsup][cool][proud][yawn][wink]
Ledo se jako dobro oporavio.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
pa kolko znam ledo jos uvjek stoji tamo na zitnjaku pa bi bilo vrlo neinteligentno povesti se za tom hordom prema dolje. samo sam si jos vise utuvio u glavu da bi bilo najbolje zaboraviti na te dionice godinu dana i pogledati stanje portfelja nakon toga. ovako se samo konstantno dovodis iz stanja infarkta do stanja euforije. ne zelim da mi srce skace u ritmu grafa kretanja cijena. pa sta je cudno da tako pada. bilo bi cudno da je ravna crta prema gore ili dole. takvu jos nisam vidio.
a ovo danas mi se cinila kao teska provokacija fondova. da u pocetku tako jako padnu sve dionice na ne bas jakim prometima. belje ljosne 15% sa parsto ticusa prometa (poslje je promet u rastu porastao dosta), ledo preko 10 sa slicnim prometom i tako skoro sve.
nekako mi se ovo cini najbolja situacija za mirovince. planiraju na veliko uci u dionice i nema im ljepse da prvo sruse cijenu a to rade ni krivi ni duzni vadeci svoju lovu iz fondova.pa jel moze uopce biti dobra situacija na trzistu. jel ima ko kakvu pametnu?
pa kolko znam ledo jos uvjek stoji tamo na zitnjaku pa bi bilo vrlo neinteligentno povesti se za tom hordom prema dolje. samo sam si jos vise utuvio u glavu da bi bilo najbolje zaboraviti na te dionice godinu dana i pogledati stanje portfelja nakon toga. ovako se samo konstantno dovodis iz stanja infarkta do stanja euforije. ne zelim da mi srce skace u ritmu grafa kretanja cijena. pa sta je cudno da tako pada. bilo bi cudno da je ravna crta prema gore ili dole. takvu jos nisam vidio. a ovo danas mi se cinila kao teska provokacija fondova. da u pocetku tako jako padnu sve dionice na ne bas jakim prometima. belje ljosne 15% sa parsto ticusa prometa (poslje je promet u rastu porastao dosta), ledo preko 10 sa slicnim prometom i tako skoro sve. nekako mi se ovo cini najbolja situacija za mirovince. planiraju na veliko uci u dionice i nema im ljepse da prvo sruse cijenu a to rade ni krivi ni duzni vadeci svoju lovu iz fondova.pa jel moze uopce biti dobra situacija na trzistu. jel ima ko kakvu pametnu?
ne znam jesu li djelovali mirovinci, no svi bismo voljeli vidjeti njihovu učinkovitu akciju.
sumnjam da ce mirovinci kupovati na burzi 1,2,5 ili 20kom.
oni ce uzimati u blokovima od 100-200, ako im ko bude htio prodati.
mirovinci nece ici u belje, dok im je ledo zanimljiviji, ali nema kolicine.
osobno mislim da ovo nije situacija iz 11mj. kad smo sami sebi zakuhali (rajfica mirovinski, izbori,PKD, etc etc..), nego cisto stvar globalne panike.
mislim da su i fondovci ostali zbunjeni navalom spekulanata, trejdera i panicara ovih dana[smiley]
ne znam jesu li djelovali mirovinci, no svi bismo voljeli vidjeti njihovu učinkovitu akciju.
upravo sam i mislio da nisu djelovali. ne jos barem. negdje sam cuo da zapravo jos niti nisu pravo usli na trziste. ali bi moglo biti da vade lovu iz investicijskih fondova koji onda moraju prodavati po cijeni koja je dostupna jer imaj rok od par dana da isplate lovu.
mozda se spremaju za veci ulaz u agrokor [smiley]
pa nakon kise mora jednom sunce.kisa pada od 5mj 2007
Htio sam danas uci na oko 18500 kn ali nitko nije htio dati, sram vas bilo [rolleyes]
“Quick! The Borg are comming, look useless!”
Mislim da sutra nećeš ni po 19 moći uletiti. [thumbsup]