PS-buduci da smo se neki upoznali, znam da nisu prodavali ni Biber, Geronimo,Alabama, Alamo,zmrklic, Persuarder, zaba, ljudevit, atlantik, borism i andy.iako je to nevazno, ali kad vec neke kolege zanima..
dodaj MIG i mene na popis…
*** obrisano *** ja sam ovdje na 20 000 govorio da osobno ne bih kupovao, ne zbog Leda nego jer me bilo straha ovakvog udara iz svijeta. prodao nisam, hvala na pitanju. margin imam, jer mi mama i tata nisu dali nista, sve sam sam zaradio.od margincalla sam daleko bas zahvaljujuci ledu. na ledu vise od 100% u 3 mjeseca.. ..*** obrisano ***PS-buduci da smo se neki upoznali, znam da nisu prodavali ni Biber, Geronimo,Alabama, Alamo,zmrklic, Persuarder, zaba, ljudevit, atlantik, borism i andy.iako je to nevazno, ali kad vec neke kolege zanima..
1.) Nisam navlačio na Ingri, to je vaša subjektivna kriva procjena.
2.) Smirite se malo, ne vrti se sve oko dionica, ima puno ljepših stvari u životu.
3.) To što ste vi upoznali neke forumaše, vaša stvar, ali ne razumijem što bi to trebalo značiti u ovome kontekstu?
podrška kolegama MIGU i BYBERU.U situacijama velikih nesigurnosti uljevali su optimizam i zajedno s njima smo ih prevladvali,a što se tiče konačnih odluka taj teret treba ponjeti svako sam za sebe.Pozdrav svim LEDOLJUBCIMA.Nadam se da bu još sretnih nam trenutaka.[wink]
..”da se podsjetimo”
Tehnika ima veći potencijal, pogotovo pošto je građevinac,a oni cvjetaju zbog poslova…
Ledu je problem free-float, a ne znam baš puno o njihovom managmentu…
14.08.2007. 11:55
ovako je mali Marko govorio kad su Ledo i Tehnika bili al pari!
a sad bi nam drzao predavanja i prozivao druge
pogledajte semafor, kolega[sealed]
zašto bi i ja prodavo kad špekulacija nije odrađena? [smiley]
ni ja nisam prodavao. kupovao bih da imam sa čime
MiG29: ” PS-buduci da smo se neki upoznali, znam da nisu prodavali ni Biber, Geronimo,Alabama, Alamo,zmrklic, Persuarder, zaba, ljudevit, atlantik, borism i andy.iako je to nevazno, ali kad vec neke kolege zanima.. ” dodaj MIG i mene na popis…
..”da se podsjetimo” matrix90: ” Tehnika ima veći potencijal, pogotovo pošto je građevinac,a oni cvjetaju zbog poslova… Ledu je problem free-float, a ne znam baš puno o njihovom managmentu… ” 14.08.2007. 11:55 ovako je mali Marko govorio kad su Ledo i Tehnika bili al pari! a sad bi nam drzao predavanja i prozivao druge pogledajte semafor, kolega[sealed]
Ne navodite krivi datum.
Drugo rekao sam da menagment nije dokazan.
Osim toga nije Tehnika jedina dionica koju imam u portfelju, ali jedna od onih koja bi mogla visoko narasti sigurno.
Zanimljivo je što ste se javili tek nakon prolaska jutarnjeg crvenila.
I najvažnije je to da nisam uopće ljubomoran na rast Leda, dapače neka raste ako ima ‘ materijala ‘ za to, no dok je postupak s Migrosom u tijeku, sukobi na Kosovu, te izjave na psolovnom u svezi budućeg poslovanja, pričekati ću određen period za mogući dokup.
Postovane kolege panici mjesto na burzi nije te strpljenje je vrlo bitan faktor! ako ste kupili dionicu valjda ste imali dovoljno dobre razloge!!! Korekcija je zahvatila cijelu burzu pa tako i nas—dakle ciklički poremećaj… Treba imati vjere u dionicu i doći će to na svoje!!!![thumbsup]
MiG29:
”
PS-buduci da smo se neki upoznali, znam da nisu prodavali ni Biber, Geronimo,Alabama, Alamo,zmrklic, Persuarder, zaba, ljudevit, atlantik, borism i andy.iako je to nevazno, ali kad vec neke kolege zanima..
”
Nisam prodao ni komada LEDO i ZVZD..[proud]
luka2807:
”
MiG29:
”
”
”
Nisam prodao ni komada LEDO i ZVZD..[proud]
takoder