LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ako nisu prodali[rolleyes]
Tko je kupovao dionice prema pisanju na forumu taj baš i nije normalan i nije za drugo
nego da izgubi lovu[bye]

a ja čekam da mi broker stavi nalog 15 minuta za ledo
reci mu da ja kupujem sve do 17k

ispravak 17 minuta
ccc

Postanite Eu-robovi

slažem se sa kolegom. Ledo je porastao 30% u tom periodu, a INGRA je pala za isti postotak. svaka čast i sa o tako naprijed

matrix90: ” Pa Ingru ne može kupiti svatko, pogotovo dioničari HT-R-A. ” Ingra je u 10 mjesecu 2007 bila 62000 a danas 45500 Ledo u 10 mjesecu 2007 cca 15000 a danas 18250 [wink] Ali kako će to vama pomoći, bojim se nikako [lol]

A ja ću samo pitati, tko su ti Wiking, Leon i Matrix? A dodatno ću ih pitati kad su tako lukrativni investitori, koju oni to dionicu imaju,a da je jutros bila u zelenom? A dok ja ovo pišem LEDO je već prva prodaja na 19k, a ATGR tek na 850, a INGR na 46k. A o ćemu vi stručnjaci pričate?

Tko je uopće rekao da je ijedna dionia bila u zelenom?
To nitko nije spomenuo.
Ubuduće prati što pišem ,a ne lupetaj.

Ulaži u znanje.

A što ako nisu prodali[rolleyes] Tko je kupovao dionice prema pisanju na forumu taj baš i nije normalan i nije za drugo nego da izgubi lovu[bye]

I naravno da nisma prodao, jer za razliku od velikog broja ovdje nemam margin.
[thumbsup]

matrix90: ” Pa Ingru ne može kupiti svatko, pogotovo dioničari HT-R-A. ” Ingra je u 10 mjesecu 2007 bila 62000 a danas 45500 Ledo u 10 mjesecu 2007 cca 15000 a danas 18250 [wink] Ali kako će to vama pomoći, bojim se nikako [lol]

Na tako kratak period ne gledam dionicu.
Uza sve to Ledo nije bio 15000, već više, ali ovisi o datumu.

Da mi sad vidjeti majstore koji su prije pola sata prodavali po 17000
[tongue]
Ja na to gledam i ovako:
Većini poduzetnika koji su dobro radili u 12 mj sada sjeda lova od izvršenih poslova pa se ima viška love a treba jeftino dokupiti dionica pa stvore ovakvu paniku potpomognutu stanjem iz svijeta i regije i eto dobre i brze zarade

Nažalost nisam u cashu da bih sada dokupljivao [cry]
A i ovi na tv me živciraju dok ovo pišem oni u dnevnik puste vijest da je tht 300 kn
Ledo nisu niti spomenuli[wink]

[rolleyes]

IDEMO AP AP

Nevjerojatno, pa tko je danas prodavao Ledo po ovim cijenama taj je stvarno za vrapče. Za dvije godine kada Ledo bude ohoho neće se nitko ni sjećati ove korekcije.
Insajd ajde reci koju optimističnu[proud]

ja uzeo 2 po 18,5
kao sto sam rekao u kockarnici

Postanite Eu-robovi

*** obrisano ***

ja sam ovdje na 20 000 govorio da osobno ne bih kupovao, ne zbog Leda nego jer me bilo straha ovakvog udara iz svijeta.
prodao nisam, hvala na pitanju.
margin imam, jer mi mama i tata nisu dali nista, sve sam sam zaradio.od margincalla sam daleko bas zahvaljujuci ledu.
na ledu vise od 100% u 3 mjeseca..

*** obrisano ***

PS-buduci da smo se neki upoznali, znam da nisu prodavali ni Biber, Geronimo,Alabama, Alamo,zmrklic, Persuarder, zaba, ljudevit, atlantik, borism i andy.iako je to nevazno, ali kad vec neke kolege zanima..

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

dobro “decki”, ako se vas uopce moze nazvati deckima[yawn]

LEDO nit sam prodavao, nit sam ikome stavljao noz pod grlo da ga kupuje, samo preporucuivao, jer mislim, tj, ZNAM da je trenutno najbolja dionica na zg burzi…

tko ste vas dvoje da me prozivate u bilo cemu?

a ti wiking , nisi li se zapitao da mi je mozda netko ukrao nick, pa koristi to kako bi me oblatio pred vama iz nekakve zavisti i ljubomore..

nemam nista vise za reci, drzite LEDO , jer uskoro idemo AP AP[thumbsup]

POZDRAV SVIM LEDASIMA!!!!

IDEMO AP AP

New Report

Close