nisam taj
Pazi majstora, prodo 4 po bidu, i kupio 1 po asku, ajd nek se javi wiseguy [angry]
mi se stavrno dobro držimo. svi ostali su u velikim problemima, ali mi kao da snimo na ovoj burzi[thumbsup][thumbsup]
mi se stavrno dobro držimo. svi ostali su u velikim problemima, ali mi kao da snimo na ovoj burzi[thumbsup][thumbsup]
kolega a lijepo smo govorili da je LEDO najbolja dionica na burzi!!!, jedina uz mlinar preko ath iz prosle godine..
TODEX vrijedi više nego CROBEX[thumbsup]
robertus:
”
”
kolega a lijepo smo govorili da je LEDO najbolja dionica na burzi!!!, jedina uz mlinar preko ath iz prosle godine..
TODEX vrijedi više nego CROBEX[thumbsup]
Nemojmo se previše hvaliti i izazivati vraga, da ne bi bilo nismo htjeli, nismo znali. BTW. imam LEDO!
dobro govoris..
nastavi li se, procurit ce i todex[smiley]
tjesi me sto ce opet prvi gore..al da je dobro nije[smiley]
INSAJD: ” robertus: ” mi se stavrno dobro držimo. svi ostali su u velikim problemima, ali mi kao da snimo na ovoj burzi[thumbsup][thumbsup] ” kolega a lijepo smo govorili da je LEDO najbolja dionica na burzi!!!, jedina uz mlinar preko ath iz prosle godine.. TODEX vrijedi više nego CROBEX[thumbsup] ” Nemojmo se previše hvaliti i izazivati vraga, da ne bi bilo nismo htjeli, nismo znali. BTW. imam LEDO!
praznovjeran si a ???
uvijek se hvalim i uvijek cu se hvaliti[thumbsup]
nitko se ne hvali, ali činjenica je da smo i morali dobiti malo po repu kada je cijela burza u debeloj banani.
ima se nesto casha, pa da vidimo da li će se poklopiti ponuda i potražnja