LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

malo veselja za ledoljupce

http://www.youtube.com/watch?v=EE3FSH0E5F4

IDEMO AP AP

Stvarno me oduševljava me ova dionica !

Hvala kolega , visoku treba poslati u Tursku na pregovore i posao je dobijen!

Pazi majstora, prodo 4 po bidu, i kupio 1 po asku, ajd nek se javi wiseguy [angry]

nisam taj

Pazi majstora, prodo 4 po bidu, i kupio 1 po asku, ajd nek se javi wiseguy [angry]

mi se stavrno dobro držimo. svi ostali su u velikim problemima, ali mi kao da snimo na ovoj burzi[thumbsup][thumbsup]

mi se stavrno dobro držimo. svi ostali su u velikim problemima, ali mi kao da snimo na ovoj burzi[thumbsup][thumbsup]

kolega a lijepo smo govorili da je LEDO najbolja dionica na burzi!!!, jedina uz mlinar preko ath iz prosle godine..

TODEX vrijedi više nego CROBEX[thumbsup]

IDEMO AP AP

robertus:

kolega a lijepo smo govorili da je LEDO najbolja dionica na burzi!!!, jedina uz mlinar preko ath iz prosle godine..

TODEX vrijedi više nego CROBEX[thumbsup]

Nemojmo se previše hvaliti i izazivati vraga, da ne bi bilo nismo htjeli, nismo znali. BTW. imam LEDO!

dobro govoris..
nastavi li se, procurit ce i todex[smiley]

tjesi me sto ce opet prvi gore..al da je dobro nije[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

INSAJD: ” robertus: ” mi se stavrno dobro držimo. svi ostali su u velikim problemima, ali mi kao da snimo na ovoj burzi[thumbsup][thumbsup] ” kolega a lijepo smo govorili da je LEDO najbolja dionica na burzi!!!, jedina uz mlinar preko ath iz prosle godine.. TODEX vrijedi više nego CROBEX[thumbsup] ” Nemojmo se previše hvaliti i izazivati vraga, da ne bi bilo nismo htjeli, nismo znali. BTW. imam LEDO!

praznovjeran si a ???

uvijek se hvalim i uvijek cu se hvaliti[thumbsup]

IDEMO AP AP

nitko se ne hvali, ali činjenica je da smo i morali dobiti malo po repu kada je cijela burza u debeloj banani.
ima se nesto casha, pa da vidimo da li će se poklopiti ponuda i potražnja

Blok transkacija na 19000

New Report

Close