LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mark1:

vlad1111: ” k/p 244 / 401 ” nebitan podatak , ustvari način sa kojim se može stvorit sasvim druga slika od stvarne………

izaso’ co’jek
[tongue]

barem je posteno rekao..za razliku od mnogih[lol] [lol]
jel’ bila dobra procjena ostaje da se vidi![cool]

nije mi uopće jasan ovaj tvoj post , ako ga već pišeš kao odgovor meni………

k/p 244 / 401

sto to nisi stavljao kad si bio unutra…

inace ja cu sutra na 1000 kn stavit 500 kom na kupnju i eto ti zaokreta!![proud]

IDEMO AP AP

MiG29: ” mark1: ” vlad1111: ” k/p 244 / 401 ” nebitan podatak , ustvari način sa kojim se može stvorit sasvim druga slika od stvarne……… ” izaso’ co’jek [tongue] barem je posteno rekao..za razliku od mnogih[lol] [lol] jel’ bila dobra procjena ostaje da se vidi![cool] ” nije mi uopće jasan ovaj tvoj post , ako ga već pišeš kao odgovor meni………

primjecujem da si dosta neurozan u zadnje vrijeme, pa ako mozes da me se klonis, bio bih Vam zahvalan, ja cu napraviti isto[wink]
evo i iz pristojnosti cu i odgovoriti..
post je za kolegu Vlada, koji je transparentno napisao da je izasao i to vrlo kulturno, po asku, sto znaci da je kolega kakvog se samo moze za pozeljeti, jer nije mislio samo na svoju gujsc’u nego i na nase koji smo ostali unutra.i jos je lijepo i transparentno napisao, za razliku od nekih drugih kolega na drugim dionicama koji su urlali iz petnih zila UP,UP, a sad drukaju na drugu stranu..
vlad, svaka cast![thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

mark1:

MiG29: ” mark1: ” vlad1111: ” k/p 244 / 401 ” nebitan podatak , ustvari način sa kojim se može stvorit sasvim druga slika od stvarne……… ” izaso’ co’jek [tongue] barem je posteno rekao..za razliku od mnogih[lol] [lol] jel’ bila dobra procjena ostaje da se vidi![cool] ” nije mi uopće jasan ovaj tvoj post , ako ga već pišeš kao odgovor meni………

primjecujem da si dosta neurozan u zadnje vrijeme, pa ako mozes da me se klonis, bio bih Vam zahvalan, ja cu napraviti isto[wink]
evo i iz pristojnosti cu i odgovoriti..
post je za kolegu Vlada, koji je transparentno napisao da je izasao i to vrlo kulturno, po asku, sto znaci da je kolega kakvog se samo moze za pozeljeti, jer nije mislio samo na svoju gujsc’u nego i na nase koji smo ostali unutra.i jos je lijepo i transparentno napisao, za razliku od nekih drugih kolega na drugim dionicama koji su urlali iz petnih zila UP,UP, a sad drukaju na drugu stranu..
vlad, svaka cast![thumbsup]

svaka čast kolega kada ste iz moje dvije ili tri rečenice uspili iščitat nekakvu nervozu , a da vas se klonim pa nisam vam se ni obraća niti jednom , nego vi meni…………………………

Ne prodaju veliki igrači, nego dokupljuju i na ovim razinama, a neki još jači tek sada ulaze[cool]
Uglavnom kako god bilo netko tko se nije nakrcao dovoljno koči nas prema gore, i u potpunosti ( opet ) se slažem s kolegom insajd.
Uglavnom imam neki “osjećaj” da će biti promjena u pakiranju nekih najprodavanijih ledovih sladoleda, da frikom za 2 tjedna počinje puniti određena pakiranja sladoleda ( mjesec ranije nego prošle godine ??? ), a mislim da će isto i ledo početi ranije ove godine
Još kada izađe FI niti najači neće moći spriječiti rast
iduči tjedan će biti jako znakovit za ledo i pokazati nam koliko još imamo prostora

Ne prodaju veliki igrači, nego dokupljuju i na ovim razinama, a neki još jači tek sada ulaze[cool] Uglavnom kako god bilo netko tko se nije nakrcao dovoljno koči nas prema gore, i u potpunosti ( opet ) se slažem s kolegom insajd. Uglavnom imam neki “osjećaj” da će biti promjena u pakiranju nekih najprodavanijih ledovih sladoleda, da frikom za 2 tjedna počinje puniti određena pakiranja sladoleda ( mjesec ranije nego prošle godine ??? ), a mislim da će isto i ledo početi ranije ove godine Još kada izađe FI niti najači neće moći spriječiti rast iduči tjedan će biti jako znakovit za ledo i pokazati nam koliko još imamo prostora

ako pakira frikom, pakira i ledo!!![proud][proud]

IDEMO AP AP

Ne prodaju veliki igrači, nego dokupljuju i na ovim razinama, a neki još jači tek sada ulaze[cool]
Uglavnom kako god bilo netko tko se nije nakrcao dovoljno koči nas prema gore, i u potpunosti ( opet ) se

kolega. evo jedan [kiss] pa makar bili i mog roda [smiley]…

ja vise niti ne gledam u svoju kuglu. malo zato jer su vijesti otamo uvjek poslovicno dobre, a malo sam u down-u zadnje vrijeme.
al svaka cast. samo nastavi sa dobrim vjestima

Nažalost za ledo imam “osječaj” da ledo neće početi puniti još najmanje 3-4 tjedna prošle godine su počeli početkom trečeg mjeseca ali javim čim nešto osjetim
ali sigurno će nekih noviteta biti ove godine
i najvjerojatnije će i cijene sladoleda porasti
nadam se da će ljeto biti dugo i sparno, naime prodaja sladoleda može varirati i do 30% vezano uz vremenske prilike
za ledo nema brige ( dvoumim se da li da prodam tht i uđem s tim u ledo, ta dividendica mi puno znači )

Za uć u HT imaš vremena jer neće bitnije rasti po mojoj procjeni do početka proljeća,LEDO svaki dan samo što nije buknuo,
Pa zar nije dovoljan znak da se u petak deralo po asku cijeli dan,a cijelo tržište dionca pada .
Ili su ti ludi koji su kupovali u paketu 20,30 kom po asku.

Da li netko zna kada izlazi slijedeći FI?

dividenda?
kad bi to moglo biti?

dividenda? kad bi to moglo biti?

ne zamaraj se time, nebitan podatak, nije vrijedna spomena[thumbsup]

IDEMO AP AP

New Report

Close