mark1:
”
vlad1111: ” k/p 244 / 401 ” nebitan podatak , ustvari način sa kojim se može stvorit sasvim druga slika od stvarne………
”
izaso’ co’jek
[tongue]
barem je posteno rekao..za razliku od mnogih[lol] [lol]
jel’ bila dobra procjena ostaje da se vidi![cool]
nije mi uopće jasan ovaj tvoj post , ako ga već pišeš kao odgovor meni………
k/p 244 / 401
sto to nisi stavljao kad si bio unutra…
inace ja cu sutra na 1000 kn stavit 500 kom na kupnju i eto ti zaokreta!![proud]
MiG29: ” mark1: ” vlad1111: ” k/p 244 / 401 ” nebitan podatak , ustvari način sa kojim se može stvorit sasvim druga slika od stvarne……… ” izaso’ co’jek [tongue] barem je posteno rekao..za razliku od mnogih[lol] [lol] jel’ bila dobra procjena ostaje da se vidi![cool] ” nije mi uopće jasan ovaj tvoj post , ako ga već pišeš kao odgovor meni………
primjecujem da si dosta neurozan u zadnje vrijeme, pa ako mozes da me se klonis, bio bih Vam zahvalan, ja cu napraviti isto[wink]
evo i iz pristojnosti cu i odgovoriti..
post je za kolegu Vlada, koji je transparentno napisao da je izasao i to vrlo kulturno, po asku, sto znaci da je kolega kakvog se samo moze za pozeljeti, jer nije mislio samo na svoju gujsc’u nego i na nase koji smo ostali unutra.i jos je lijepo i transparentno napisao, za razliku od nekih drugih kolega na drugim dionicama koji su urlali iz petnih zila UP,UP, a sad drukaju na drugu stranu..
vlad, svaka cast![thumbsup]
mark1:
”
MiG29: ” mark1: ” vlad1111: ” k/p 244 / 401 ” nebitan podatak , ustvari način sa kojim se može stvorit sasvim druga slika od stvarne……… ” izaso’ co’jek [tongue] barem je posteno rekao..za razliku od mnogih[lol] [lol] jel’ bila dobra procjena ostaje da se vidi![cool] ” nije mi uopće jasan ovaj tvoj post , ako ga već pišeš kao odgovor meni………
”
primjecujem da si dosta neurozan u zadnje vrijeme, pa ako mozes da me se klonis, bio bih Vam zahvalan, ja cu napraviti isto[wink]
evo i iz pristojnosti cu i odgovoriti..
post je za kolegu Vlada, koji je transparentno napisao da je izasao i to vrlo kulturno, po asku, sto znaci da je kolega kakvog se samo moze za pozeljeti, jer nije mislio samo na svoju gujsc’u nego i na nase koji smo ostali unutra.i jos je lijepo i transparentno napisao, za razliku od nekih drugih kolega na drugim dionicama koji su urlali iz petnih zila UP,UP, a sad drukaju na drugu stranu..
vlad, svaka cast![thumbsup]
svaka čast kolega kada ste iz moje dvije ili tri rečenice uspili iščitat nekakvu nervozu , a da vas se klonim pa nisam vam se ni obraća niti jednom , nego vi meni…………………………
Ne prodaju veliki igrači, nego dokupljuju i na ovim razinama, a neki još jači tek sada ulaze[cool]
Uglavnom kako god bilo netko tko se nije nakrcao dovoljno koči nas prema gore, i u potpunosti ( opet ) se slažem s kolegom insajd.
Uglavnom imam neki “osjećaj” da će biti promjena u pakiranju nekih najprodavanijih ledovih sladoleda, da frikom za 2 tjedna počinje puniti određena pakiranja sladoleda ( mjesec ranije nego prošle godine ??? ), a mislim da će isto i ledo početi ranije ove godine
Još kada izađe FI niti najači neće moći spriječiti rast
iduči tjedan će biti jako znakovit za ledo i pokazati nam koliko još imamo prostora
Ne prodaju veliki igrači, nego dokupljuju i na ovim razinama, a neki još jači tek sada ulaze[cool] Uglavnom kako god bilo netko tko se nije nakrcao dovoljno koči nas prema gore, i u potpunosti ( opet ) se slažem s kolegom insajd. Uglavnom imam neki “osjećaj” da će biti promjena u pakiranju nekih najprodavanijih ledovih sladoleda, da frikom za 2 tjedna počinje puniti određena pakiranja sladoleda ( mjesec ranije nego prošle godine ??? ), a mislim da će isto i ledo početi ranije ove godine Još kada izađe FI niti najači neće moći spriječiti rast iduči tjedan će biti jako znakovit za ledo i pokazati nam koliko još imamo prostora
ako pakira frikom, pakira i ledo!!![proud][proud]
Ne prodaju veliki igrači, nego dokupljuju i na ovim razinama, a neki još jači tek sada ulaze[cool]
Uglavnom kako god bilo netko tko se nije nakrcao dovoljno koči nas prema gore, i u potpunosti ( opet ) se
kolega. evo jedan [kiss] pa makar bili i mog roda [smiley]…
ja vise niti ne gledam u svoju kuglu. malo zato jer su vijesti otamo uvjek poslovicno dobre, a malo sam u down-u zadnje vrijeme.
al svaka cast. samo nastavi sa dobrim vjestima
Nažalost za ledo imam “osječaj” da ledo neće početi puniti još najmanje 3-4 tjedna prošle godine su počeli početkom trečeg mjeseca ali javim čim nešto osjetim
ali sigurno će nekih noviteta biti ove godine
i najvjerojatnije će i cijene sladoleda porasti
nadam se da će ljeto biti dugo i sparno, naime prodaja sladoleda može varirati i do 30% vezano uz vremenske prilike
za ledo nema brige ( dvoumim se da li da prodam tht i uđem s tim u ledo, ta dividendica mi puno znači )
Za uć u HT imaš vremena jer neće bitnije rasti po mojoj procjeni do početka proljeća,LEDO svaki dan samo što nije buknuo,
Pa zar nije dovoljan znak da se u petak deralo po asku cijeli dan,a cijelo tržište dionca pada .
Ili su ti ludi koji su kupovali u paketu 20,30 kom po asku.
dividenda? kad bi to moglo biti?
ne zamaraj se time, nebitan podatak, nije vrijedna spomena[thumbsup]