LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Alien:

drhtava_r.: ” Ledoljupci, veceras debitira Hr rukometna repka u dresovima s vasim logom[wink] ” Sad necemo moci spavati zbog toga

Kolko si zaradio trejdanjem LEDA, 2%

Kad vec pitas prosjek oko 15%. FYI s Ledom nisam trejdao vec usao i drzao od 17300

Alien

Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud]

zmrklic: ” Alien: ” drhtava_r.: ” Ledoljupci, veceras debitira Hr rukometna repka u dresovima s vasim logom[wink] ” Sad necemo moci spavati zbog toga ” Kolko si zaradio trejdanjem LEDA, 2% ” Kad vec pitas prosjek oko 15%. FYI s Ledom nisam trejdao vec usao i drzao od 17300

ma bolja ti je atpl[bye]

IDEMO AP AP

Alien

Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud]

Nisam gledal utakmicu. Insajd ak mi nemas kaj pametno reci bolje nemoj nista OK? Ovakva s visoka me uopce ne interesira.

start još bolji……

zmrklic: ” Alien Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud] ” Nisam gledal utakmicu. Insajd ak mi nemas kaj pametno reci bolje nemoj nista OK? Ovakva s visoka me uopce ne interesira.

a ti si tu da ocjenjujes sta je pametnoa sta nije? i to sto tebe interesira ili ne to je i dalje tvoj problem!

IDEMO AP AP

Alien … šalimo se , NHF

Pa šta se više niko ne plaši ovog naloga od 224 komada[cry]

ja se nikada ni nisam plasio evo smijem mu seeeeee[lol] [lol] [lol]
kad poznajes srž dionice i vjerujes u nju, a usto imas i vremena za cekat, tj nisi spekulant i trejder, NEMA straha!!

IDEMO AP AP

Joe, i tvrđi su padali!!!!!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Four Star General

kakvu ti vezu imaš kad prolaziš bez moderiranja , u odnosu na neke sa puno više postova……..[undecid]

Alien:

zmrklic: ” Alien Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud] ” Nisam gledal utakmicu. Insajd ak mi nemas kaj pametno reci bolje nemoj nista OK? Ovakva s visoka me uopce ne interesira.

a ti si tu da ocjenjujes sta je pametnoa sta nije? i to sto tebe interesira ili ne to je i dalje tvoj problem!

Da, ja cu uvijek odlucivati sto je MENI pametno a sto ne. Kaj ti nije jasno? Ne znam kaj si me uzeo na zub.

New Report

Close