Alien:
”
drhtava_r.: ” Ledoljupci, veceras debitira Hr rukometna repka u dresovima s vasim logom[wink] ” Sad necemo moci spavati zbog toga
”
Kolko si zaradio trejdanjem LEDA, 2%
Kad vec pitas prosjek oko 15%. FYI s Ledom nisam trejdao vec usao i drzao od 17300
zmrklic: ” Alien: ” drhtava_r.: ” Ledoljupci, veceras debitira Hr rukometna repka u dresovima s vasim logom[wink] ” Sad necemo moci spavati zbog toga ” Kolko si zaradio trejdanjem LEDA, 2% ” Kad vec pitas prosjek oko 15%. FYI s Ledom nisam trejdao vec usao i drzao od 17300
ma bolja ti je atpl[bye]
Alien
Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud]
Nisam gledal utakmicu. Insajd ak mi nemas kaj pametno reci bolje nemoj nista OK? Ovakva s visoka me uopce ne interesira.
zmrklic: ” Alien Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud] ” Nisam gledal utakmicu. Insajd ak mi nemas kaj pametno reci bolje nemoj nista OK? Ovakva s visoka me uopce ne interesira.
a ti si tu da ocjenjujes sta je pametnoa sta nije? i to sto tebe interesira ili ne to je i dalje tvoj problem!
Pa šta se više niko ne plaši ovog naloga od 224 komada[cry]
ja se nikada ni nisam plasio evo smijem mu seeeeee[lol] [lol] [lol]
kad poznajes srž dionice i vjerujes u nju, a usto imas i vremena za cekat, tj nisi spekulant i trejder, NEMA straha!!
Joe, i tvrđi su padali!!!!!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
kakvu ti vezu imaš kad prolaziš bez moderiranja , u odnosu na neke sa puno više postova……..[undecid]
Alien:
”
zmrklic: ” Alien Onda moraš priznat da su rukometaši lijepo izgledali u majicama dok su gazili Poljsku [proud] ” Nisam gledal utakmicu. Insajd ak mi nemas kaj pametno reci bolje nemoj nista OK? Ovakva s visoka me uopce ne interesira.
”
a ti si tu da ocjenjujes sta je pametnoa sta nije? i to sto tebe interesira ili ne to je i dalje tvoj problem!
Da, ja cu uvijek odlucivati sto je MENI pametno a sto ne. Kaj ti nije jasno? Ne znam kaj si me uzeo na zub.