LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vunder se iskrcava s 18 komadosa[cool]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

jok, neda mi se! [rolleyes]

vistman:

*bingo*:

Tko li se to toliko utrkuje na Ledu? [angry]

Ne utrkuje se nitko, samo netko mudro lagano skida sa aska …

A kaj je tu mudro? Da hoce skinuti kak spada ima hrpu komada s malom razlikom u cijeni.

Možda mu se ne da pokrenuti lavinu? Isto zašto fondovi ne kupuju ht po 360 … jer mogu jeftinije …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Pa kaj više netko ne pokupi tih 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaj se to kuha?

Pa kaj više netko ne pokupi tih 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj se to kuha?

evo ovako kolege!!! vec sam pisao i opet cu o ovome kako ja vidim tu situaciju!! i tih 18 i onih 215 su stavili fondovi da namjerno navuku prodaju ispod tih cijena jer ledo se trenutno skuplja, ovo je ili ZABINO ili PBZ -ovo maslo, hpb nije jer oni ledo lagano prodaju..kad se stavi brana od 215 komada, to nije stavljeno da sto brze prodate, vec cisto da bi cijena stala, mali se tada nece usuditi lupiti po takvoj kolicini, a ovi koji zele prodati ce morati ili lupit po bidu ili se stavit na prodaju ispod takvog naloga..dakle upamtite, LEDO se skuplja na ovim razinama!
ajmo na mirovince, iskreno mislim da njima nedostaje jos leda u portfelju da bi bili zadovoljni, buduci da su oni konzervativni, i nece svojim ulaskom podici cijenu, jer to im nije u interesu, oni sluze kao bedem potpore, ali i ne kao jurišnici koji ce razbijati prodaju, mozda je ova brana zbog njih napravljena!!
ako je tako, tada mozemo biti jakooo zadovoljni, jer taj nalog ce biti ili maknut ili progutan, u svakom slucaju, tada ce to i psihološki jako povoljno djelovati na ulagace i na kretanje cijene koja ce gotovo sigorno u proboj gornjeg bolingera i kao i uvijek odraditi svoj zadatak od 15-ak % mjesecno

ZABA skrb….moguce je da je to i njihova brana, iako oni nisu profil ulagaca koji je tako konzervativan poput mirovinskih fondova, no tko zna tko stoji iza njih..mozda je ovo napravljeno za az mirovinski, mozda netko potpuno drugi skuplja ledo, kakavi su ciji ciljevi tesko je sa sigurnoscu tvrditi, molzemo samo nagađati…

uglavno bit ce zanimljivo ovo pratiti narednih tjedan -dva, ima li netko uopce da sumnja u bombastican rasplet[proud]

POZDRAV LEDOLJUPCIMA!

IDEMO AP AP

svaka cast onome tko je tako brzo reagirao na nalog na 20000

195 komada po 20k

fina transakcija…

čisto za one koji se ravnaju po prometima! [smiley]

spustena cijena do 20k radi dogovorene transakcije, sad cemo vidjeti kamo dalje[rolleyes]
gore, ili dolje?[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

spustena cijena do 20k radi dogovorene transakcije, sad cemo vidjeti kamo dalje[rolleyes] gore, ili dolje?[smiley]

Zar to nije jasno
[proud]

Zakasnio sam, jel ova količina uopće bila na prikazana bid/ask-u?

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

je

Ajde zanima me, ako mi netko može reći, može i PM koliko imate Leda?

Isplati li se visiti cijeli dan na forumu za par komada Leda?

P.S. Pozz Wunder-u sa ZŠEM-a

New Report

Close