LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MIG 29,imaš odgovor na pitanje na privat.

Ćini mi se da naše naručene škrinjice dobivaju dom (Jolly i Tomato).[thumbsup]

ove za hrvatsku da to je onih 22 000komada

ali gdje ide ostalih 50 000 novih o kojim se pricalo[proud]

IDEMO AP AP

nadam se da jedna ide kod moje punice u dućan

danas dokupio 1 ledo jako povoljno ( jedva sam skupio tu lovu ) i da se s tim osvrnem na postove od prije vezane uz “male”, i ja sam mali ali niti na kraj pameti mi nije prodati ledo i da cijena počne padati , ne bih ga prodao prije nego na njemu nešto zaradim ( nešto što sam si zacrtao, a to je puno ) i mislim da u ledu nisu baš premali s premalo iskustva da panično prodaju čim padne 10%

MIG 29,imaš odgovor na pitanje na privat.

fala kolega, jako dobar trejd
[sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nadam se da jedna ide kod moje punice u dućan danas dokupio 1 ledo jako povoljno ( jedva sam skupio tu lovu ) i da se s tim osvrnem na postove od prije vezane uz “male”, i ja sam mali ali niti na kraj pameti mi nije prodati ledo i da cijena počne padati , ne bih ga prodao prije nego na njemu nešto zaradim ( nešto što sam si zacrtao, a to je puno ) i mislim da u ledu nisu baš premali s premalo iskustva da panično prodaju čim padne 10%

postovani kolega , nadam se da se ni vi niti svi koji imaju manju kolicinu ledo dionica nazivom “mali” nisu uvrijedili, svi mi koji smo ispod 200 komada smo mali stoga shvatite to “mali” kao netko ko je plasljivac i trejder…
osobno jednako postujem i onoga koji ima jedan ledo i 150, glavno da pametno trguje dionicom i da je cvrsta ruka!!

lijep pozdrav!

IDEMO AP AP

nadam se da jedna ide kod moje punice u dućan danas dokupio 1 ledo jako povoljno ( jedva sam skupio tu lovu ) i da se s tim osvrnem na postove od prije vezane uz “male”, i ja sam mali ali niti na kraj pameti mi nije prodati ledo i da cijena počne padati , ne bih ga prodao prije nego na njemu nešto zaradim ( nešto što sam si zacrtao, a to je puno ) i mislim da u ledu nisu baš premali s premalo iskustva da panično prodaju čim padne 10%

Ti si onaj što se motao po kupnji na 20.000-20100, nekoliko puta micao naloge, pa vraćao… ?
U svakom slučaju, [thumbsup]

ne kad sam ujutro uspio skupiti 20500 nazvao brokera i rekao da kupi do te love ako je moguće i stvarno me iznenadilo zove me natrag i kaže da mi je kupio po 20180 ( tako nešto ) [wink]
stvarno ne mogu vjerovati da bi netko danas prodao za 20k[thumbsup]
nisam se uvrijedio na mali, ali isto tako ne vjerujem da plašljivci daju 21 500[cool] za jednu dionicu ( bilo koju ), a trejderi vjerojatno znaju što rade i ako uspiju zaraditi na trejdanju leda neka im je
tko ima srca prodati svoju lizalicu ja nikako ne
i da razmišljam cijelo vrijeme da prodam tht i dokupim leda, ali ona dividendica mi taman pokriva bordanje u francuskoj u 3 mj. tak da se dvoumim

. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 9.756 4,43 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.635 2,11 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.028 1,38 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.167 0,53 Osnovni račun
7. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 695 0,32 Skrb.
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 650 0,30 Skrb.
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,47

AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 9.756 4,43 Skrb. račun
3. INVESTCO VRIJEDNOSNICE D.O.O. 4.821 2,19 Osnovni račun
4. HPB D.D. 4.635 2,11 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.028 1,38 Skrb. račun
6. BAHOVEC SREČKO 1.167 0,53 Osnovni račun
7. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 695 0,32 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 663 0,30 Skrb. račun kupili 13 kom!
9. DAMJANIĆ LORENCO 449 0,20 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 379 0,17 Skrb. račun
Ukupno: 90,48

IDEMO AP AP

http://www.poslovni.hr/66709.aspx
Dobar dan Ledoljubci[cool]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Pa neće nas zvijezda valjda dostići molim sve koji imaju da naprave nešto
ja sam se istresao jučer i mislim da sam za ovaj mjesec gotov
a sad idem kupiti štrukle i kestenpire[smiley]

Pa neće nas zvijezda valjda dostići molim sve koji imaju da naprave nešto
ja sam se istresao jučer i mislim da sam za ovaj mjesec gotov
a sad idem kupiti štrukle i kestenpire[smiley]

nemam nista protiv da nas stigne[proud]
i ja danas uzeo jos 4 komada leda

nažalost nemam love i za zvijezdu a i da imam radije bih kupio ledo
majoneza se kvari po ljeti a kako se čini ova zima neće biti hladna jer očito je da globalno zatopljenje ne može nitko i ništa spriječiti
a u tom slučaju svi će lizati da se rashlade
jel ima tko kakvu informaciju o ponudi za migros jel to danas odrađeno
[pray]

New Report

Close