Na Ledu jednostavno ne možeš izgubiti, na kojoj god cijeni kupiš ona uvijek iznad dođe, to se zove dionica.[thumbsup]
Na Ledu jednostavno ne možeš izgubiti, na kojoj god cijeni kupiš ona uvijek iznad dođe, to se zove dionica.[thumbsup]
Što ste ovom rečenicom željeli kazati?
Pa to što sam i rekao. Pogledaj kretanje od 5000 kuna do danas, i na svakoj razini netko skuplja sve u 16, nešto slično kao i na Luka Rijeci, kako se skupljalo na 300 kuna, tako se sada skuplja na 900 kuna.
LEDO slijedi isti scenarij.
Pa to što sam i rekao. Pogledaj kretanje od 5000 kuna do danas, i na svakoj razini netko skuplja sve u 16, nešto slično kao i na Luka Rijeci, kako se skupljalo na 300 kuna, tako se sada skuplja na 900 kuna. LEDO slijedi isti scenarij.
Skuplja se tako ne samo na Ledu nego i na drugim dionicama ( čitaj: građevinari ).
pa na svim dionicama se trži na većim razinama nego nekad! [lol]
Svaka čast!
[thumbsup][lol]
Dobro to je gledanje amatera, ono što je bitno da nema oscilacija dok npr. kod IGH je bilo i to velikih.
Na INI se ne trži na većim razinama, na HT se ne trži na ADRS se ne trži.
A da se vi svi prebacite na temu ležerno i
rasteretite naš topic od ovih prepucavanja ?
Ima li tko kakvu insajdersku o Migrosu?[pray]
mislim da će proći u migrosu [cool] pošto idu sa bankom koja je unutra…ahhh ako upali postajem Rich Bitch, [thumbsup]
Tehnika ima veći potencijal, pogotovo pošto je građevinac,a oni cvjetaju zbog poslova… Ledu je problem free-float, a ne znam baš puno o njihovom managmentu…
matrixova izjava kad su i ledo i tehnika bili na 10 k
stoga kolega nemojte vise podcjenjivat ledo i ulazite u znanje!![lol]
Oprostite na neznanju,a kad bi moglo novo konsolidirano izvješče? [bye]
konsolidirano izvjesce jos do sad nije vidjeno, al i to ce se pojaviti!