wunderkind:
”
ne sviđa mi se sentiment tržišta vani..
”
Ako gledaš sentiment tržišta postoji dobra šansa da nisi objektivan i ne kupuješ dionicu na realnim osnovama.
Dakle F. Mr Tržište, ili si proučio i vjeruješ u ono što kupuješ ili ne. [censored]
Vidjet ćemo kad objave HDZ HSS vladu kakav će sentiment biti kod ‘investitora’.
svašta…
jesam drugar, proučio sam jako dobro i upravo ovo za kaj navijaš mi je donijelo 100% u par mjeseci!
kaj sve neću pročitat! [cool]
no dodo bi, ako ti kupuješ ledo na fundamentalnim osnovama uspoređujući mcap i pokazetelje sa sličnim sektorskim firmama u ostatku svijeta volio da mi daš tu knjigu il me uputiš na toga ko te to naučio! [rolleyes]
ledo se kupuje na temelju toga da ga zaba pumpa za kreditni rejting i na temelju migrošpekulacije!
ako sam u krivu neka me neko argumentirano ispravi i nek priloži nekakve podatke! [proud]
ledo se kupuje na temelju toga da ga zaba pumpa za kreditni rejting i na temelju migrošpekulacije! ako sam
E, znači da si ipak nešto proučavao [kiss]
Jesi sentimentalac. [cry]
no dodo bi, ako ti kupuješ ledo na fundamentalnim osnovama uspoređujući mcap i pokazetelje sa sličnim sektorskim firmama u ostatku svijeta volio da mi daš tu knjigu il me uputiš na toga ko te to naučio! [rolleyes] ledo se kupuje na temelju toga da ga zaba pumpa za kreditni rejting i na temelju migrošpekulacije! ako sam u krivu neka me neko argumentirano ispravi i nek priloži nekakve podatke! [proud]
ja ne kupujem na mogrosspekulaciju, ako se dogodi super, ako ne ne..ledo siri proizvodnju na regiju, iz kvartala u kvartal povecava prihode i dobit kao ni jedna firma do sada, vidjet cemo ko je u pravu, a JA sam uvijek u pravu[proud]
no dodo bi, ako ti kupuješ ledo na fundamentalnim osnovama uspoređujući mcap i pokazetelje sa sličnim sektorskim firmama u ostatku svijeta volio da mi daš tu knjigu il me uputiš na toga ko te to naučio! [rolleyes]
ledo se kupuje na temelju toga da ga zaba pumpa za kreditni rejting i na temelju migrošpekulacije!
ako sam u krivu neka me neko argumentirano ispravi i nek priloži nekakve podatke! [proud]
Znaci da sentiment na vanjskim burzama onda nema veze ili…….
byberu sunca mu milog pa jel ja mislim išta negativno o ledu il sam ikad mislio!? [rolleyes]
u pravu smo oboje! [tongue]
Problem je u Todoricevim dionicama sto nikada neznate kada ce krenuti prednost je sto malo ili nimalo ne padaju kada su sentimenti negativni na trzistima .Osobno mislim da smo najgore prezivijeli i jasno je da su investitori nervozni.Zato smatram da Todine dionice su odlicno utociste u ovakvim danima a ako se sentiment okrene prve ce odraditi[rolleyes]
Kupnja 1
7.401,00 4
17.385,00 10
17.381,50 2
17.381,00 5
17.380,00 50
prodaja
17.699,00 3
17.800,00 5
17.850,00 4
17.870,00 10
17.880,00 15
kupnja sve jaca!!
Pardon najace ce odraditi
točno, iako nije realno, mislim cijena
ledo je agrokorova štamparija novaca. mada je i njega ove godine zapalo da uživa u plodovima svoga rada , upucali su gadne novce u proizvodni pogon. skladište se puni i prazni bez pauze.