Da, od one strke u korekciji nitko nije pošteno ni razmotrio izviješče. Mislim da je Todorić još jednom dokazao da zna kako se rukovodi.[cool]
izvjesce je bomba, povecali su prihode 15 % i dobit 40 % di ces vise[proud] a ove nove skrinjice mene golicaju, cim su oni narucili 50 000 skrinja za inozemstvo to neston znaci, a za nas 22000 sto znaci da ce se i proizvodnja strahovito povecati!!!
tvrtka Unex Group napravila je ovu reklamu za Ledo
pretpostavljam u vezi ovog zatisja sad ce pred kraj ZABA skrb. opet mlatnut prema gore po obicaju..
samo nek se skupe ovi na prodaji..
misevi mali, podavit ce ih poplava opet, nece znati sto ih je snaslo,a oni se nabidavaju prema dolje [rolleyes]
gorann123:
”
Da, od one strke u korekciji nitko nije pošteno ni razmotrio izviješče. Mislim da je Todorić još jednom dokazao da zna kako se rukovodi.[cool]
”
izvjesce je bomba, povecali su prihode 15 % i dobit 40 % di ces vise[proud] a ove nove skrinjice mene golicaju, cim su oni narucili 50 000 skrinja za inozemstvo to neston znaci, a za nas 22000 sto znaci da ce se i proizvodnja strahovito povecati!!!
Za 22000 pročitah u inter. sa Todom,a otkuda inf. o tih 50000?
Jučer sam imao jedan ugodan nrazgovorčić i uz kavicu saznah da se gazdinom
menagmentu diže kosa od njegove dosljednosti i odlučnosti preuzimanja Migrosa.
Živa panika[smiley]
Navodno je to jaako blizu realizacije.
Te škrinje imaju tu logiku?
koliko ja znam skrinje su za regiju..
ksosovo, srbija, SFRJ i balkan koliko je meni poznato.
Migros ne vjerujem da ce dobiti, ali vidjet cemo.
a sto ste vi culi kolega?zasto im se dize kosa?
Pod pritiskom tolike akvizicije predpostavljaju da će
u svi Agrokorovim uzdanicama raditi 43 sata dnevno,he he[cool]
Migros je gotova stvar. Agrokor ide u taj buyout, jer nema drugih opcija ako misli opstati na tržištu u narednim godinama. Usporedite pricu s Msanom i Srbijom i znat cete o cemu govorim..
Samo naprijed LEDO![thumbsup]
Izvini “stradlle” ne razumijem te najbolje
Da li to znaći buyout …. buy out – iskupljenje ….. ( isplata , plačanje već kupljenog ) ????? ili nešto drugo
Pojasni malo ….
ne bih rekao da je Migros gotova stvar, mislim da ce to biti veliki zalogaj, koji ce trebati znati progutati,a pogotovu ne mislim da je to Ledu ili Agrokoru biti ili ne biti.iskreno, bio bih zadovoljniji da se betoniraju pozicije u regiji,pa da se onda krene dalje, nemam nista protiv koristenja kredita, naravno da je financijska poluga potrebna, ali treba nekad biti i malo konzervativan.
ali ja nisam top manager vec mali investitor koji se boji za svoju ulozenu sirotinju.,
mislim da je to više sasvim solidno priznanje uć u krug potencijalnih kupaca nego što ikakve veze s realnošću ima da se tako nešto i realizira!
Migros ili ne, ako i ne bude ništa od toga dobro je znati Agrokorov potencijal i želju za ekspanzijom. Ledo je ipak najbolja Agrokorova firma, povećan mu je proizvodni kapacitet, te bilo kakvo preuzimanje moglo bi dionicu Leda ponovno lansirati.