Objavit cemo njihova puna imena i prezimena. Samo polako. Mora nesto i index napisati hahaha. Jos nije vrijeme.
Njih dvoje su mislili da su se dobro zastitili i da nitko nece saznati za njihov prljavi posao. Al eto, na dokumentima koje su izradili sve pise cak i kad misle da ne pise hahaha. Polako, uskoro ce se sve saznati.
Privatno vlasnistvo mora biti apsolutno zasticeno na najvisem nivou, jer to je osnova cijelog biznisa i poslovanja, povjerenja itd.
Ne moze Ivica Todoric potpisati nesto i onda netko temeljem toga meni uzme moje privatno vlasnistvo.
To su komunisti napravili jednom prije 70 godina i evo dan danas se vode sudski sporovi i vraca se vlasnistvo tim ljudima.
Ledo 2,8 miljardi kuna gubitka!!!!. Dok je firmu vodio gospodin i ljudina bilo je profita i dividendi na sve strane. Treba izac na referendum i trazit da se ljudina vrati na čelo koncerna. Jedini on sa svojom vizijom moze vratit ove firme na stare staze slave i revolucije.
Zar nismo mi trebali dobit odgovore na pitanja koja su postavljena na skupštini 13,07,2018?
Da, ali nitko ih još objavio nije…
S obzirom da neki zazivaju gasenje teme na Agrokoru, to nam ukazuje da i ovu temu moramo podignuti na vrh. To je moj odgovor njima. Isto tako, pozivam da se sto vise dionicara iz sastava Agrokora ukljuci i da stalno Agrokorove teme drzimo na vrhu stranica.
Isto tako, na youtubeu imate puno video materijala u kojima govore Miroslav Jelicic Purko, Mihaela Grubisic Seba, Mislav Kolakusic, Mico Jurjevic, Boris Ivancic…
Saljite, dijelite, linkajte po drustvenim mrezama i forumima.
Vazno: Pripremimo teren za ono sto tek dolazi! Sto vise se ljudi ukljuci, to bolje! Neka vide da nas ima! Svaka pomoc je dobrodosla. Svaki link, lajk ili dijeljenje teme o Agrokoru!
S obzirom da neki zazivaju gasenje teme na Agrokoru, to nam ukazuje da i ovu temu moramo podignuti na vrh. To je moj odgovor njima. Isto tako, pozivam da se sto vise dionicara iz sastava Agrokora ukljuci i da stalno Agrokorove teme drzimo na vrhu stranica.
Isto tako, na youtubeu imate puno video materijala u kojima govore Miroslav Jelicic Purko, Mihaela Grubisic Seba, Mislav Kolakusic, Mico Jurjevic, Boris Ivancic…
Saljite, dijelite, linkajte po drustvenim mrezama i forumima.
Vazno: Pripremimo teren za ono sto tek dolazi! Sto vise se ljudi ukljuci, to bolje! Neka vide da nas ima! Svaka pomoc je dobrodosla. Svaki link, lajk ili dijeljenje teme o Agrokoru!
Ha,ha!Podsjetilo me pisanja na forumima kad se počelo pisatii o kreditima u švicarcima i udruzi Franak!Budale,gubljenje vremena i novca….!Toliko negativnih,ružnih i zlonamjernih komentara o udruzi Franak je bilo baš kao i sad o Ledo-u!Znamo za rezultate!Pravda je spora ali dostižna!
Ha,ha!Podsjetilo me pisanja na forumima kad se počelo pisatii o kreditima u švicarcima i udruzi Franak!Budale,gubljenje vremena i novca….!Toliko negativnih,ružnih i zlonamjernih komentara o udruzi Franak je bilo baš kao i sad o Ledo-u!Znamo za rezultate!Pravda je spora ali dostižna!
Savjetnici su zaradili ogroman novac. I to ce biti jedna od tema u buducnosti. Vrlo brzo. Grupa Borg bit ce predmet zanimanja. Ali prvo idemo vidjeti sto ce reci VTS!
https://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LEDO-fin2018-2Q-NotREV-K-HR.pdf
2.kvartal konsolidirano
Kako bi tek bili dobri izvješaji da Ledo nema Plenkovićeve savjetnike?
Kako bi tek bili dobri izvješaji da Ledo nema Plenkovićeve savjetnike?
Ovi su čudniji od najčudnijih. Skrivaju sve što mogu sakriti. E da je sad protiv njih podnjet kaznenu prijavu za manipuliranje podatcima …