Jel to sin gospodina Cvitana državnog odvjetnika???
Zanjimljiv trenutak 02.01.2018. za podnjeti ostavku,
Čini mi se da je počelo kuhati!
Mislim da su neki zagrizli više nego što mogu progutati….
Možda jednom i u ovoj zemlji stvari sjednu na svoje…trudim se u ovoj žabokrečini biti optimist!
[/quote]
Lako se bilo skrivati po uredima i dizati ruku ZA, ali svaka odluka prije ili kasnije mora izrdžati sud javnosti.
Sudjelujući u radu NO LEDO dd dotični je itekako postao javna osoba – eksponiran kao i 5 ostalih koji daju legitimitet odlukama Vladina povjerenika.
Ništa se bez njihovih vrijednih ručica NE MOŽE!
Ovo je pljačkaška država neprijateljski nastrojena prema svojim građanima.
MEĐUNARODNI INVESTITORI POSLALI DRAMATIČNO PISMO RAMLJAKU 'Poništite jamstva koja su izdali Ledo i Jamnica da biste sačuvali reputaciju Hrvatske'
AUTOR: Gojko Drljača
OBJAVLJENO: 07.06.2017. u 17:00
Vaš link …[/url]
Grga pročitaj Statut LEDO dd i onda provjeri koliko su neke odluke usklađene s tim Statutom.
Žalosti me da se krši Zakon i zaobilaze propisi HR u širokom luku.
Evo opet neki drugovi neke pojave.
Ma koji su to “medjunarodni investitori” u brizi za jamstva agrokora…dajte najte….oni gledaju samo kako da okokosare sto vise, a ne daih je briga za neki ugled hr.
Netko nešto zna, kad dode u novine, bit će već kasno…
Nije ni cirkus ni Zse, nego se cijela priča digla oko citirane riječi gospodina Ramljaka “moglo”. A u riječniku hrvatskih riječi kažu da je riječ moglo kratica riječi mogućnost, te ista označava da se nešto može ili ne mora dogoditi, ovisno o okolnostima. E sad kako ko procijeni okolnosti tako se i događaju promjene, pametnom dosta hehe 🙂
MEĐUNARODNI INVESTITORI POSLALI DRAMATIČNO PISMO RAMLJAKU 'Poništite jamstva koja su izdali Ledo i Jamnica da biste sačuvali reputaciju Hrvatske'
AUTOR: Gojko Drljača
OBJAVLJENO: 07.06.2017. u 17:00
Vaš link …[/url]
Grga pročitaj Statut LEDO dd i onda provjeri koliko su neke odluke usklađene s tim Statutom.
Žalosti me da se krši Zakon i zaobilaze propisi HR u širokom luku.
Evo opet neki drugovi neke pojave.
Ma koji su to "medjunarodni investitori" u brizi za jamstva agrokora…dajte najte….oni gledaju samo kako da okokosare sto vise, a ne daih je briga za neki ugled hr.
[/quote]
U europskom insolvencijskom pravu “komercijalna korist” koju je imao jamac od kredita za koji je jamčio je temelj utvrđivanja njegove potencijalne obveze. Dakle ne traže ništa #specijalno” nikakav “benefit” nego jedino i isključivo da se jamstva za obveznice tretiraju u skaldu s onim što je u ugovoru definirano i prema europskom insolvencijskom pravu.