Ledo otpisao Agrokoru 474 milijuna kuna potraživanja [/url]
o, majke ti mile…u istome postupku taj gnjus od agrokorovog upravitelja, u moje ime oprašta sam sebi mojih 474 milijuna kuna potrazivanja, isključuje sve moje tražbine i mene kao vjerovnika iz odlučivanja u vjerovničkom vijeću, dodatno optereti moje materijalno i intelektualno vlasništvo hipotekama od 7 milijardi i to u korist krovnog društva koje je u bankrotu te prebaci sve svoje (agrokor d.d.) dugove na mene (ledo) i onda medijima šalje poruke kako moje dionice ne vrijede ništai kako je ulaganje u dionice rizičan posao?!
ALOOO INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE????!!!!
Ledo otpisao Agrokoru 474 milijuna kuna potraživanja [/url]
o, majke ti mile…u istome postupku taj gnjus od agrokorovog upravitelja, u moje ime oprašta sam sebi mojih 474 milijuna kuna potrazivanja, isključuje sve moje tražbine i mene kao vjerovnika iz odlučivanja u vjerovničkom vijeću, dodatno optereti moje materijalno i intelektualno vlasništvo hipotekama od 7 milijardi i to u korist krovnog društva koje je u bankrotu te prebaci sve svoje (agrokor d.d.) dugove na mene (ledo) i onda medijima šalje poruke kako moje dionice ne vrijede ništai kako je ulaganje u dionice rizičan posao?!
ALOOO INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE????!!!!
uz napomenu da nema ni 50% trenutno…
Lopovluk!
Udruga Agrokor ;
“Izvanredni povjerenik otkupio je obveznice Knightheada za nominalnu vrijednost od jednog dolara po jedinici koje su kupljene neposredno pred otvaranje postupka izvanredne uprave po 30 centi za dolar, osiguravši tako 200% zaradu odabranima u samo nekoliko mjeseci. Nekoliko mjeseci kasnije nedostaje obećanih 200 milijuna EUR za dobavljače, a manjinske dioničare najavljuje da će „obrisati“, oteti im sve. Na neki način razumljivo, pa od negdje treba namaknuti za ekstraprofite odabranih lešinarskih fondova, a ipak je najlakše iz džepova domaćih dionika. Neće ići!”
http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/vodenje-procesa-restrukturiranja-po-ramljaku-ii/
Nove objave na stranicama udruge: http://www.dionicari-agrokora.hr/
Meni ovo izgleda kao Todoricev blog.
Uclanio se jesam, ali nema od toga nista.
Ostaje nada da ce doci kupci s javnim ponudama koje Ramo nece moci odbiti
Novi, ni meni nisu jasne njihove objave.
Jesu uzeli odvjetnicki tim?
Jesu se javili Kolakusicu?
Jesu spremili optuznice dorhu, uskoku, hanfi, zse?
Jesu se obratili predsjednici?
Sto je s Aleksićem, on je vodio udrugu Franak u tuzbi protiv banaka i pobjedio?
Treba se aktivirati a ne pisati objave na webu udruge.
@ novi i Serija ovo sa udrugom ti nije day trade na na ZSE ovo ti je više srećka za lutriju čije se izvlačenje očekuje oko 2028 godine zato strpljivo ili prodaj srećku dok još možeš
Novi, ni meni nisu jasne njihove objave.
Jesu uzeli odvjetnicki tim?
Jesu se javili Kolakusicu?
Jesu spremili optuznice dorhu, uskoku, hanfi, zse?
Jesu se obratili predsjednici?
Sto je s Aleksićem, on je vodio udrugu Franak u tuzbi protiv banaka i pobjedio?
Treba se aktivirati a ne pisati objave na webu udruge.
Odradio osobno, osim Aleksića i ZSE, ali plus Ustavni, sve bez Udruge
Daj nam objasni kako se može "više kupovati nego prodavati", baš me zanima, mene sa dugodišnjim stažom investiranja, kako je to moguće, da transakcije kupnje pretežu nad transakcijama prodaje.
Staž si možeš staviti na plot i gledat u njega, te se čuditi samom sebi .
Ako si ikada kupio dionicu, znaš kako to izgleda, to je ono obrnuto od prodaje . Isto tako, znaš kad netko kupi od tebe ili ono obrnuto, kad tebi netko proda.
Uostalom, prati trgovanje konstantno na trenutnoj gledalici i sve će ti biti jasno.
Ugovori o jamstvima su na sudu i kao što rekoh sud će po službenoj dužnosti paziti na njihovu ništetnost.
[/quote]
nekako sada, izgleda zadovoljan razvoja situacije, malo smo pošteđeni bisakovog i pratnje, ali dodatno me smetaju izvrnute teze.
Iz ovoga što ste proslijedili ja vidim samo da je uprava Leda sebe osigurala kod Ramljaka da u istom sastavu nastavi raditi u Ledo 2 s novim vlasnikom, a bez nas, starih, dioničara uz odlične menađerske ugovore. Ledo 2 bez dugova s godišnjom zardom od preko 1000 Kn po dionici, idila za plaću.
[/quote]
Pa mislim da su napravili što se u datoj situaciji može napraviti. Ugovori o jamstvu su na trgovačkom sudu i sud o njihovoj valjanosti radi po službenoj dužnosti.
Ako postoji protučinidba ugovori su valjani a ako ne postoji, što je puno veća mogućnost obzirom na cjelokupnu situaciju s otpisima u Agrokru, onda su ništavni.
No postoji i međusituacija u kojoj sud može odlučiti da su jamstva valjana do iznosa za koji se LEDO može regresno naplatiti iz imovine Agrokora i to dionicama LEDA koji je u vlasništvu Agrokora. I to prođe kao dio Nagodbe!!! A ostali dio jamstva onda je ništavan.
I sada smo u jednoj apsurdnoj situaciju – za dioničare LEDA je najbolja što niža cijena dionice na ZSE jer bi to mogao biti kriterij po kojoj bi LEDO preuzeo preuzeo dionice od Agrokora na temelju jamstava.