……….
oTPISI ĆE MORATI BITI BRUTLNIU E DA BI TAJ NOVI HOLDING UOPĆE MOGAO POZITVNO POLOVATI. Rupa je pregolema.
kolika je točno rupa ? Lupate napamet, kažite kolika je točno rupa ?
Nemojte širiti spin kada pojma nemate, ovdje se samo radi o pokušaju otimačine domaćih bisera.
Naka Ramljak iskaže inicijalnu ponudu za prodaju Leda, Jamnice, Belja, Konzuma , Tiska itd, pa da vidimo da li je rupa golema ili ima viška novaca
Iskopao je Ramljak veliku rupetinu ali sada ispada da su utvrđene tražbine daleko manje od onih koje su prikazane u revidiranim financijskim izvješćima a imovina je podcjenjena za 5-10 milijardi kuna, Da je to tako lako bi se utvrdilo da se prodaju Agrokorovi udjeli i da se namiruju vjerovnici.
Što se tiče njegove izjave o prijenosu mog, tvog i bilo čijeg udjela na vjerovnijke – to je van svake pameti1
Pa Ramljak po Zakonu ne može raspolagati ničijom tuđom imovinom, a i s Agrokorovom do iznosa od 3,5 milijuna kuna, a iznad uz odobrenje vjerovničkog vijeća.
Pa kako bi to on onda izvlastio 2-3 milijarde kuna kapitala i dao nekom trećem?
trenutno i Ledo i Jamnica na kontroliranom minusu od -67%
Ova je dobra!
……….
oTPISI ĆE MORATI BITI BRUTLNIU E DA BI TAJ NOVI HOLDING UOPĆE MOGAO POZITVNO POLOVATI. Rupa je pregolema.
kolika je točno rupa ? Lupate napamet, kažite kolika je točno rupa ?
Nemojte širiti spin kada pojma nemate, ovdje se samo radi o pokušaju otimačine domaćih bisera.
Naka Ramljak iskaže inicijalnu ponudu za prodaju Leda, Jamnice, Belja, Konzuma , Tiska itd, pa da vidimo da li je rupa golema ili ima viška novaca
[/quote]
Agrokor ima dug od oko 50 miljardi, a isti će morati biti sveden na jedno 20ak. Eto kolika je rupa – 25 do 30 miljardi kuna. Prava sitnica.
Da mi je samo doživjeti da napokon umre i zakopam taj Todomor.
pa rekli ste što i ja, samo rugim riječima . Ukolio se realno vrednuje imovina Agrokora i fisksan dug, rupa je vrlo mala
@investmir
ne izmišljate
http://www.seebiz.eu/gref-sberbank-bi-mogao-omeksati-poziciju-u-vezi-agrokorova-duga/ar-167848/
Tko je bio hrabar pa ovdje ušao pri cca 100 Kn, mogao je danas jako dobro zaraditi… Ja sam iskreno očekivao da će ići i niže. Tko kupi Ledo dobije na poklon set noževa i magic krpu niže…