LCDS (Lucidus d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LCDS (Lucidus d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

* Važeći podaci za uredovni dan 04.09.2014 .

LUCIDUS D.D./REDOVNA DIONICA LCDS-R-A
Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
1.
ANDABAK JAKO (37634999594)
1.648.360 65,12 Osnovni račun
2.
GAGULIĆ SANJA (10963234196)
221.055 8,73 Osnovni račun
3.
AGRAM LIFE OSIGURANJE D.D. (18742666873)
24.177 0,96 Osnovni račun
4.
JOVANOVIĆ VLADIMIR (12387140096)
8.002 0,32 Osnovni račun
5.
RADMAN BORIS (77502315021)
7.700 0,30 Osnovni račun
6.
HEJJA MAJID (93386397700)
7.000 0,28 Osnovni račun
7.
CVITANOVIĆ MATKO (02974673405)
4.351 0,17 Osnovni račun
8.
TOMIČIĆ DARKO (45324443582)
3.880 0,15 Osnovni račun
9.
IZGRADNJA MARKULIN D.O.O. (42443113625)
3.802 0,15 Osnovni račun
10.
FINAGRA D.O.O. – U STEČAJU (15726858848)
2.563 0,10 Osnovni račun
Ukupno: 1.930.890 76,28

Lijepo se skuplja dok ima jeftino…..[emo_smijesak]

jako rides again

Andabak: U prvoj fazi ulaganja u Bizovačke toplice 45 milijuna kuna

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

kako je sunce koncern najvredniji komad lucidosve imovine, ovo dotiče lucidase

http://www.glas-slavonije.hr/247155/7/Bizovackim-toplicama-do-ozujka-60-novih-soba

Neko zeli dati svoj paketic po 11kn.

Izgleda da smatra da je zaista poprilično precijenjen na onih 15,xx koliko je Cvitanovic plaćao prije koji tjedan. [emo_namigusa]

Zašto ne bi dao jeftinije, kad već moze…..?? [emo_vrtimise]

a nasuprot tomu netko kupuje 1400 kom po 15, a ovaj prodaje po 11. doista, koliko ljudi toliko ćudi i koliko ljudi toliko manje mozgova.

Ma o tom potom, taj nalog će se i tako maknuti par minuta Prije 13h….

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://www.poslovni.hr/forum/tema/dok-sluzbeno-odlazi-u-penziju-jako-andabak-radi-na-hotelskom-softveru-koji-ce-izvoziti-33929

I što će mu više sad ti silni hoteli ?

Treba to uvalit nekom dok vani još traje bull market….[emo_smijesak]

lcds ima 94 posto zlatni rat vinogradi.

Izvozimo u Francusku, Švicarsku, Belgiju, Njemačku, SAD, Veliku Britaniju, Kanadu. Istina je da je teško plasirati vina na izvozna tržišta, mi smo za naša prva dva zahtjevna tržišta Francuske i Belgije zapravo imali sreću da su kupci slučajno došli na Bol. Posjetili su naš podrum, svidjelo im se vino i cijela priča i odlučili su se toga primiti jer cijene autohtoni proizvod koji je na neki način i egzotičan. Naša vina su u prodaji gotovo isključivo u restoranima i vinotekama, odnosno specijaliziranim trgovinama. Vino je u najvećem cjenovnom razredu i u skladu s tim se i plasira na tržištu, i trenutno je na vinskim kartama šest do sedam restorana s Michelinovim zvjezdicama. Na domaćem tržištu smo u boljim restoranima, dakle sve u svemu mislim da smo jako dobro pozicionirani. Očekujem da će nam sa sve većim prirastom rasti potražnja i na svjetskom i na hrvatskom tržištu. Prodajemo do zadnje boce, čak nam je ugroženo stvaranje arhive.

Dok službeno odlazi u penziju, Jako Andabak radi na hotelskom softveru koji će izvoziti

Možda to proizlazi iz mog karaktera. Svaki posao u koji krećem je dugoročan, i nastojim da ima niske elemente rizika. Primjerice, u jednom trenutku u Hrvatskoj je bio jako popularan građevinski sektor, ljudi su zaradili velike novce, a sustav se na kraju urušio. Iako je bilo izazova, i s prodajom Sunce osiguranja 2004. godine imao sam novac za takav pothvat, u građevinu nisam krenuo jer sam ocijenio da me to neće zadovoljiti, i sva sreća da sam donio takvu odluku. Umjesto u građevinu, 2004. godine sam odlučio ulagati u turizam koji nije u tom trenutku izgledao perspektivan, ali je ipak znatno stabilniji unatoč velikoj pravnoj nesigurnosti koji izaziva država. Vinarstvo je još u fazi investicije čiji ishod nam nije poznat. Tek 2018. godine dolazimo na puni rod, potom tek za 3-4 godine prodaje se ono što ste proizveli, to je dugoročan proces koji će trajati desetak godina.

većina priče je o bizovcu, ali ima i o vinogradima zlatni rat. lcd je gotovo isključivi vlasnik

dogadja li se sto?

Baš gledam na mojedionice, ovdje je BVPS za 103kn?! Jest da je za 2011. godinu, ali da je i 50kn čini se izvrsno, koja je caka?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

događa se to da ako se postaviš na bid da uloviš prognanički paket netko će te preskočiti u zadnjoj sekundi i tako malo po malo skupit će za milju kn 15mkn.

who dares, wins

New Report

Close