LCDS (Lucidus d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LCDS (Lucidus d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Većinskom čovjeku lucidusa dionice lucidusa služe kao ulaznica za predstave koje radi za sebe i vas. Za sebe, da se obogati, a za vas da mu se divite. Da nije imao taj udio u lucidusu, ne bi imao sve te hotele koje sada ima i one koje je imao, pa ih prodao. Dok nije zaposjeo lucidus bio je siroma čoek.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

droetker, ako mislite da ja trebam raditi za vas, vi za mene, jako za nas obojicu, živite na krivom planetu. mene jako kao čovjek ne zanima, kao privrednik da. a koliko vidim firme mu ne propadaju i on iz godine u godinu postaje sve bogatiji čovjek. i tata bi sine

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

a i kronični gubitaš HZLA/turistički dio od bivšeg ZLAR/je iz temeljnog kapitala
isplatio 10 kn po dionici.

?!?
Odkud ova info? Tko? Što? Kada? Kome?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

a i kronični gubitaš HZLA/turistički dio od bivšeg ZLAR/je iz temeljnog kapitala
isplatio 10 kn po dionici.

?!?
Odkud ova info? Tko? Što? Kada? Kome?
[/quote]
Lucidus je kupio Jako vino,vinogradarski dio bivšeg ZLAR-a.Zlar se podijelio na
ZLAR koji je kupio Lucidus po 10/prebijanje potraživanja/ i dodatno dokapitalizirao ZLAR ,isto potraživanja Lucidusa.
Na taj način je kronični gubitaš HZLA ostao bez Jakog vina dugova i samim time ima šanse da dođe na pozitivnu nulu u poslovanjuA vlasnici bivšeg ZLAR su dobili 10 kn po dionici,sunce koncern najveći dio kao većinski vlasnici!!!!
A tog gubitaša je kupio Lucidus,on usisava smeće a na štetu dioničara.

ponavljam:100 mil kn keša je vrijedilo jako puno jer je dobiven u vrijeme najveće krize,a cjelokupni keš je iskorišten za pokrivanje dugova Sunce koncerna,odnosno za dokapitalizaciju HZLA,HTCP i HBRL.I to po nominali,dok je cijena na burzi bila pet puta manja.
Zašto Jako nije sa svojih 75 mil EUR napravio dokapitalizaciju,a Lucidus
je mogao zaraditi puno više.
Mislim da je kroz dokapitalizaciju platio barem pet do deset puta više za udjele
u suce koncernu indirektno za 8% dodatnog vlasništva,pa sada ima 16,xx % vlasništava.Manjinski dio skupo,većinski paket koji je Jako otuđio od Lucidusa
je trebao biti skuplji.Ali tako radi Jako,uzima sve sebi,možda je zakonito ali
moralno nije,a možda je i nezakonito.
ponavljam,ipak za BNPS od blizu 100kn kupnja po 14 izgleda kao pogodak na lutriji.

Ipak moramo napraviti jAKO DISKONT,da li je ovo previše!!!!

Ad.4.
Donesena je odluka da se iskazana dobit iz poslovanja 2013. u iznosu od 2.126.428,32 kn, prenese u
narednu poslovnu godinu.

http://zse.hr/default.aspx?id=51846

toliko o gubitku, a i ostalo je jednom rječju – izmišljotina i druk. dvije riječi u biti.

Mozda je glupo pitanje, ali je li itko od prisutnih bio na skupštini ?
Izvještaja još nema….[emo_zacudjen]

Jel bi vas Andabak uopće pustio na skupštinu?Vjerojatno je uvjet za puštanje na skupštinu da mu posudite novac.

meni je andabak upravo zaradio 1, 4 kn po dionici, dakle uvećao je vrijednost moje dionice za 10 posto. ja volim novac, andabakov, todorićev ili bilo čiji. vi ako ne volite novac, slobodno uložite negdje gdje ćete ga izgubiti. ima lijepih imena i prilika na našem grobexu.

Ad 6. Dobit Društva nakon oporezivanja za 2013. g. iznosi 3.560.512,51 kn te se
raspoređuje kako slijedi:
a) dio dobiti u iznosu od 178.025,63 kn raspoređuje se u zakonske rezerve;
b) dio dobiti u iznosu od 3.382.486,88 kn raspoređuje se u zadržanu dobit.

A koliko je po dionici posudio od svakog od vas?Jeste li tražioi taj podatak?Jeste li provjerili u Revizorskom koliko je vaših kuna sumnjivo?

Naravno da niste.

Kolko god se Cvitanovic trudi, skuplja i samim tim dize cijenu iz dana u dan, uvijek se netko nadje tko mu zeli prodati bar 10% jeftnije, kao danas. [emo_smijeh]

A koliko je po dionici posudio od svakog od vas?Jeste li tražioi taj podatak?Jeste li provjerili u Revizorskom koliko je vaših kuna sumnjivo?

Naravno da niste.

naravno da jesam. i opet sam u pravu, vi niste. zasto – zato jer niska cijena mi daje za pravo, vama za krivo. sve jer u cijeni – i apple može biti preskup i lucidus može biti prejeftin.

http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=LCDS-R-A

str. 33

dugoročni
jako andabak – nula kn

kratkoročni
jako andabak 20 milja naspram 37 u 2012

kamata 7 posto. posuditi novac po kamati od 7 posto ja nazivam pametnim potezom , a tako i banke misle. andabak ovo, andabak ono – radi čovjek isto ono što bih i ja radio na njegovom mjestu – vodi svoje poslove i gleda svoj interes.

financijski prihodi dokazuju moje mišljenje pobijaju vaše

Prihodi od kamata iz odnosa s povezanim poduzećima
8.133 (2012) 7.816 (2013)

Rashodi od kamata iz odnosa s povezanim poduzećima 57 (2012) 152 (2013)

lucidus je uprihodio ca. 8 milja kn od 7postotnih kamata. meni jew i jedna kn draga, kamoli ne 8 milja. baš me zanima piše li na tim kunama da su od andabaka ili su iste kao i sve ostale što dolaze iz hnba.

str. 26 izvješća

New Report

Close