LCDS (Lucidus d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LCDS (Lucidus d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može me otjerati s adekvatnom ponudom,a to nije 53 kune, ona mu i tako nije prošla:
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAB&url=http%3A%2F%2Fliderpress.hr%2Farhiva%2F55201%2F&ei=TAzRU96SK6bb7AbbrICIBQ&usg=AFQjCNGT3W2efudqPaANscyJoUfa5Nucig&bvm=bv.71667212,d.bGE

što piše što nije pisala i lani , i preklane i sve tamo od godine rođenja jake andabaka. ima novaca, ali ima i jake, pa tko ima dobre živce, ovdje je prava prilika za njega

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

pa tip je u stvari đentlmen, htio je malima dobro, ali ga nisu htjeli![emo_namigusa]

Sve je to pisalo i na Fnvc pa odeeee

lebowski, ima jedna mala razlika. stavka zvana dobit /gubitak godine. fnvc tu niže same minuse, a luciduse lijepe plusiće. ništa spektakularno, samo kuna i pol po dionici. kad to podijelite kroz ciijenu dionice, dobijete neke solidne pokatatelje. možete i sami a imate i koji post iznad.

* Važeći podaci za uredovni dan 28.07.2014 .

LUCIDUS D.D./REDOVNA DIONICA LCDS-R-A
Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
1.
ANDABAK JAKO (37634999594)
1.648.360 65,12 Osnovni račun
2.
GAGULIĆ SANJA (10963234196)
221.055 8,73 Osnovni račun
3.
AGRAM LIFE OSIGURANJE D.D. (18742666873)
24.177 0,96 Osnovni račun
4.
JOVANOVIĆ VLADIMIR (12387140096)
8.002 0,32 Osnovni račun
5.
RADMAN BORIS (77502315021)
7.700 0,30 Osnovni račun
6.
HEJJA MAJID (93386397700)
7.000 0,28 Osnovni račun
7.
TOMIČIĆ DARKO (45324443582)
3.880 0,15 Osnovni račun
8.
IZGRADNJA MARKULIN D.O.O. (42443113625)
3.802 0,15 Osnovni račun
9.
CVITANOVIĆ MATKO (02974673405)
3.311 0,13 Osnovni račun
10.
FINAGRA D.O.O. – U STEČAJU (15726858848)
2.563 0,10 Osnovni račun
Ukupno: 1.929.850 76,24

Pridruzio nam se gospodin koji je pozicioiran i na BZJK i ZTNJ……dobri pickovi, nema šta…..[emo_smijesak]

Gospodin voli kupovati jeftino nešto što vrijedi barem 10 puta više,odlična strategija na neefikasnom tržišu

http://www.jutarnji.hr/uspjesna-ljetna-spica-sve-su-postelje-zauzete–od-splita-do-makarske-vozi-se-u-kolini-od-5-km/1212094/

preko sunce koncerna i hotela brela možda i mi što uštinemo od ovoga. bio bi red

http://www.jutarnji.hr/uspjesna-ljetna-spica-sve-su-postelje-zauzete–od-splita-do-makarske-vozi-se-u-kolini-od-5-km/1212094/

preko sunce koncerna i hotela brela možda i mi što uštinemo od ovoga. bio bi red

Od prodaje 50% Sunce koncerna utrženo je 90 mil EUR.Lucidusu je pripalo cca oko
100 mil kn keša.I gdje su pare.
Za dokapitalizaciju Sunce koncerna potrošeno 55 mil kn,Jako posudio iz kase oko
30 mil kn,ostalo potrošeno za kupnju gubitaša Jako vino/ZLAR/,potraživanja od
Hotela Alan pretvorena u vlasnički udio,Malim dioničarima od tih 100 mil keša
nije isplaćena ni jedna kuna dividende,a Jako ide u nove investicije,pun je
nekretnina i treba mu keša.Lucidus je bio i ostao Jakina krava muzara,ali na 14 mislim
da se isplati kupovati gotovo sedam puta veći BV.A ni Jako nije vječan,preuzimanje uvijek moguće na ovim razinama.nI 50 nije skupo.I zato ono što imam ne prodajem.Čekat ću,ali da sam optimista nisam!!!!

Mislim da smo ispili dosta pelina,očekujem malo meda i mlijeka!!!!!!

Vidim, netko vas JAKO pokr’o…tko vam kriv kad niste pazili….vrijeme vam je da unajmite zaštitare i sačuvate to malo imovine što je još ostalo.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

droetker, istina piše u izvješćima, ne na forumima.

Vidim, netko vas JAKO pokr'o…tko vam kriv kad niste pazili….vrijeme vam je da unajmite zaštitare i sačuvate to malo imovine što je još ostalo.

Ne bih se složio.jer Jako ima 75% Lucidusa i nema razloga da isisava lovu,jer je to ionako njegovo.To je bilo mudro dok je vlasnički udio bio niži pa je Jako
otuđio od Lucidusa BOL,Brela i Tućepe,a operja se i sa naplačivanjem provizije
za vođenje Lucidusa tj,bivšeg PIF sunce,pa ZIF SUNCE,sada d..d Lucidus.
Kupnja vlatitih dionica bi bilo dobro rješenje,naravno za Jaku,ali ne možemo očekivati ni neku značajniju dobit u poslovanju ,jer to iziskuje plaćanje poreza,a Jako ne voli davati.
Lucidus je kupio ZLAR.vinograde,i to kao gubitaša.
Očito kupac 50% Sunce koncerna očekuje dividendu,pa je isplaćuje HBRL,a i kronični gubitaš HZLA/turistički dio od bivšeg ZLAR/je iz temeljnog kapitala
isplatio 10 kn po dionici.Dakle,Jako Lucidus koristi da bi odobrovoljio fond i nanosi štetu dioničarima Lucidusa ,a kako je on 75% vlasnik Lucidusa i sebi nanosi štetu.Ustupak fondu.
Ali dioničari Lucidusa neće tako skoro doći do dividende.Ona se oporezuje.

Med i mlijeko,samo dugoročno,utjeha je da Jako ima dobrih godina.Nitko nije
vjećan.
Međutim,ulaskom u EU mali dioničari mogu poduzeti korake za zaštitu svoje imovine.Dodatni razlog za strpljenje!!!!!!

New Report

Close